Kim Milyoner Olmak İster, Cem Yılmaz'la ekrana dönüş yapıyor! Stüdyoda kahkaha tufanı estirecek

Televizyon ekranlarının olmazsa olmaz yarışma programları arasında yer alan Kim Milyoner Olmak İster, yeni yayın dönemine Cem Yılmaz ile giriş yapmaya hazırlanıyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuk koltuğunda oturduğu Kim Milyoner Olmak İster stüdyosunda konuk olarak ağırlanacak Cem Yılmaz, esprileriyle gülmekten kırıp geçirmeye geliyor.

GİRİŞ 25.09.2020 00:46 GÜNCELLEME 27.09.2020 22:57
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İzleyici kitlesinin favori olarak gösterdiği ve takip ederken bilgi hazinesini genişlettiği yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yeni sezonda da birbirinden renkli konuklarıyla serüvenini sürdürecek. Yeni sezonda da Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yürüterek stüdyoya katılan konuklara sorular yönelteceği Kim Milyoner Olmak İster'de usta komedyen Cem Yılmaz'ın davet edileceği öğrenildi.

 

 

26 Eylül Cumartesi tarihi itibariyle ATV ekranlarında tutkunlarının karşısına geçecek olan Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde, Cem Yılmaz ile programın sunumunu gerçekleştiren Cem Yılmaz arasındaki diyaloglar keyifli dakikalar yaşatacak.

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının yeni bölümünde Cem Yılmaz, ''joker'' olarak stüdyoya bağlanacak. Yayına giren yeni sezon tanıtım fragmanında; Soruları yanıtlayan Ali adlı yarışmacı bir sorunun doğru yanıtının hangisi olacağı konusunda tereddüte düşüp joker hakkını kullanacağı esnada jokerleri arasında Cem Yılmaz'ın da bulunduğu görülüyor.

 

 

Espritüel yeteneğiyle tanınırlık kazanan Yılmaz kendisini joker olarak kaydeden yarışmacıyı tanımadığını dile getirmesiyle gerek ekran başındaki seyircileri gerekse sunucu Kenan İmirzalioğlu'nun yüzünü güldürerek eğlencenin dozunu artırdı.

YORUMLAR 29
  • MERAL 3 yıl önce Şikayet Et
    aman ne önemli ne işi var bu adamın bu kanalda hiç de komik değil
    Cevapla
  • Polat 3 yıl önce Şikayet Et
    Zerre kadar komik bulmuyorum bu adami
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara prim vermemek lazım
    Cevapla
  • özerr 3 yıl önce Şikayet Et
    yazık olmuş atv ye
    Cevapla
  • Muşli Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sevdiğim bir yarışma programı ama bu bölümü izlemem ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti’den İstanbul’a 5 yıl sonra bile icraat! İmamoğlu'nun açtığı metro Topbaş'ın eseri
CHP'de bir yanda para kulesi bir yanda para saçması! 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?'