Uyanış Büyük Selçuklu'da endişelendiren kaza! Yaralanan oyuncuyu acilen hastaneye yetiştirdiler

Kaliteli senaryosu ve iddialı oyuncu kadrosunu yüksek izlenme oranlarıyla taçlandıran TRT1'in Uyanış Büyük Selçuklu yapımının setinde meydana gelen talihsiz kaza tüyler ürpertti. Uyanış Büyük Selçuklu dizi projesinde üstlendiği Ahmet Sencer rolüyle şimdiden gönüllerde taht kuran Ekin Koç, aldığı kılıç darbesi sonucunda parmağının yaralanması üzerine hastaneye sevk edildi.

Uyanış Büyük Selçuklu'da endişelendiren kaza! Yaralanan oyuncuyu acilen hastaneye yetiştirdiler
Uyanış Büyük Selçuklu'da endişelendiren kaza! Yaralanan oyuncuyu acilen hastaneye yetiştirdiler
GİRİŞ 20.10.2020 00:23 GÜNCELLEME 20.10.2020 07:59
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

TRT1'in hem ülkemizde hem de dünya çapında sükse yakalayan Diriliş Ertuğrul projesinden sonra yayın hayatına başlattığı yeni tarihi dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'nun setinde başarılı oyuncunun geçirmiş olduğu kaza hayranlarını bir hayli telaşlandırdı. Oyunculuk kariyerinde kendini devamlı geliştirip önemli ölçüde yükseliş kaydeden Uyanış Büyük Selçuklu oyuncusu Ekin Koç, dizi setinde dövüş sahnelerinin çekiminin yapıldığı esnada kılıç darbesi alıp parmağının yaralanması üzerine sevenlerinden geçmiş olsun mesajları almaya başladı. 

MasterChef Türkiye serüveni son buldu | TV8 stüdyosunda hüzün rüzgarı esiyor: Vedası açıklandı!

Kılıç darbesinden parmağı yaralanan Uyanış Büyük Selçuklu oyuncusu, sette yer alan ekiplerce apar topar hastaneye sevk edilirken gerçekleştirilen kontroller neticesinde parmak kısmında ''kırık ve doku zedelenmesi'' oluşum gösterdiği saptandı. Hal böyle olunca çekim sırasında talihsiz bir kaza geçiren Ekin Koç'un Uyanış Büyük Selçuklu dizi projesindeki sahneleri de 2 gün süresince ertelenmek durumunda kaldı. İstirahat etmesinin ardından tekrardan sete dönüş yaparak kaldığı yerde sahnelerine devam edecek olan sevilen oyuncunun, aynı zamanda aksiyon sahnelerinde herhangi bir ağrı yaşaması halinde yerine dublör kullanılabileceği de ifade edildi.

 

 

O Ses Türkiye, TV8'e veda etti: Beyazıt, Acun Ilıcalı'nın aldığı kararı bildirdi! Olmayacak...

Nurgül Yeşilçay'dan tansiyon yükselten Masumlar Apartmanı çıkışı! Seyirci bu habere kilitlendi

YORUMLAR 15
  • Selcuklu 3 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle yönetmen ve yapımcıdan istirham ediyoruz. Bu tür filimler tarihi değerlerimiz için önem arz etmektedir. Katkılarınızdan dolayı tebrik ediyoruz. Fakat o tarihi şahsiyetleri yansıtırken özen gösterilmeli. Çünkü izleyen gençler onlara özeniyor. Onları örnek alıyor. Oynayan kişilerin karekterleri uzun saçlı olması belik örmesi Hal ve hareketleri bana cok yanlis geliyor. Sulatanlar padişahlar böyle şahsiyetler degildi.lutfen degerlerimizi guzel yansıtınız. Ayrıca filimde şu aşk oyunları sahneleri fazla işleniyor. Bunlar filmin değerini kıymetini kaybettiriyor. Insanlar sizi takip ediyor bu degerlere kiymet verdiginiz derecede sizlere kıymet veriyor.
    Cevapla
  • keamu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bencede kıyafetin o döneme ait olması önemli.bilmiyorum saç uzatıyorlar mıydı? Fakat araştırılması lazım. o dönem üzerine çalışmış tarihçilere sorulmalı.o dönemeden kalma resimler minyatürler vardır. onlardan kıyafet anlaşılır.yani uyduruk olmamalı aslına uygun ve gerçekçi olmalı.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Selcuklu sen yanlış biliyorsun Selçuklu devletindeki Türkmenlerin Saçları uzundur bu eski Türklerden beri süregelen adettir. Görselleri açıp mete han yazıp çıkan resimlere bakarsan anlarsın.
    Cevapla
  • Mahmut zorlar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence yanlis dusunuyosun o temiz saf Askin sarilmadan opusmeden anlatilan task sahnelerinin nasil bir kotu ornek olusturabilirki aciklayabilirmisiniz Tarihi arastirarsaniz sultsnlarin cogununda saclarìnin uzun oldugunu ogrenirsiniz su anki gibi berber tras makinasi vs.olamdigi icin de yapilmis olabilir ama saclarin uzun olmasi olayi na katiliyorum
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah bedenine güç kuvvet versin Cüneyt Arkın abimizde çok yara almıştır elinden vücudundan çok geçmiş olsun her zaman bu sektörde yetişmek bi yana para kazanmak artik zor tutulmak bi yana insanlara da karşı görevlerin yetkilerin edebin adabin içinde çalışıyorsunuz.Sağlığıniza dikkat edin.Allah kolaylık versin
    Cevapla
  • GokTugra 3 yıl önce Şikayet Et
    Gecmis olsun Dizinin en iyilerinden magazine dayanmayan hakkiyla iyi oyuncu. Ekin koc kardes..Ekin abicim bir kurban kestir fakir fukara icin ... Allah nazardan korusun ..Kilic senin eline cok yakisiyor hakkini veriyorsun ..
    Cevapla
  • aysel 3 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi çok sevdim. Hem tarihimi öğreniyorum. Hasan Sabbah, Melik Şah, Nizamül Mülk dönemi daha önceden merak ediyordum. Bundan sonra da böyle güçlü yapımların artmasını isterim. Tabi doğrudan sapmadan. Senaristlere, yapımcıya ve yönetmene teşekkürler.
    Cevapla
  • Mustafa KORKMAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Amann aman.. Dizinin her oyuncusu rolünü çok güzel oynuyor.. Elinden gelenin fazlasını bile yapıyorlar.. Dikkatli olun kıymetli dostlar.. Muhteşem dizimiz son bulsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi