Mucize Doktor 35.bölüm fragmanı: Çilesi bitmiyor! Bir dert biterken başka dert başlıyor...

İlk sezondaki iddiasını ikinci sezonunda da sürdürerek başarılı reyting grafiği yakalayan Mucize Doktor 34.son bölümde ilişkilerinde aşılması güç problemlerle boğuşmaya çalışan Ali & Nazlı, kendilerini yepyeni bir rekabet ortamının içerisinde buldular. Mucize Doktor son bölümde hayatın getirdiği zorluklarla yüzleşmek zorunda kalan Ali dengeyi bulabilmek adına akla karayı seçti. Mucize Doktor 35.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 26.10.2020 07:46 GÜNCELLEME 26.10.2020 07:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor 35.bölüm fragmanında; Sağlık durumunun aciliyetinden kaynaklı olarak Nazlı'nın uzun bir zamandır görmediği babası apar topar Berhayat Hastanesi'ne sevk edilirken, Ali Vefa geçirdiği rahatsızlığın hangi sebepten meydana geldiği açıklaması Nazlı'nın yüreğini sızlattı. Mucize Doktor 34.son bölümün hemen arkasından Fox TV ekranına taşınan yeni bölüm fragmanında; Hastanede yapılan tüm tetkikler neticesinde ''doku zedelenmesi'' ve ''yetersiz beslenme'' teşhisi koyulan babasının evi olmadığını ve yaşamını sokaklarda idame ettirdiğini öğrenen Nazlı, onu bağışlamaktan duyduğu korkuyu Ali'yle açıkça paylaşması sahne oldu.

Mucize Doktor 35.bölüm fragmanında araları limoni olsa dahi ilgisini ve desteğini Nazlı'dan eksik etmeyen ve onun babası hakkındaki olumsuz düşüncelerine karşılık yapıcı konuşmalarda bulunan Ali Vefa, ''canavar'' şeklinde nitelendirdiği babasının değişebileceğini ve ''kahraman'' sıfatına dönüşebileceğine yönelik umut tohumları serpti. Bu arada Mucize Doktor son bölümde; Adil Hoca'nın sağlığıyla alakalı alınan kararlar noktasında ne yaparsa yapsınlar bir türlü ortak bir paydada buluşamayan Ali ile Ferda arasındaki gerilim zirveye tırmanırken, olayların fitilini ateşleyen Tanju'nun başlattığı asistanlık yarışında Nazlı ile Ali özel hayatlarını işin içerisine katmamak için uğraş gösterip rekabetin kurallarına uygun hareket etmeye çalıştı.

MUCİZE DOKTOR 35.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

 

 

MUCİZE DOKTOR 35.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin uyarladığı, yapımcılığında ise Faruk Bayhan’ın yer aldığı MF Yapım farkıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 35.bölümüyle 29 Ekim Perşembe tarihinde saat 20:00'da yayına girecek.

YORUMLAR 4
  • fedai 3 yıl önce Şikayet Et
    çakma diziye konu bulamayınca böyle oluyor..
    Cevapla
  • Cemşit 3 yıl önce Şikayet Et
    PSİKOLOJİK hastaların hepsi doktor rolüne girmiş.
    Cevapla
  • Sevim 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış mucize doktor süper
    Cevapla
  • kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    maşallah babaları kötü olan herkes doktor olmuş bu filmde,Ali Vefa nın babası da kötüydü,Doktor Emre'nin babası da kötüydü,Adil hoca da kızına babalık yapmamış,şimdi de nazlının babası sokaklarda yaşayan canavar karakterli bir baba,acaba bizde onlar gibi kötü huylu olsaydık bizim çocuklar da doktor olurmuydu ki,mucize doktor ilk başladığı zamandaki gibi özelliğini kaybetti,diziye aşk karışınca birde evrim teorisini üzerine basa basa işleyince gözümden düştü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt