Doğduğun Ev Kaderindir'de taşları yerinden oynattı: Yeni transferi Mehdi'yi can evinden vurdu!

Gerçek yaşam öyküsünün TV8 ekranına aktarıldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizi projesinde yeni sezona damgasını vuracak bir transfer hamlesi daha geldi. Oyunculuk kariyerini noktalayıp pazarcı olarak mesleğini icra etmeye başlayan Teoman Kumbaracıbaşı, yeniden televizyon ekranına dönüş yaparak Doğduğun Ev Kaderindir yapımıyla sevenlerinin karşısına geçti.

Doğduğun Ev Kaderindir'de taşları yerinden oynattı: Yeni transferi Mehdi'yi can evinden vurdu!
Doğduğun Ev Kaderindir'de taşları yerinden oynattı: Yeni transferi Mehdi'yi can evinden vurdu!
GİRİŞ 18.10.2020 22:48 GÜNCELLEME 18.10.2020 22:48

TV8 ekranlarında yeni sezona hızlı bir giriş yapan ve hanesine yepyeni simaları yazdırmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde dengeleri baştan aşağı değiştirecek bir transfer gerçekleştirildi. Yeni yayın dönemi itibariyle olay örgüsüne sürükleyicilik katmak adına Engin Öztürk'ü hanesine yazdıran Doğduğun Ev Kaderindir projesinde Teoman Kumbaracıbaşı, ''Burhan'' karakterini üstlenmeye geliyor. Mehdi'nin babasının katilinin oğlu olarak uzun bir aradan sonra mahalleye dönen Burhan rolünü oynayacak Teoman Kumbaracıbaşı yeniden oyunculuk deneyimi yaşamaya hazırlanıyor.

Vatanım Sensin, Avlu ve Eyyvah Eyvah gibi projeler vasıtasıyla ününü yayıp geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan oyuncu bu kez Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde gidişatı tepeden tırnağa etkileyecek karakterle tüm ezberleri bozacak.

Kırmızı Oda'yla nam salan ünlü oyuncu ilk kez itiraf etti: ''Yolda dikenler yok mu, var tabii''

 

MasterChef Türkiye serüveni biten yarışmacı AÇIKLANDI! Artık TV8 ekranında göremeyeceksiniz...

NE OLMUŞTU?

2015 tarihinde dizi sektörüne protestoda bulunan Teoman Kumbaracıbaşı, oyunculuğuna son verip akabinde pazarcılık faaliyetlerine geçerek reçel satmaya başladı. Yeni bir hayat düzenine geçen Kumbaracıbaşı, ilk olarak Kadıköy’de 22 metrekarelik bir ev tutmakla işe koyulmuş ve evde hazırlamış olduğu süt reçellerini pazarda müşterilerine satarak buradan geçimini sağlamıştı. Kendisi için sunulan dizi tekliflerini de uzun bir süredir geri çeviren ünlü oyuncu TV8 kanalında her Çarşamba günü yayına giren Doğduğun Ev Kaderindir dizi projesiyle anlaşma imzaladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor