Sen Çal Kapımı 10.bölüm 3.fragmanı: Son düzlüğe giriyorlar! Gönül bağını koparabilecek mi?

Sen Çal Kapımı 9.son bölümde; Kara kara düşüncelere dalan Serkan, Eda'nın kalbini yumuşatmak için ince eleyip sık dokumak durumundadır. Sen Çal Kapımı son bölümde, Hayal kırıklığına uğrayan Eda'nın, hiçbir kabahatinin olmadığını ispat etmesiyle beraber izini kaybettirmesi Serkan'ın işini zorlaştırdı. Eda'nın tam da istediği gibi ufak ama çok anlamlı bir hediye almasının ardından Sen Çal Kapımı 10.bölüm fragmanı çıktı

GİRİŞ 16.09.2020 15:35 GÜNCELLEME 16.09.2020 15:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sen Çal Kapımı son bölümde; Her ne kadar Serkan ilk etapta kendisinden şüphelenmiş olsa da şirkette meydana gelen büyük krizin sorumlusu olmadığını somut bir şekilde ispatlayan Eda kayıplara karıştı. Sen Çal Kapımı son bölümde, Şartlar neyi gerektirirse gerektirsin ona karşı güvenini sorgulamasının hatadan ibaret olduğunun bilincine varan Serkan af dilemenin etkili yollarını aramaya koyuldu. Onun pahalı ve gösterişli hediyelerin tersine küçük hediyelerden mutluluk ve keyif duyacağını bildiği için içerisinde sevimli bir kız ve erkek figürü olan çiçek almasının ardından Sen Çal Kapımı 10.bölüm fragmanı bekleniyor. Eda'nın kalbinde açılan derin yarayı onarabilmek adına elinden gelenin fazlasını da yapmaya çoktan hazır olan Serkan, ''Beni affedebilir misin Peri Kızı?'' şeklinde bir not düştüğü çiçek sayesinde onu tam on ikiden vurmayı başarırken, içindeki tüm maddelere uyarak sözleşmelerine kaldığı yerden devam edecekleri sırada Selin ve Ferit'in evlilik açıklamasıyla ağızları bir karış açık kalmasının akabinde Sen Çal Kapımı 10.bölüm fragmanı yayınlandı.

SEN ÇAL KAPIMI 10.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu ve yapımcılığında Asena Bülbükoğlu'nun yer aldığı, senaristliğini ise Ayşe Üner Kutlu'nun üstlendiği MF Yapım imzasıyla her Çarşamba akşamı Fox TV ekranlarında yayına giren Sen Çal Kapımı 10.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SEN ÇAL KAPIMI 10.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Kerem Bursin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel gibi isimlerin bulunduğu Sen Çal Kapımı 10.bölümü 16 Eylül Çarşamba tarihinde Fox TV ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 13
  • eda yıldız delisi 3 yıl önce Şikayet Et
    eda
    Cevapla
  • seher yalçın 3 yıl önce Şikayet Et
    eda seviyorum
    Cevapla
  • Mahri 3 yıl önce Şikayet Et
    Cokkkk ama cookkk sewerek izledigim bi filimmm
    Cevapla
  • Derya 3 yıl önce Şikayet Et
    Biraz daha sert çıkışları olsa daha iyi olur
    Cevapla
  • Serkan Bolat delisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa bən hər haliyle bu diziyi seviyorum qaliba buba sebeb Serkan Bolat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!