Masumlar Apartmanı 6.bölüm fragmanı: Nabız yükseliyor! Kalemini kıracak mı? Bagajdaki detay...

TRT1 kanalında 13 Ekim Salı tarihinde yayına giren Masumlar Apartmanı 5.son bölümde; Han'ın daha önce hiç görmediği tarafına bizzat şahitlik eden İnci, umduğu gibi bir evlilik geçiremeyince hayalleri suya düştü. Masumlar Apartmanı son bölümde; Han, kimseyle paylaşmak istemediği İnci'nin hayatını kontrol altında tutmaya çalışırken büyük krizin ayak sesleri yükselmeye başladı. Masumlar Apartmanı 6.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 20.10.2020 17:13 GÜNCELLEME 20.10.2020 17:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı son bölümde; Han & İnci, karşılaştıkları tüm engellere ve kısıtlamalara karşı çözüm mahiyetinde soluğu nikah masasında alırken, ardı arkası kesilmeyen olaylar yüzünden habersizce evlilik yaptıkları gerçeğini ailelerine açıklayamadılar. Masumlar Apartmanı 5.son bölümde, Yeterince tanımadığı bir kişiyle çok kısa zaman içerisinde evlenmenin getirdiği birtakım problemlerle karşılaşmaya başlayan İnci, Han'ın gerek değişen konuşmaları gerekse anlamlandıramadığı hal ve hareketlerine tanık olunca şaşkınlığını gizleyemedi. İnci, senelerdir yüzünü görmediği ve annesinin yaşamını yitirmesinin sebebi olarak gördüğü babasıyla ilk kez yüzleştiği esnada kendini hararetli geçen bir tartışmanın tam ortasında bulurken, bir anda gergin ortama dalan Han'ın İnci'nin babasını boğmaya çalışmasının ardından Masumlar Apartmanı 6.bölüm fragmanı bekleniyor. İnci, acele kararla hayatını birleştirdiği adamın beklenmedik hamlesi sonucunda neye uğradığını şaşırırken yapacaklarına bir yenisini daha ekleyen Han, İnci'nin eski işine tekrardan başlamaması adına şirketin sponsorluğundan yararlanarak farklı bir radyo kanalında ona iş bulmasının akabinde Masumlar Apartmanı 6.bölüm fragmanı yayına girdi.

Uyanış Büyük Selçuklu setinde akıllara durgunluk veren kaza: Yaralanınca soluğu hastanede aldı!

MasterChef Türkiye'de ekibe resmen veda etti: Ayrılığı sevenlerini hüzne boğdu! Anlamlı mesaj..

 

MASUMLAR APARTMANI 6.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

1.bölümü 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 kanalında izleyici kitlesini ağırlayan, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli romanından uyarlanan OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 6.bölüm fragmanı ekrana taşındı.

MASUMLAR APARTMANI 6.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı 6.bölümüyle 20 Ekim Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranlarında sürprizlerle dolu sahneleriyle tutkunlarının karşısına geçecek.

YORUMLAR 3
  • serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    ezgi mola'nın paylaşımından sonra bende bu diziye mola verdim...
    Cevapla
  • Ayse yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bizde ailecek seyrediyorduk ezgi mola nın paylasimindan sonra seyretmiyoruz
    Cevapla
  • *** 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bu Masumlar apartmani nin derdi hicc bitmiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...