Uyanış Büyük Selçuklu 3.bölüm 2.fragmanı: Son sözleri hasmının yüreğine bir ok gibi saplanıyor

Son bölümüyle dizi tutkunlarını ekran başına kilitleyen Uyanış Büyük Selçuklu, soluk soluğa takip edilen sahneleriyle yeniden büyük beğeni topladı. Uyanış Büyük Selçuklu 3.bölüm fragmanı da, gelecek hafta yaşanacak gelişmelere kapı aralayarak önemli ipuçlarını gözler önüne serecek. TRT1'e gelen Uyanış Büyük Selçuklu 2.bölümün ardından yeni bölüm fragmanı hangi yeni sürprizleriyle seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor?

GİRİŞ 11.10.2020 22:34 GÜNCELLEME 11.10.2020 22:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Yayıncı kuruluş tarafından yeni bölüm fragmanının yayına alınması dört gözle beklenirken TRT1 kanalında son bölümüyle Uyanış Büyük Selçuklu dizisi izleyici kitlesini bir kez daha etkisi altına almayı başardı. Gerek zengin oyuncu kadrosu ve etkileyici olay örgüsü gerekse güçlü prodüksiyonuyla rakiplerini sollayan Uyanış Büyük Selçuklu 3.bölüm fragmanında ne gibi olayların cereyan edeceği ve yeni bölümünde Selçuklu devletinin de kendisini çökertmeye çalışan dış güçlere karşı nasıl bir strateji geliştireceği merak ediliyor. 5 Ekim Pazartesi tarihli Uyanış Büyük Selçuklu 2.bölümünü takip edemeyenler veya izledikleri dizi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler için son bölümde özetle neler olduğunu içeriğimizden öğrenebilirsiniz.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 3.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Son bölümün akabinde seyircisinin merak ve heyecan içerisinde bekleyişe koyulduğu Uyanış Büyük Selçuklu 3.bölüm fragmanını yayında.

 

 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 2.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elçin’i Isfahan’a götürmek üzere Anadolu obasından alan Sencer ve Tapar, yolda Anadolu’daki asiler tarafından ölümcül bir tuzağa düşürülmüştür. Sencer ve Tapar düştükleri tuzaktan nasıl kurtulacaklardır? Anadolu Türkmenleriyle Selçuklu arasında başlamak üzere olan muhtemel bir savaşı engelleyebilecekler midir?

Bir taraftan Bâtıniler, Selçuklu’yu “içeriden çökertmeye çalışırken”, diğer taraftan Bizanslılar da dışarıdan taarruzlarına başlayacaklardır! Bu taarruzlar karşısında Melikşah ve Sencer ne yapacaktır? Tüm bunların arasında Selçuklu Sarayı’na gelecek olan ‘misafir’ saraydaki dengeleri nasıl değiştirecektir?

Diğer yandan yıllar önce devletinin selameti uğruna oğlundan vazgeçen Melikşah, Nizamülmülk’e oğlunu kendisine göstermesi hususunda ısrar eder. Melikşah’ın oğlunu görmesinin devlet için yeni tehlikelerin doğmasına yol açacağının farkında olan Nizamülmülk ne yapacaktır? Melikşah oğlunu görme hasretiyle yanarken, Sencer gönlüne düşen aşk ateşiyle nasıl başa çıkacaktır?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU KONUSU NEDİR?

Engin Altan Düzyatan'ın Ertuğrul Gazi rolünü üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisinin senaristliğinde bulunan Serdar Özonalan'ın kaleme alacağı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi şimdiden dizi tutkunlarının ilgi odağı haline haline geldi. Özel platoda çekimleri gerçekleştirilen TRT1 Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi Selçuklu İmparatorluğu dönemini aktaran konusuyla seyircisini yeni yayın döneminde her Pazartesi akşamı ağırlamaya devam edecek. Tüm bunların yanı sıra Haşhaşiler’in sebebiyet verdiği terörün de içinde olacağı Uyanış Büyük Selçuklu yapımında, Selçuklu devletinde çeşitli nedenlerden ötürü meydana gelen taht savaşları da farklı bir bakış açısından ele alınacak.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU OYUNCU KADROSUNDA HANGİ İSİMLER VAR?

Sultan Melikşah'ın yaşamının konu olarak işleneceği ve tarihsel sürece ışık tutarak tutkunlarının bilgi düzeyini artıracak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimler yer almaktadır.

YORUMLAR 14
  • Gutac 3 yıl önce Şikayet Et
    Cox guzel
    Cevapla
  • Hasan Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yapımda tarihi mü anlatılıyor tarihimiz kıyıma mı ugruyor çözemedim
    Cevapla
  • Abdulmetin 3 yıl önce Şikayet Et
    Gürkan büyük'e tam layık bir rol.hakettiğini aldı anlayana.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 3 yıl önce Şikayet Et
    ..Bırde dizideki H.SABBAH MESAJI diziyi seyredecek islam ülkelerinde satılmış sinsi sahtekarlara karşı uyanık duracak bir küpe olur
    Cevapla
  • yozgatlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizi bizden başka düşman yenemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor