Sefirin Kızı 19.bölüm 2.fragmanı: Elem ve ızdırapla dolu kaderine göz yumuyor! Batağa saplandı

Sefirin Kızı 18.son bölümde; Sevdasıyla ateşlerde kavrulan Sancar'ın canını hiçe sayıp bir an bile tereddüt etmeksizin ölümü göze alarak Nare'nin kurtuluşa ermesi için izini sürmeye koyuldu. Sefirin Kızı son bölümde; Dikenli yollardan geçip kaderini etkileyecek bir sınav verirken Sancar'la kaçmak için hamlede bulundukları esnada silahtan çıkan mermi kendisine saplandı. Sefirin Kızı 19.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 14.09.2020 23:14 GÜNCELLEME 14.09.2020 23:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sefirin Kızı 19.bölüm fragmanında; Yaraları hala en derinden kanayan Nare, Sancar'ın bir zamanlar gelin getirmeye söz verdiği konakta hapis olduğunun özellikle altını çizerken, başka bir gelin getirdiğini ve kendisini de bu konağa mahkum ettiği gerçeğini yüzüne tokat gibi çarptı. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanında; Akın'la beraber güçlerini birleştirip işbirliği yaparak Nare'yi kaçıran kişinin Yahya olduğu gün yüzüne çıkarken, duyduklarıyla kulaklarına inanamayan Sancar ''Benim kardeşim bana bunu nasıl eder!'' diyerek öfke nöbetine tutulup ortalığı tozu dumana attı. Sefirin Kızı son bölümün ardından paylaşılan fragmanda göze çarpan bir diğer ayrıntı ise, Nare yüzünden bir kez daha karşı karşıya gelen Sancar ve Gediz arasında yeniden soğuk rüzgarlar esmeye başlayıp meydanın hararetinin gittikçe yükselmesi sahne olurken, sevda için kanının son damlasına kadar savaşacak olan Gediz'den sürpriz bir hamle geldi. Sefirin Kızı 18.son bölümün sonrasında gelecek hafta ekrana taşınacak olan yeni bölümde; Nare'yi Sancar'a yar etmemek ve onunla aynı çatı altında mutlu ve huzurlu bir beraberliğe adım atmak isteyen Gediz ise, sağdıcı ile husumetli olacak kadar ve kendisine hayret edecek kadar sevdalandığını ilan etmesi heyecan düzeyini aniden en yükseğe çıkardı.

Çukur 95.bölüm fragmanı | Kalemini kırıyor! Bu saatten sonra gözünün yaşına bile bakmayacak...

Sen Çal Kapımı 10.bölüm fragmanı: Turnayı gözünden vuruyor! Sessiz çığlıklarına son veriyor

 

SEFİRİN KIZI 19.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğinde Emre Kabakuşak’ın yer aldığı ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in bulunduğu O3 Medya ve NGM imzasıyla Star TV ekranlarına her Pazartesi akşamı taşınan Sefirin Kızı 19.bölüm fragmanı yayına girdi.

Kuruluş Osman 2.sezon fragmanı: Devir değişiyor! Düşman çatlatan nizama geçiş yapıldı...

SEFİRİN KIZI 19.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Neslihan Atagül Doğulu, Erdal Küçükkömürcü, Erhan Alpay, Esra Kızıldoğan Doğukan Polat, Cemre Öktem, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Edip Tepeli, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya ve Beren Gençalp gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Sefirin Kızı 19.bölümüyle 14 Eylül Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında seyircisine unutulmaz anlar yaşatacak.

YORUMLAR 4
  • Yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Gediz sevdalı dil sancarin sevdası o
    Cevapla
  • Hafsa 3 yıl önce Şikayet Et
    Such a great drama comparatively to other Turkish dramas with same romantic stories. <3
    Cevapla
  • fhd 3 yıl önce Şikayet Et
    bu çöp dizileri kim izliyor
    Cevapla
  • akçakoca meydan 3 yıl önce Şikayet Et
    Buraya yorum yazacak derecede takipçisi olan, sen olmayasın ??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk