Diriliş Ertuğrul'dan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine damga vuran transfer: Dengeler değişecek!

Serüveni sona ermiş olmasına rağmen halen tekrar bölümleri izlenmeye devam eden Diriliş Ertuğrul oyuncusu TV8 kanalının dizi projesine dahil oldu. Namını sınır ötesine salan Diriliş Ertuğrul yapımında oyunculuk hünerlerini sergileme fırsatı bulan Engin Öztürk, TV8'de geçtiğimiz sezon yayın macerasına atılan Doğduğun Ev Kaderindir ekibine eklendi.

Diriliş Ertuğrul'dan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine damga vuran transfer: Dengeler değişecek!
Diriliş Ertuğrul'dan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine damga vuran transfer: Dengeler değişecek!
GİRİŞ 11.10.2020 22:44 GÜNCELLEME 11.10.2020 22:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yaz sezonunun kapanmış olmasıyla beraber yeni yayın dönemi için sıkı bir hazırlık yapan televizyon dizileri de ekrana dönüş yapmaya başlarken Diriliş Ertuğrul projesiyle geniş çapta tanınırlık kazanan Engin Öztürk'ten müjdeli haber geldi. Oyunculuk kariyeri boyunca başarılı sonuçlar elde etmiş dizilerde boy göstermesi ve dikkatleri üzerine çeken performansı sayesinde ekranların aranan yüzü haline gelen Diriliş Ertuğrul oyuncusu Engin Öztürk, TV8 dizisine katılacak.

 

 

TV8 ekranlarında yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, senaristliğinde ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı, Seray Şahiner, Defne Gürsoy ve Doruk Erengül'ün yer aldığı OGM Pictures imzasıyla yayına giren Doğduğun Ev Kaderindir hanesine eklendiğinin bilgisine ulaşıldı.

Diriliş Ertuğrul projesinde Günalp Bey rolüyle iddialı bir çıkış yakalamasının yanı sıra bir dönemin yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Muhteşem Yüzyıl yapımında da Şehzade Selim rolünün hakkını veren Engin Öztürk, Doğduğun EV Kaderindir ile kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

 

 

İbrahim Çelikkol (Mehdi) ve Demet Özdemir (Zeynep)'in başrollerinde bulunduğu ve ilk bölümü 25 Aralık 2019 tarihinde TV8 kanalında gösterime giren Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde farklı bir soluk getirmeye hazırlanan Diriliş Ertuğrul oyuncusu Engin Öztürk'ün hangi rolü oynayacağı şimdiden merak konusu olmaya başladı.

YORUMLAR 4
  • Şehzade Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatmagulun sucu ne dizisi de iyi bir sapikti kendisi
    Cevapla
  • Doğruyu söyleyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada ününü büyük oranda Muhteşem Yüzyıl'da kazanmıştır. Dirilişten değil
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Dirilişten daha önce hiç görmedim bu adamı
    Cevapla
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanirim muhtesemde bukadar goze carpmadi. Ozellikle kopegin emrine girmesiyle Ertugrula diklenmesiyle goze carpti. Muhtesemyuzyil gibi hain bir diziyi izlemedigim icin kendisini diriliste tanidim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!