Alev Alev, bambaşka dizi deneyimi yaşattırmaya geliyor! Fragmanı resmen ekran başına kilitledi

Etkileyici tanıtım fragmanıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan ve farklı olay örgüsüyle seyircinin merak duygusunu kabartan Alev Alev dizisi ne zaman yayına girecek? Avlu projesindeki hafızalarda kalıcı bir iz bırakan oyunculuk performansıyla sevenlerinin takdirini kazanan Demet Evgar, Show TV kanalında ekrana gelecek Alev Alev dizisiyle kameralar karşısına geçerek heyecanın dozunu yükseltecek.

GİRİŞ 01.11.2020 22:45 GÜNCELLEME 01.11.2020 22:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hali hazırda devam eden ve yüksek reyting oranlarıyla göze çarpan dizi projelerinin yanı sıra Show TV yeni bir kaliteli yapımla daha izleyicisini ekrana kilitleyecek Alev Alev isimli dizisini ekrana getirmeye hazırlanıyor. AY Yapım farkıyla seyircisini ağırlayacak Alev Alev dizisinin yönetmenlik koltuğunda Ahmet Katıksız otururken, senaristliğini ise Burcu Görgün Toptaş kaleme alacak. Bilindiği üzere geçtiğimiz sezonda oyuncu kadrosunda yer aldığı Avlu projesindeki Deniz karakteriyle akıllara kazınan sahnelerde imzasını taşıyan Demet Evgar, verdiği aranın ardından Alev Alev'le tekrardan ekrana dönüş yapması heyecanlandırdı. Şimdiden dizi severler tarafından yoğun ilgi gören tanıtım fragmanında oyunculuğu konusunda övgü yağmuruna tutulan Demet Evgar'la beraber Çukur dizi projesinden ayrılan Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş ve Cihangir Ceyhan gibi oyuncuların da bulunması ekran başındaki izleyicisinin yüzünü güldürdü.

ALEV ALEV NE ZAMAN SHOW TV'DE BAŞLAYACAK?

Başrollerini Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan paylaşırken, oyuncu kadrosunu; Zuhal Olcay, Cem Bender, Berker Güven ve Toprak Can Adıgüzel gibi isimlerinin oluşturduğu Alev Alev isimli dizi projesi, 1.bölümüyle 5 Kasım Perşembe tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında takipçilerinin karşısına geçecek.

ALEV ALEV TANITIM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Avlu dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınan Demet Evgar'ın başrolünü üstlendiği Cemre karakterinin senaryo gereği kızıyle beraber her şeyi geride bırakıp kaçma planı kurduğu tanıtım fragmanında; sarnıçta meydana gelen yangın bir anda hayatlarını tepetaklak ediyor. Yürekleri ağza getiren ve olayların gidişatını baştan aşağı değiştiren yangında herkes sağ salim çıkmanın derdine düşerken, gerek yaşam öyküleri gerekse kişilikleri bambaşka olan 3 kadın için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

ALEV ALEV OYUNCU KADROSUNDA HANGİ İSİMLER YER ALMAKTADIR?

-(Cemre) Demet Evgar
-(Çiçek) Hazar Ergüçlü
-(Rüya) Dilan Çiçek Deniz
-(Çelebi) Cem Bender
-(Ozan) Berkay Ateş
-(Ömer) Cihangir Ceyhan
-(İskender) Berker Güven
-(Ali) Toprakcan Adıgüzel
-(Bülent) Cem Sürgit
-(Korkut) Yiğit Sertdemir
-(Kenan) Tayfun Eraslan
-(Hülya) Nurhan Özenen
-(Seher) Meltem Keskin
-(Adnan) Sekvan Serinkaya
-(Güneş) Kayra Orta
-(Atlas) Kaan Şener

SHOW TV ALEV ALEV DİZİ PROJESİNİN KONUSU NEDİR?

Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi’nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir.

YORUMLAR 10
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizilerde kadına şiddet .ama ne hikmetse o malum kesimin bu dizilere sesi çıkmıyor
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Avlu filmi tam bir saçmalıktı. Belki bu kez biraz az saçmalarlar
    Cevapla
  • buişlerböyle 3 yıl önce Şikayet Et
    kusasım geliyor şu karakteri her gördüğümde
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan bir dizi Dünya neyle uğraşıyor, bunların derdine bak
    Cevapla
  • Beyza 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha dizi başlamadan böyle konuşma bir izlersin sonra bağımlısı olursun benden söylemesi
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle kadınların reklamını yapmayın lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı