Menajerimi Ara 6.bölüm fragmanı: 'Çukur dizisinin efsane ismi geliyor!' Yeni projesi belli oldu

Menajerimi Ara son bölümde; Şirketteki ilk maaşını almanın heyecanını ve mutluluğunu iliklerine kadar hisseden Dicle, kırgın da olsa Kıraç'a jest yapmayı ihmal etmedi. Menajerimi Ara son bölümde, Kıraç'ın ajanstaki görevinden istifa edeceğini öğrenen herkes hayal kırıklığına uğrayıp araya mesafeye koymaya başlayarak soğuk tavır takındı. Ortalığın gittikçe kızışmasının ardından Menajerimi Ara 6.bölüm fragmanı yayında.

GİRİŞ 25.09.2020 00:48 GÜNCELLEME 25.09.2020 00:48

Menajerimi Ara 5.son bölümde; Ajanstaki konumundan vazgeçmeyi çoktan göze alan ve kendine farklı bir kariyer planı oluşturmayı hedefleyen Kıraç'ın beklenmedik kararı sonrası işler sarpa sarmaya başlamıştır. Menajerimi Ara son bölümde, Soğuk duş etkisi bırakan hamleyle karşı karşıya kalan Feris ve Peride başta olmak üzere şirketteki çalışanların güvendiği dağlara kar yağarken, herkesten sakladığı kararı gün yüzüne çıkaran Dicle ve sinirden küplere binen Kıraç arasında adeta gerilim hattı oluştu. Diğer taraftan çizdiği yoldan ilerlemek konusunda kararlılığını sürdüren Kıraç'ın yarım kalan işlerini tamamlayıncaya değin ajansa gelmeye devam edecek olması üzere çalışanların hal ve hareketleriyle ona kök söktürmesinin ardından Menajerimi Ara 6.bölüm fragmanı bekleniyor. Öte yandan ünlü oyuncu Şükran Ovalı da çocuğunu dünyaya getirmesinin ardından belirli bir süredir mola verdiği sektöre dönüş yapmaya hazırlanırken, hem oyunculuk kariyerini icra etmesinin hem de bebeğinin bakımını üstlenmesinin zannettiği kolay geçmemesinin akabinde Menajerimi Ara 6.bölüm fragmanı yayınlandı. Kısa bir zamanda sosyal platformda popülaritesini artıran Barış & Beren ikilisine birlikte rol alabilecekleri film teklifi gelmesi üzerine oynayıp oynamamak noktasında birbirine zıt düşmelerinin sahne olduğu diziye dair en yeni gelişmeler...

TRT1 Masumlar Apartmanı projesinde helal olsun dedirten sahne! Hep bir ağızdan övgü yağdırdılar

Fox TV Bay Yanlış setinde ''Korona Virüsü'' krizi: Covid-19'a yakalanınca tedavi sürecine girdi

 

MENAJERİMİ ARA 6.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, senaristliğinde ise Yelda Eroğlu'nun yer aldığı AY Yapım imzasıyla her Salı akşamı izleyici kitlesini sıra dışı gelişmeleriyle ağırlayan Menajerimi Ara 6.bölüm fragmanı yayına girdi.

Diriliş Ertuğrul'la yıldızı parlayan ismi TV8'in bomba dizisinde göreceksiniz! Renk katacak...

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCUSU EKRANA GERİ DÖNÜYOR! YENİ PROJESİ BELLİ OLDU...

MENAJERİMİ ARA 6.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride), Deniz Can Aktaş (Barış) gibi isimlerin oluşturduğu Menajerimi Ara 6.bölümüyle 29 Eylül tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında şaşırtıcı sürprizleriyle seyircisinin karşısına geçecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?