Çukur 4.sezon fragmanı: Tamamen raydan çıktı! Hakimiyetini yerle bir etmek için gözünü kararttı

Hanesine farklı isimleri ekleyerek projeye taze kan getirmeyi, kadrosunu zenginleştirerek ilgi seviyesini yüksek tutmayı hedefleyen Çukur yeni sezon fragmanında Yamaç saldırıya geçen düşmanlarını püskürtmek için elinden geleni ardına koymadı. Çukur 4.sezon fragmanında her iki taraf arasında gerçekleşen güç gösterisi çarpıcı biçimde gözler önüne serilirken Akın, Yamaç’ın canına okumak adına sınırlarının ötesine geçti.

GİRİŞ 27.08.2020 00:03 GÜNCELLEME 27.08.2020 00:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Dört sezondur hem elde ettiği kayda değer izlenme oranlarıyla hem de dizide yer alan karakterleri ve işlenen olay örgüsüyle dizi sektöründe başarılı bir çıkış yakalayan Çukur dizisinin yeni sezon fragmanında ipler tamamen kopma noktasına geldi. İddialı senaryosunu farklı kişi ve konularla güçlendirerek seyircinin dikkatini canlı tutmayı amaçlayan ve yeni yayın dönemi itibariyle bir kez daha farkını konuşturmayı amaçlayan Çukur 4.sezon fragmanında Akın Böke Erdenet'in fırtına gibi esip geçmesi sahne olacak. 

Zuhal Topal'la Sofrada ne zaman yeni sezonuyla başlangıç yapacak? Kesin tarih açıklandı!

Bilindiği üzere ekibini sürpriz oyuncu isimlerle genişleterek yeni bir dönemin başlayacağının sinyalleri verilirken adını pek çok hatrı sayılır dizi projesiyle duyuran Barış Arduç'un Çukur'da ''Arık Böke Erdenet'' rolünü üstleneceği ve usta oyuncu Mustafa Avkıran'ın ise ''Cengiz Erdenet'' karakterini oynayacağı gelişmesi heyecanı katlayarak artırmıştı.

MasterChef Türkiye'de yolculuğunun sonuna geldi! Daha yolun çok başındayken macerası bitti...

Çukur yeni sezon fragmanında, Koçovalılar & Erdenetler arasında aksiyon ve gerilim seviyesi en uç noktaya taşınırken, ''Seni o Çukur'a gömeceğim Yamaç Koçovalı!'' sözleri hararetlenen meydanı kasıp kavurmaya başlayıp çetin geçecek bir savaşın habercisi olduğunu ispatlar nitelikte görülmektedir. 

ÇUKUR 4.YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaristliğini Gökhan Horzum'un üstlendiği, yönetmenliğini de Sinan Öztürk'ün yaptığı, özellikle sosyal medya platformunda kullanıcılar tarafından çok konuşulan sahnelere imza atan ve her dönemde yakaladığı yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 4.yeni sezonu ile çok yakında Show TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 6
  • Ümit 3 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar boş muhabbetler, arkadaşım izleme zorlamı izletiyorlar. aşk 101 bile rekor kırdı izlemedim izletmedim ne oldu neden saçmalıyoysunuz
    Cevapla
  • çukur 3 yıl önce Şikayet Et
    boş boş laf yapmayın izlemeyin size ne oluyor
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    sen izle kardeşim belli bir zaman sonra anlamsız sinir,öfke,kin,nefret v.s şeyler kendinde görmeye başlarsan da şaşırma...
    Cevapla
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Herhalde sadece Türkiyenin değil dünyanın en gereksiz dizisi, rtük bu tür sahte kabadayılıkları ve şiddet reklamını nasıl görmüyor, insaf.
    Cevapla
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    aileyi yıkan dizilere ses cıkarmayın çukurdaki iki aksiyon sahnesi batsın gözün diyecek kelime bulamıyorum en azından aile kavramı anlatılıyor dizide ailen yoksa hiçsin 0 deniyor
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasını versin bu dizinin melanet yuvası başka bişey değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…