MasterChef Türkiye'nin sevilen ismini çileden çıkaran hadise! Tahammül edemeyip ateş püskürdü

TV8'de değişikliğe giden yarışma sistemiyle beraber yeni bir dönem resmen başlatılırken, dokunulmazlık oyununda mağlup duruma düşen mavi takımın isimlerinden Esra Tokelli & Eray Aksungur arasında tartışmanın fitili ateşlendi. MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kırmızı takıma kaptırmanın da vermiş olduğu etkiyle sinir katsayısı yükselen her iki yarışma isim arasında soğuk rüzgarlar eserek bağrış çağrış ortamı oluştu

MasterChef Türkiye'nin sevilen ismini çileden çıkaran hadise! Tahammül edemeyip ateş püskürdü
MasterChef Türkiye'nin sevilen ismini çileden çıkaran hadise! Tahammül edemeyip ateş püskürdü
GİRİŞ 07.11.2020 20:57 GÜNCELLEME 08.11.2020 07:16
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

TV8'in reyting rekortmeni yarışma programı Masterchef Türkiye'de her geçen gün zorluk düzeyi katlanarak artış göstermeye başlarken, doğru orantılı olarak rekabetin de çoğalması yarışmacı isimler arasında krizin doğmasına sebebiyet verdi. MasterChef Türkiye'de kırmızı takıma yenik düşen mavi takım yarışmacıları sebepleriyle birlikte eleme potasına gönderilecek isimleri seçtiği esnada Eray Aksungur & Esra Tokelli arasında oluşan gerginliğin dozu hat safhaya ulaşırken, diyogları sırasındaki ses tonları da en yüksek seviyeye geldi. MasterChef Türkiye'de aynı takımda mücadele ettiği isimler tarafından kendisine yapılan eleştiriler karşısında suskunluğunu bozan Esra Tokelli, ''Eray, sen de bana akıl verene kadar kendi çorbanı düzgün yapsaydın! Kendi çorbanı kazansaydın.'' şeklinde sert bir çıkışta bulunmasıyla stüdyoda tartışmalar baş gösterdi.

Fox TV karıştı: Savaşçı dizisiyle bağını koparan Berk Oktay her şeyi anlattı! Yasak Elma'da...

MASTERCHEF TÜRKİYE YARIŞMACISI ERAY: ''BENİM ADIM ERAY, İSTEDİĞİM GİBİ KONUŞURUM!''

Yarışmacı arkadaşının ağır tutumu karşısında sinirlerini kontrol etmekte güçlük çeken MasterChef Türkiye yarışmacısı Eray Aksungur; '' ''Kendi kulağınla duymadığın şeyleri bana söyleme!'' diyerek hararetli bir üslupla yanıt vermesi dikkat çeken ayrıntılar arasındaki yerini aldı. Eray'ın stüdyoda bir anda sesinin şiddettini yükseltmesinden son derece rahatsız olan Esra ise kendisine aynı şiddette karşılık vererek, ''Bana bağırma, gözlerine de bana açma!'' diyerek isyan bayraklarını kaldırdı. MasterChef Türkiye yarışmacısı Emir Elidemir ise meydana gelen kriz ortamını yatıştırmaya çalışırken, Eray da; ''Bana yapma; benim adım Eray, bu birincisi. İstediğim gibi konuşurum, bu seni alakadar etmez. İyi ol, tamam mı? Bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma'' şeklinde ifadelere yer vererek tepkiye tepkiyle karşılık verdi. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.bölüm fragmanı? Sağ gösterirken sol vuruyor: Ezberleri bozdu!

Masumlar Apartmanı 9.bölüm fragmanı: Bardağı taşıran son damla! Derin acısını söke söke çıkardı

MASTERCHEF TÜRKİYE YARIŞMACISI ESRA: ''KUŞLAR SÖYLEMEDİ BANA BUNU!''

MasterChef Türkiye yarışma programında sakinliğini daha fazla koruyamayan Esra Tokelli; ''Demek ki duymuşlar, demek ki söylemişsin. Kuşlar söylemedi bana bunu!'' yanıtını verirken stüdyodaki bağrış çağrış hem ekran başındaki izleyici kitlesini hem de stüdyodaki jüri üyeleri ve yarışması isimleri olumsuz anlamda etkiledi. Emir Elidemir'in yarışmacı arkadaşı Eray için, ''Sakin olur musun? Lütfen! Rica ediyorum, söz vermiştin. Lütfen, ne olur?'' diyerek sakinleştirmesiyle ortam duruldu.

Kuruluş Osman 33.bölüm fragmanı: Burnundan fitil fitil getirdi! Gazabıyla meydanı titretiyor...

Çukur'da izleyicinin canını sıkan sahne! Böylesi beklenmiyordu: Vedasıyla üzüntüye uğrattı...

YORUMLAR 36
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    RTUK e sikayet edin
    Cevapla
  • İsmail çıkaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Normal olabilir butur tartışma lar
    Cevapla
  • Ismail.çıkaray. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayana bağırmayın lütfen onlar hayatta her şeyimiz saygılar. Ismail çıkaray. Bingöl
    Cevapla
  • Esnaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun. Niye el stmlyor bu ise
    Cevapla
  • Esnaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Eray kendini ne zan ediyor mehmet. Soner. Dsnio şefler orda niye engel olmadllsr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...