Seksenler projesinin efsanesi, 'İstifa Etti' iddiasına sert çıktı: İşin aslı astarı belli oldu!

TRT1'de ekran macerasına tüm hızıyla devam eden Seksenler dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alan isim Rasim Öztekin'in veda edeceği iddiası sevenlerini hayal kırıklığına uğratmıştı. Seksenler'de üstlendiği Fehmi karakteriyle geniş izleyici kitlesinin sempatini kazanan Rasim Öztekin'in sağlık problemleri ve pandemi sürecinden ötürü sette olamayacağı yönünde ileri sürülen iddianın gerçek dışı olduğu ortaya çıktı.

Seksenler projesinin efsanesi, 'İstifa Etti' iddiasına sert çıktı: İşin aslı astarı belli oldu!
Seksenler projesinin efsanesi, 'İstifa Etti' iddiasına sert çıktı: İşin aslı astarı belli oldu!
GİRİŞ 11.10.2020 23:01 GÜNCELLEME 11.10.2020 23:01
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında yeni yayın dönemi itibariyle tutkunlarının huzuruna geçmek için geri sayıma başlayan Seksenler isimli dizi projesinin başrol oyuncusunun ekipten çıkma kararı aldığı yönündeki iddialar medya gündemide çığ gibi büyümeye başlamıştı.

Seksenler dizisinin olmazsa olmaz oyuncusu Rasim Öztekin'in yeni sezonda oyuncu kadrosunun içerisinde yer almayacağı şeklinde ileri sürülen iddiayı duyanlar özellikle sosyal medya platformda üzüntüsünü dile getirip geri dönmesi adına çağrı başlamıştı.

 

Hatta ortaya atılan aynı iddialara göre, Rasim Öztekin'in TRT1 kanalının beğeni toplayan yapımlarından olan Seksenler'den ayrılma kararının nedeni olarak kalp rahatsızlığı bulunması ve Korona Virüsü dönemi gerekçesiyle setlerden uzak duracağı da söylenmişti.

Fakat çok geçmeden usta oyuncu kendisi hakkındaki iddiaları sosyal medya hesabı aracılığıyla yalanlayıp icat çıkarmayın şeklinde bir başlık düşerek; "Seksenler’den ayrıldığım şeklinde yayınlanan asılsız haberlere inanmayın. Fehmi yeni sezonda da sizlerle olacak. Bu yalan haberi yazan arkadaş ve kopyala yapıştırcı internet siteleri, keşke Birol Güven’i ve beni arayıp doğru mu diye sorsaydınız!" ifadelerine yer verdi.

Yapımcılığını Mint Productions'ın üstlendiği ve oyuncu kadrosunu Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner ve Berat Yenilmez gibi birbirinden başarılı ve yetenekli oluşturduğu Seksenler dizisinin yayın tarihi de kesinlik kazandı.

SEKSENLER DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeniden TRT1 kanalında dizi severlerin karşısına geçmek adına sıkı bir hazırlık evresinden geçen Seksenler dizisinin yeni sezonu ile 5 Ekim Pazartesi tarihinde saat 17.00'de yayına gireceğinin bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR 66
  • Mehmet Haluk Tunç 3 yıl önce Şikayet Et
    Niyazi iyi lakin alıştığım niyziyi ve Ergun plak özledim be.
    Cevapla
  • Muhamed boğa 3 yıl önce Şikayet Et
    Rasim öztekin olmazssa izlemem
    Cevapla
  • Mesut Altundal 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç dizi izlemiyorum Sadece seksenler dizisini izliyorum , Dizideki oyuncu kadrosu dağılırsa özellikle Rasim öztekin bir çok izleyici diziyi izlemez bence
    Cevapla
  • Özcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Seksenkeri istiyoruz tüm kadrosuyla
    Cevapla
  • Mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    Seksenlerden fehmi bey çıkarsa bu dizi sarmaz ergün plakta diziye dönsün lütfen seksenler dizisi çok sevilen ve izlenen dizi hiç bitmesin
    Cevapla
  • ahhmet aksu 3 yıl önce Şikayet Et
    fehmi yazlıktan biranönce eve dönsün
    Cevapla
  • Ece Nur 3 yıl önce Şikayet Et
    ayneeen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer