MasterChef Türkiye'de yaralanmasıyla tasalandıran Sefa için kalpler bir oldu! Kucak açtılar...

TV8'de yayına giren MasterChef Türkiye'de gerek ekran başındaki izleyicisinin gerekse şeflerin ve stüdyodaki yarışmacıların ödünü patlatan bir mutfak kazası meydana geldi. MasterChef Türkiye'ye kıran kırana rekabet eden Sefa Okyay Kılıç, oyun esnasında kullandığı blenderi temizlemek isterken bir anlık dikkatsizlik sonucu parmağını kaptırmasıyla beraber stüdyoda korku ve gerilim dolu dakikalar yaşandı.

MasterChef Türkiye'de yaralanmasıyla tasalandıran Sefa için kalpler bir oldu! Kucak açtılar...
MasterChef Türkiye'de yaralanmasıyla tasalandıran Sefa için kalpler bir oldu! Kucak açtılar...
GİRİŞ 11.10.2020 22:25 GÜNCELLEME 05.11.2020 16:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

8 Ekim Perşembe tarihinde TV8 kanalında seyircisinin karşısına geçen MasterChef Türkiye programında yarışmacılar arasında bireysel dokunulmazlık oyunu yapıldığı sırada Sefa Okyay Kılıç'ın başına gözle görülmez kaza gelmesi üzerine büyük bir panik yaşandı. MasterChef Türkiye'de şeflerin arzu ettiikleri ölçütlere uygun bir biçimde sunum tabağı çıkarabilmek emeğini ortaya koyan Sefa Okyay Kılıç, yemeğini tamamlayabilmek için blenderdan yardım almak durumunda kaldı. 

Blenderi temizlemek maksadıyla parmaklarını bıçakların içerisine sokan MasterChef Türkiye yarışmacısı Sefa, yarışmanın vermiş olduğu heyecanın etkisiyle otokontrolünü sağlayamayıp blenderi çalıştırmak gibi bir hataya düşünce istenmedik sonuçlar ortaya çıktı. MasterChef'te yarışmacının geçirdiği ürkütücü kazaya bizzat tanıklık eden ekip arkadaşları beyninden vurulmuşa dönerken, jüri üyelerinden Danilo Zanna ise hiç vakit kaybetmeden stüdyoyaya sağlık görevlilerini çağırdı.

Apar topar stüdyoya gelen yetkili kişi Sefa'nın açık yarasına gereken ilk yardım uygulamasını gerçekleştirirken sağlık durumuna ilişkin herhangi bir ciddi problem saptanmazken parmağı sarılı vaziyette oyununa kaldığı yerden devam etti. 

Yapılan müdahalenin akabinde eli sargıya alınsa bile yarışmadan yine de vazgeçmeyip eldiven takarak yemeğini hazırlamaya koyulsa da ne yazık ki zaman sıkıntısı çekti. Menüsünü tam pişiremeyip jüri üyelerinin huzuruna eksik tabakla çıkan Sefa gözyaşlarını hakim olamazken, şefler olumsuz koşula rağmen yarışmadan çekilmeyip mücadele gösterdiği için Sefa'nın motivasyonunu yükseltecek konuşmada bulundu.

YORUMLAR 9
  • Ulker 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun sefa işini çok sevdiği belli inşallah sonuna kadar kalır ve birinci olur şefler inşallah ayrım yapmazlar eray ve sefa bu senenin birincileri
    Cevapla
  • yaşar 3 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz yarışma adam gibi adam 1-2 tane var. reyting için her şey var. tahminim izlenme çok düşmüştür.
    Cevapla
  • 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu programa kadar eleştirilecek çok şey var 3 yaşındaki çocuğa cinsel taciz var bu ülkede çocuklar ölüyor sapıklar yüzünden, ormanlar yakılıyor, kadınlar ölüyor bu programa kadar Müslümanlığımız sorgulayacağımız çok şey var
    Cevapla
  • Efsane 3 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle mastır şef programını gereksiz saçma sapan olarak görüyörüm şef olup ünlü olmak için kendini rrncide rezil ettirminin bir anlamı yok yapılan poragram islam dininde yeri yok bir nimeti beğenmemezlik kusur bulmak yarışmalara malzeme olarak kullanılması yanlıştır bir nimet sofrata konulduğunda titrermiş kusur bulacaklar diye bu tür poragram ve yarışmalar nimete saygısızlıktır
    Cevapla
  • rg518 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun çok kötü oldu ya gördüğümde içim yandı :(
    Cevapla
  • Gerçek Eğitimci 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan ne gereksiz millet olduk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması