MasterChef Türkiye'de ses getiren hamle! Usta şefin yarışmacısına yaptığı medyanın diline düştü

Henüz yaşı çok genç olmasına rağmen mutfak bilgisi ve deneyimiyle takdir toplayan MasterChef Türkiye yarışmacısı Furkan, yemeğini şeflerin istediği kıstaslara uygun olarak hazırlayamayınca ağır tepki gördü. MasterChef Türkiye'de zamanında yetişmeyen sunum tabağını görünce Mehmet Yalçınkaya isyan bayraklarını kaldırınca duyduklarının yükünü kaldıramayan Furkan stüdyodan ayrılmak istedi.

MasterChef Türkiye'de ses getiren hamle! Usta şefin yarışmacısına yaptığı medyanın diline düştü
MasterChef Türkiye'de ses getiren hamle! Usta şefin yarışmacısına yaptığı medyanın diline düştü
GİRİŞ 10.09.2020 00:27 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:39
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Aşçılık kariyerindeki başarı basamaklarını hızla tırmanarak pek çok rakibinin önüne geçip yarışmada önemli bir aşama kateden MasterChef Türkiye'nin göze çarpan isimlerinden Furkan, dokunulmazlık oyununu galibiyet sonuçlandırmak adına her ne kadar ter dökmüş olsa da umduğunu bulamadı.

MasterChef Türkiye'nin getirdiği heyecan, gerilim ve stres faktörünün etkisi altında kalarak süre sıkıntısı yaşayan Furkan, jüri üyelerinin arzu ettiği ölçütlere göre yemeğini hazırlayamadığı için eleştiri oklarının merkezine yerleştirildi.

Sefirin Kızı 19.bölüm fragmanı | Zehir zemberek açıklamalar: Taşı gediğine koyup ateş püskürdü!

 

MasterChef Türkiye'de zaman zaman sert çıkışları olmasına karşın gerek iddiasını gerekse yeteneklerini bulduğu her fırsatta sergilemek için gayret sarf eden Furkan, büyük bir talihsizliğin kurbanı olarak yemeğini tamamlayamaması, üzerine bu hazır hale gelmemiş sunum tabağını şeflerin önüne getirmesi üzerine deyim yerindeyse kızılca kıyamet koptu.

Çukur 95.bölüm fragmanı | Kalemini kırıyor! Bu saatten sonra gözünün yaşına bile bakmayacak...

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, Kuruluş Osman ekibinde kendini gösterecek!

MasterChef Türkiye'de üç sezondur jüri üyeliği görevini icra eden Mehmet Yalçınkaya, kabul edilemez hata karşısında sinirlerini kontrol edemeyip, "Bu ne böyle? Sen nasıl getirebiliyorsun böyle şef yemeğini buraya? Yapamadıysan getirme. Ayyüce gibi 'Yok' de. Şeflere saygısızlık olmasa ben bu tabağı tatmam bile!" şeklinde ifadelere yer vererek tepkisini açıkça ortaya koydu.

Şeften işittiği azar karşısında yıkıma uğrayıp stüdyoda bir anda adeta buz kesen Furkan ise bu yanlışını bizzat kabul ederek alçak gönüllüğünü konuşturup, ''Kusura bakmayın şef. Haklısınız. Şefim farkındayım kötü bir tabak. Benim hatam bunu kabul ediyorum. Ben neden bilerek kendimi rezil edeyim şef'' sözlerini kaydetse de yaşadığı derin üzüntü  sonrası kendi kendini yiyip bitirdi.

Tabağını da alıp çaresizce yerine geçen Furkan, gözyaşlarına hakim olamayıp hüngür hüngür ağlamaya başlarken isyan dolu eleştirinin altında ezildi ve jüri üyelerinden izin istemesinin akabinde stüdyodan hızlıca uzaklaştı.

YORUMLAR 60
  • Lokman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu program tamamen reyting amaçlı bir program. Bu yüzden kurgu üzerine kurulu. Kimin ne yapacağı, ne söyleyeceği, nasıl davranacağı önceden kararlaştırılıyor. Mehmet şefin Furkanı azarlaması da tamamen kurgu. Reyting hafif düşmeye başlarsa hemen birisi ortaya çıkıyor. Acun'u izlemiyor musunuz? Onun programları tamamen reytinge bağlı olarak yürüyor. Mehmet şef böyle davranmazsa program izlenmez.
    Cevapla
  • Has12 3 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet şefe yakışmayan davranış 1 değil ki bin
    Cevapla
  • Aynur 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu programdan sonra mastr sefi izlememe karari oldim kusura bakmasinlar mehmet beye hic yakistiramadim bu davranisi
    Cevapla
  • Ottoman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi programlar millete ne kazandırıyor veya topluma ne gibi bir ders veriyor boş ve son derece gereksiz bir program insanın zamanına yazık böyle absürt bir programı seyretmek.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    saçma ve gereksiz ve milleti boş şeylerle meşgul eden bir program. kimse kimseyi boş yere ağlatamaz. bu program bir film gibi yönetmen eşliğinde çekiliyordur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!