Bay Yanlış'ta 'Korona Virüsü' gerginliği baş gösterdi! Pozitif çıkınca tedavi yöntemine gidildi

Fox TV kanalında yayına giren Bay Yanlış adlı dizi projesinde Covid-19 vakası ortaya çıkması üzerine kırmızı alarm verildi. Pandemi sürecinin getirdiği tedbirlere uygun olarak çekimleri gerçekleştiren Bay Yanlış yapımında kostüm asistanı olarak görev alan kişinin yaptırdığı test sonuçlarının pozitif olduğunun öğrenilmesiyle beraber harekete geçildi.

Bay Yanlış'ta 'Korona Virüsü' gerginliği baş gösterdi! Pozitif çıkınca tedavi yöntemine gidildi
Bay Yanlış'ta 'Korona Virüsü' gerginliği baş gösterdi! Pozitif çıkınca tedavi yöntemine gidildi
GİRİŞ 25.09.2020 00:56 GÜNCELLEME 25.09.2020 00:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında her Cuma akşamı seyircisini ağırlayan Bay Yanlış isimli dizide Korona Virüsü salgınına yakalanan kişi çıkması üzerine yapımcısından çok geçmeden resmi açıklama geldi. Bilindiği üzere Covid-19 döneminin meydana getirdiği koşullar nedeniyle önlem geliştirerek çekimleri sürdüren Bay Yanlış projesinin ekibinde yer alarak görevini icra eden kostüm asistanının hastalık kaptığı öğrenildi.

Bay Yanlış dizi setinde Korona Virüsü vakasının saptanmasının hemen ardından vakit kaybetmeden bütün ekibe tekrardan Covid-19 testi yaptırılırken sonuçlarının negatif olduğu bilgisi kaydedildi.

Menajerimi Ara 6.bölüm fragmanı: Fena halde köşeye sıkıştı! Tehdit savuruyor: ''KOV ONU''

 

Diriliş Ertuğrul'un yetenekli oyuncusu TV8 dizisine transfer oluyor! Farklı bir soluk getirecek

Bay Yanlış dizisinin yapımcılığında yer alan Gold Film ise yaşanan pandemi krizinin akabinde kamuoyunu bilgilendirmek için resmi açıklamalar gerçekleştirdi. Gold Film, test sonuçları pozitif çıkan kişinin karantinaya alındığının özellikle altını çizerek şu ifadelere yer verdiği görüldü:

"Bay Yanlış setinde kostüm asistanı olarak görev yapmakta olan çalışma arkadaşımızın ağabeyinin Kovid-19 testi pozitif çıkması dolayısıyla kendisi karantinaya alınmıştır." Bu dönemde setimizde alınan tüm önlemlere titizlikle devam edilmiş ve tüm oyuncularımızın, set ekibimizin Kovid-19 testleri yenilenmiştir. Karantinada olan arkadaşımızın testinin de negatif olarak sonuçlandığını öğrenmiş bulunmaktayız. Kamuoyunun bilgisine sunarız"

YORUMLAR 2
  • Haticeturan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne iğrenc bir dizi bu tam anlamiyla genclerimizin zihnini olumsuz yonde etkiliyor insallah tez zamam da ekranlardan kalkar
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkese Cenneti Cehennemi hatırlatıyorum. Bizim işimiz dosdoğru olmak. Yanlışlar adı altında Türk Milletinin ahlakını bozan bu diziyi kınıyorum. Allah'tan cc korkmak gerek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı