TV8 kanalı, Beyaz Show'u kaçırmayıp fırsatları değerlendirecek: Yepyeni bir dönemi başlatacak!

Kanal D ekranlarında seneler boyunca birbirinden ünlü isimleri konuk olarak ağırlayıp stüdyoda keyifli sohbet ortamı kuran Beyazıt Öztürk’ün yeniden ‘’Beyaz Show’’ isimli eğlence programıyla yayın hayatına tüm hızıyla devam edecek. Ancak Burak Altındağ’ın paylaşmış olduğu bilgiye göre Beyaz Show’un bu kez Acun Ilıcalı’nın sahipliğini üstlendiği TV8 kanalında verdiği uzun bir aranın ardından yayına girmesi bekleniyor.

TV8 kanalı, Beyaz Show'u kaçırmayıp fırsatları değerlendirecek: Yepyeni bir dönemi başlatacak!
TV8 kanalı, Beyaz Show'u kaçırmayıp fırsatları değerlendirecek: Yepyeni bir dönemi başlatacak!
GİRİŞ 07.09.2020 00:46 GÜNCELLEME 07.09.2020 00:46
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sunuculuk kariyerine hatrı sayılır bir süredir Beyaz Show adlı programda başarısından taviz vermeden devam ederken TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın kendisine yapmış olduğu iş teklifini kabul ederek O Ses Türkiye yarışmasının sunuculuk koltuğuna oturan Beyazıt Öztürk yeniden ekrana dönüş yapacak.

Şimdilerde O Ses Türkiye’de yarışmacı adayların sergilediği performansları değerlendiren Beyazıt Öztürk’ün sevenleri özellikle sosyal medya platformunda tekrardan Beyaz Show programıyla ekran önüne geçmesi için çağrı başlatırken uzun bir zamandır beklenen haber tam da üstüne denk geldi. Bilindiği üzere geniş yelpazede izleyici kitlesi bulunan programın Kanal D ekranlarında 4 Mayıs 2018 tarihinde son yayınını gerçekleştirmesinin ardından 2 yıldır ekranlardaki yerini almıyordu.

Kuruluş Osman dizisi ekibi gittikçe genişliyor: 2 sürpriz isim daha kadroya adını yazdırdı!

 

Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunan Burak Altındağ, sosyal mecra olan kişisel Insragram hesabı aracılığıyla verdiği sürprize göre, Beyazıt Öztürk’ün Kanal D yerine TV8 kanalında ‘’Beyaz Show’’ programını sunmaya başlayacağı öğrenildi. Burak Altındağ hikaye bölümünden bir gönderi yayınlayarak, "Beyaz Show nihayet geri dönüyormuş. Bu sefer TV8'de olacakmış. Başlasın ceket iliklemeler hadi bakalım" şeklinde ifadelere yer verirken söz konusu iddialara yönelik usta sunucu şu an için henüz bir açıklamada bulunmadı.

Acun Ilıcalı'dan tam destek! Survivor şampiyonu Turabi yeni projesiyle kamera karşısına geçecek

Beyaz Show programının tekrardan yayına giriş yapacağı konusunda öne atılan iddiaları geçtiğimiz haftalarda cevaplandıran O Ses Türkiye jüri üyesi Beyazıt Öztürk, tekliflerin olduğunu fakat şu an için henüz netleşen bir durum olmadığını vuyrgulayarak,“Teklifler var. 2 sene oldu, ben de çok özledim ve yeniden başlamak istiyorum. Ama henüz net bir durum yok. ‘Beyaz Show' seyircisiz olamaz. Program enerjisini seyirciden alıyor. Corona virüsü döneminde de o kadar kalabalığı bir arada toplamak mümkün değil. O yüzden ileride duruma göre hareket edeceğim.” şeklinde ifadelere yer vermişti.                                                

YORUMLAR 13
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Beyazı Ayşe öğretmen olayı bitirdi inşaallah aynı hatayı yapmaz
    Cevapla
  • Ela cat 3 yıl önce Şikayet Et
    Beyaz show bir klasik ekranlarda olmalı
    Cevapla
  • Önder e. 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa kulüplerinde futbol hayatını tamamladıktan sonra türk kulüplerine transfer olan emekli futbolcu misali.
    Cevapla
  • Sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    O zaman Eys 'nin yayın dan kaldırılması gerekiyor demi çünkü iki talkshow bir televizyon kanalında olmaz şahsen ben beyaz show u isterdim
    Cevapla
  • Arda 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden yıllarca KanalD de hem Okan Bayülgen hem beyaz program yaptı
    Cevapla
  • Gülşah 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu ne oldu talk show cu kalmadi beyaz a hero dönelim oldu ama olsun zaten neden kaldırıldı ki ne oldu yaşlandı miydi Avrupa da Jay Leno Canon sunuyo bizim birde bir beyaz a program yapilmiyo çok iyi oldu bayii olsun şimdiden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?