Kuruluş Osman'daki kabiliyetiyle kasıp kavuran isimden kaçırılmayacak tarihi proje: Geri döndü!

Kuruluş Osman dizisinde her ne kadar kötü karakteri oynasa bile zoru başararak seyircisinin sempatisini toplayan Yurdaer Okur, yeni sinema filmi projesi için gün saymaya başladı. Beyaz perdede gösterime girerek sinema severleri ağırlayacak olan Son Kale Hacıbey'de ''Ahmet Paşa'' rolünü üstlenen Yurdaer Okur, bir kez daha ilgi odağı haline gelmesiyle beraber izleyicisinden tebrik mesajları aldı.

GİRİŞ 23.10.2020 15:56 GÜNCELLEME 23.10.2020 17:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Konstantin Konovalov'un oturduğu, senaristliğini Yevhen Tymoshenko'nun kaleme aldığı ve Önder Asru & Erdal Küçük yapımcılığında vizyona girecek olan Son Kale Hacıbey film projesinin ayrıntıları netlik kazandı. Televizyon ekranlarında yayına girdiği her hafta istikrarlı bir biçimde reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisinde başrol üstlenen Yurdaer Okur'un 23 Ekim tarihi itibariyle sinema salonlarında seyircisinin karşısına geçecek olan Son Kale Hacıbey yapımında yer alacağı öğrenildi. 

Mucize Doktor 35.bölüm fragmanı: Yürek sızlatan sahne! Acı haber seyirciyi gözyaşlarına boğdu

Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda yer alarak Balgay rolünü oynayan Yurdaer Okur ve son dönemlerde adından söz ettiren Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun yanı sıra Aleksandr Sokolov , İrakli Maruaşvili, Katerina Şevçenko, Oleg Symonenko, Aleksandr Polovets, Dmiry Rybalevsky, Giorgi Deliyev gibi yabancı oyuncular da Son Kale Hacıbey adlı beyaz perde yapımında bir araya gelmeye hazırlanıyor. 

Masumlar Apartmanı 7.bölüm fragmanı: Zihnini bulandırıyor! Soğuk duş etkisi meydana getirdi...

18.yüzyılın sonlarına doğru Osmanlı İmparatorluğu ve Rusya arasında meydana gelen savaşın konu olarak işleneceği ve aynı zamanda Hacıbey Kalesi'ne gerçekleştirilen kuşatmanın da gözler önüne serileceği Son Kale Hacıbey filminin oyuncusu Yurdaer Okur seyircisini yakından ilgilendirecek açıklamalarda bulundu.

Çekimleri Ukrayna'nın Odessa şehrinde yapılan ve Ukrayna Kültür Bakanlığı tarafından da destek verilen sinema filminde Osmanlı ordusunun komutanlarından ''Ahmet Paşa'' karakteriyle seyircisinin karşısına geçecek Kuruluş Osman oyuncusu Yurdaer Okur, “Projenin çoğu sahnesinde Ukraynaca konuştum. Ekstra bir çalışma yaptık, diyalogları ezberledim ve çekim boyunca yanımda olan dil danışmanım çok yardımcı oldu” şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 4
  • Hira 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok yapmacik rol yapıyor osman ahh düzyatan ah
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bundan Başrol oyuncusu olmaz kötü adam rolleri ancak olur
    Cevapla
  • Erhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin senaryosu güzel ama Osman rolü yakışmıyor
    Cevapla
  • özkonyali 3 yıl önce Şikayet Et
    deren talunun rol almasını kınıyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!