Kırmızı Oda seyircisine, 'Keşke, daha fazla kalsaydı' dedirten ayrılık! Başrol oyuncusu gidiyor

Psikiyatra başvuran her hastanın aktardığı yaşam öyküsünün seyirciyi derinden etkilediği Kırmızı Oda dizi projesine farklı bir anlam kazandıran Evrim Alasya’nın kadrodan eksileceği gün yüzüne çıktı. Üstlendiği Meliha rolünün hakkını fazlasıyla verdiği düşünülen ve yüreklere ilmek ilmek işleyen hikayesiyle gündeme yerleşen Evrim Alasya’nın ilerleyen bölümlerde artık yer almayacağı konuşulmaya başlandı.

Kırmızı Oda seyircisine, 'Keşke, daha fazla kalsaydı' dedirten ayrılık! Başrol oyuncusu gidiyor
Kırmızı Oda seyircisine, 'Keşke, daha fazla kalsaydı' dedirten ayrılık! Başrol oyuncusu gidiyor
GİRİŞ 15.10.2020 12:03 GÜNCELLEME 15.10.2020 12:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında birbirinden dişli rakipleri karşısında üstünlük sağlamayı başaran ve her geçen gün izleyici kitlesi hızla çoğalmaya başlayan Kırmızı Oda dizi projesinde izleyicisini üzecek bir ayrılık haberi özellikle sosyal platformda kendisinden söz ettirmeye başladı. Kırmızı Oda yapımının ekran yolculuğunda yürümeye ilk başladığı günden bu yana acıklı öyküsüyle izleyicisinin kalplerine dokunan yetenekli oyuncu Evrim Alasya hakkında ileri sürülen iddialar doğrultusunda diziye veda edeceği söyleniyor.

Oyunculuk kariyerinde pek çok kayda değer projede yer almasıyla beraber oyuncu kadrosunda yer aldığı Kırmızı Oda dizisindeki seyircisine ‘’Helal olsun!’’ dedirten performansı sayesinde dizi sektörüne adını altın harflerle yazdıran Evrim Alasya’nın hikayesinin sona ermesinden ötürü projeden ayrılacağı konuşulmaya başlandı.

Masumlar Apartmanı 6.bölüm fragmanı: ''Burada gizli gizli hamam işletiyor olmanız lazım...''

 

Bilindiği üzere Kırmızı Oda 6.bölümün final sahnesinde; Kendisini adeta yaşayan bir ölüden farksız gören ve tüm anlamını yitiren Meliha karakteri, yaşamına son vermek üzere denizin derinliklerine atlamak için hamlede bulunması yürekleri ağza getirmişti.

Çukur'da ortalığı birbirine karıştıracak ayrılık! Olayların fitili ateşleniyor: Hesaplaşma...

KIRMIZI ODA OYUNCUSU ŞAHMERAN DİZİ PROJESİNE TRANSFER OLDU!

Tüm bu bilgilerin yanı sıra Kırmızı Oda’dan ayrılacağı iddiası ortaya atılan Evrim Alasya’nın Şahmeran adlı dizi projesinin yapımcısıyla el sıkıştığı da yine ileri sürülen iddialar arasında bulunuyor.

Evrim Alasya, Demet Akbağ, Yusuf Çim ve Bekir Aksoy’un gibi isimlerin oyuncu kadrosunda kendini göstereceği Şahmeran dizisine dair Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal mecra üzerinden açıkladığı bilgiler ışığında olay örgüsünü Erkan Birgören’in kaleme alacağı dizinin yönetmenlik koltuğunda da Gökçen Usta oturacak. Şahmeran dizisinin çekileceği mekanın İstanbullu Gelin dizisinin Beykoz’daki meşhur konağı olacağı da gelen bilgiler arasında yer almaktadır.

YORUMLAR 1
  • Şükrü 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bölümlerde yer alacak diye bir şey yok bu hepsi için geçerli 3 - 5 Bölümde görevi biter ayrılır. 100 Bölüm oynayacaksa Doktor 100 bölüm hep aynı kişi ile uğraşıp birtek onu mu iyileştirmeye çalışacak. onun hikayesi bitecek öbür hastanın hikayesi başlayacak. Bu program da birtek doktor değişmez diğerleri belkide 1 bölümde işleri biterr
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?