Bay Yanlış 10.bölüm 2.fragmanı: İlişkisini sağlam temeller üzerine kurdu! Kimse onları yıkamaz

Bay Yanlış 9.son bölümde; Kendilerini kısıtlayıcı etkenlerin hiçbirine aldırış etmeyip beraberliklerini doludizgin sürdüren ikili, herkesi karşısına alarak hayal ettikleri gibi bir ilişki yaşamaktadır. Bay Yanlış son bölümde; Serdar, Özgür karşısında ezici üstünlük sağlamak ve Ezgi'nin kalbinin tahtına oturmak adına planını devreye sokması zedeleyici sonuçlara zemin hazırladı. Bay Yanlış 10.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 03.09.2020 22:03 GÜNCELLEME 03.09.2020 22:03

28 Ağustos Cuma tarihinde yayına giren Bay Yanlış 9.son bölümde; Artık kalplerinden gelen sesleri susturmaya çalışmayıp hissettiklerini olduğu gibi yaşayarak ilişkilerine yön vermeye başlayan ikili, caydırıcı faktörlerin her birini ellerinin tersiyle iterek sevgiye yelken açtılar. Bay Yanlış son bölümde; Aileler arasındaki bir türlü aşılamayan problemlerin vermiş olduğu etkiyle anlaşmazlıklar ve tatsızlıklar devam ederken Özgür & Ezgi ise birlikteliklerini tam da istedikleri doğrultuda şekillendirdikleri için mutluluktan ağzı kulaklarına varıp akılları başından gitti. Belirsizlikler, soru işaretleri ve kafa karıştıran durumlar ortadan tek tek kalkıp aldıkları kararla her şey rayına oturmaya başlamışken, istediğini elde etmek için sınır tanımayan Serdar'ın hazırlamış olduğu sürprizle kendini göstermesiyle beraber tuzla buz olmasının ardından Bay Yanlış 10.bölüm fragmanı bekleniyor. Özgür'ü kendisine bir rakip olarak görerek elini kuvvetlendirip galibiyet kazanmak ve aynı zamanda boş durmayıp Ezgi'nin kalbine gidecek yolları kullanmaya çalışan Serdar'ın yüzünün tam ortasına yumruk darbesi almasıyla beraber neye uğradığının şaşırmasının akabinde Bay Yanlış 10.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

BAY YANLIŞ 10.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaristliğini Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in üstlendiği ve yapımcılığında ise Faruk Turgut'un bulunduğu GOLD Film imzasıyla Fox TV'de her Cuma akşamı izleyici kitlesinin karşısına geçen Bay Yanlış 10.bölüm fragmanı sürprizlerle dolu sahneleriyle tutkunlarını ağırladı.

 

 

BAY YANLIŞ 10.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunu; Can Yaman (Özgür Atasoy), Özge Gürel (Ezgi İnal), Fatma Toptaş (Cansu Akman), Serkay Tütüncü (Ozan Dinçer), Sarp Can Köroğlu (Serdar Öztürk), Suat Sungur (Ünal Yılmaz) gibi oyuncu isimlerin oluşturduğu Bay Yanlış 10.bölümü ile 4 Eylül Cuma tarihinde saat 20:00'da Fox TV kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması