Çukur 95.bölüm 2.fragmanı Burnundan fitil fitil getirecek! Yaptıklarını yanına kar bırakmayacak

Çukur 94.son bölümde; Koçovalı hanesini can evinden vurmak için kendine her yolu mübah sayan Arık, Yamaç'ın gizlediği acı gerçeği ifşa etmesi olayların fitilini ateşledi. Çukur son bölümde; Arık, elinde bulundurduğu büyük kozu en uygun zamanda değerlendirdiği için zafer naraları atarken, Cumali ise öğrendikleri karşısında kan beynine sıçrayarak Yamaç'ın biletini kesti. Çukur 95.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 14.09.2020 23:09 GÜNCELLEME 14.09.2020 23:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Çukur 95.bölüm fragmanında; Hakikati geç de olsa öğrenen Cumali öz kardeşi dahi olsa yaşananları asla affetmeyerek öcünü alabilmek adına Yamaç'a kurşunu isabet ettirirken, Sultan ise bunu hangi gerekçeyle yaptığına yönelik sorguya çekmeye başlasa da geri dönüşü olmayan bir yola çoktan girmiştir. Çukur yeni bölüm fragmanında; Gözünü kin ve nefret bürüyen Cumali karşısında kim olursa olsun meydan okumayı tercih ederek intikamını aldığı Yamaç'ın hastanede tedavisi tamamlanınca mahalleyi terk etmesini istemesi olayların gidişatını önemli ölçüde etkileyeceğe benziyor. Çukur 94.son bölümde ise; Yamaç'ı, hakkından gelmek için can attığı bir düşman olarak belirleyen ve onu ezici bir mağlubiyete uğratmak adına sınır tanımaz hale dönüşen Arık'ın dur durak nedir bilmemesi sonucunda ikili arasındaki hesaplaşmaların şiddeti de en tepeye ulaşırken, kendisine onun tarafından pusu kurularak tuzağa düşürülmesi bardağı taşıran son damla oldu. Çukur son bölümde; Yamaç'ı en hassas noktasından yakalamayı başaran Arık ve Seren ikilisi hiç vakit kaybetmeden ellerindeki vurucu kozu kullanarak kendi elleriyle babasına silahla ateş ederek istemeden de olsa canına kıydığı görüntülerini Cumali'ye teslim ederken o da gördüğü manzara üzerine beyninden vurulmuşa dönerek hayatının en zor imtihanından geçti.

Sefirin Kızı 19.bölüm fragmanı | Zehir zemberek açıklamalar: Taşı gediğine koyup ateş püskürdü!

Sen Çal Kapımı 10.bölüm fragmanı: Turnayı gözünden vuruyor! Sessiz çığlıklarına son veriyor

Kuruluş Osman 2.sezon fragmanı: Devir değişiyor! Düşman çatlatan nizama geçiş yapıldı...

 

ÇUKUR 95.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ÇUKUR 95.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaristliğini Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle izleyici kitlesini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 95.bölümüyle 20 Eylül Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayına girecek.

YORUMLAR 7
  • Zalımın kızı 3 yıl önce Şikayet Et
    Aras bulut iyinemli izlemek bir ayrıcalıktır
    Cevapla
  • gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir bitmedi gitti. Yakında kurtlar vadisini de geçecek.
    Cevapla
  • Yakup 3 yıl önce Şikayet Et
    racon kesen dizilerin böyle reklamlarla halka pompalanması, yurdumuzda sokaklarda birbirine racon kesen, hiç uğruna adam öldüren bir kitle oluşturuyor!
    Cevapla
  • konuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya yeter artık bu çukur gibi dizilerden bıktık artık. Sonra sokaklarda birbirine racon kesen birbirini kurşunlayan, yol kesen bir sürü insan türedi.
    Cevapla
  • Zalımın kızı 3 yıl önce Şikayet Et
    Oturup izliyor sonrada karşı çıkıyorsunuz az tilki değilsiniz
    Cevapla
  • Blade 3 yıl önce Şikayet Et
    İzleme izletme arkadaşım sanki şimdiye kadar sokaklarda bişey yoktu bu lamı tütediler
    Cevapla
  • ali kemal küçük 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakın mesafeden 3 kurşun yiyen ve ölmeyen adamı seyredin :D ''Cüneyt Arkın 2''
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar