Kırmızı Oda'yla apayrı konuma erişen oyuncudan işitmediğiniz itiraf! ''Görmek istemeyen...''

Yayın hayatına başlar başlamaz etkilerini geniş çapta hissettirip duygu yoğunluğu yaşatan Kırmızı Oda dizisinin takdir edilen ismi Binnur Kaya'dan ilk kez duyacağınız itiraf geldi. Kırmızı Oda'da sergilediği oyunculuk performansı ve hafızalarda kalıcı bir iz bırakan sahneleriyle adından söz ettiren Binnur Kaya, başrol olduğu dizi hakkında aslında neler düşündüğünü açıkladı.

Kırmızı Oda'yla apayrı konuma erişen oyuncudan işitmediğiniz itiraf! ''Görmek istemeyen...''
Kırmızı Oda'yla apayrı konuma erişen oyuncudan işitmediğiniz itiraf! ''Görmek istemeyen...''
GİRİŞ 18.10.2020 23:00 GÜNCELLEME 18.10.2020 23:00

Genellikle komedi türündeki projelerde izlemeye görmeye aşina olduğumuz ancak dram ve psikolojiyi içerisinde barındıran Kırmızı Oda dizi projesiyle yeni yayın döneminde kameralar karşısına geçerek seyircisini ters köşe yapan Binnur Kaya ilk kez itiraf etti. Ekran macerasına atılır atılmaz reyting sıralamasında birincilik tahtına yerleşip dizi severlerin favori gösterdiği yapım haline gelen Kırmızı Oda'da psikiyatr doktorunu oynayan Binnur Kaya'dan diziye ilişkin samimi açıklamalar geldi. 

Savaşçı dizisinin yayın hayatı tamamen bitti mi? Ünlü oyuncudan final iddiası için jet yanıt...

Kırmızı Oda projesine şifa niyeti ile izleyici kitlesine buluşturduklarının özellikle altını çizen ve dizide hastalarıyla kurduğu bağ ve etkili iletişimiyle hayran bıraktıran Binnur Kaya, komedi haricinde bir karakteri üstlenmenin kendisi adına çok farklı bir deneyim olduğunu belirtti. 

MasterChef Türkiye serüveni biten yarışmacı AÇIKLANDI! Artık TV8 ekranında göremeyeceksiniz...

 

Aynı zamanda Kırmızı Oda'nın oyuncu kadrosunda yer alan Binnur Kaya her ne kadar karakterleri oynamanın zor olduğunu düşünse de zevkli bir yolculuk olduğunu da vurgulayıp, Yolda dikenler yok mu; var tabii. Mesela bir oyuncuyu gördüğü, benimsediği halin dışında görmek istemeyen seyirciler olabilir. Beğenip beğenmemek ayrı bir konu. Sonuçta yol seninse, yolculuğun tadı da başka" sözlerini kaydetti.

Doğduğun Ev Kaderindir yılın transfer bombasını patlattı: Pazarcı olmuştu ama oyunculuğa döndü!

Tüm bu itirafların yanı sıra, "Biz 'şifa niyetiyle' girdik bu işe… Yönetmen Cem Karcı da, projenin sahibi Gülseren Budayıcıoğlu da, yapımcı Onur Güvenatam da… Bu işin içinde yer almakla ilgili buluştuğumuz yer aynıydı; şifa. İşin bir televizyon dizisi olduğunu, sektörün ticari bakışını, sektör gerçeklerini unutmadan söylüyorum’" şeklinde diziye dair duygu ve düşüncelerini de paylaştı.

Kuruluş Osman efsanesini yeni projede izleyeceksiniz! Ses getirecek filmine geri sayım başladı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini