Kuruluş Osman 33.bölüm fragmanı Had hudud tanımayana vurucu sus payı! Ağızlarını güzelce kapadı

Kuruluş Osman 32.son bölümde Mönke & Yavlak Arslan işbirliğinde hazırlanan komplo girişiminin mağduru olarak ele geçirilen Savcı Bey'i tutsaklıktan çıkarabilmek için Osman canını dişine taktı. Kuruluş Osman son bölümde Göktuğ'un atıldığı zindan kaçıp kurtulması üzerine yapılan anlaşmayı direkt bozan Nikola & Flatyos, Gündüz'ü hedef alarak saldırı planı gerçekleştirmeye koyuldu. Kuruluş Osman 33.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 09.11.2020 10:55 GÜNCELLEME 09.11.2020 10:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 32.son bölümde; Niyeti bozuk kişiler tarafından çepeçevre kuşatmaya alınan Kayı Obası ciddi sonuçlara yol açabilecek bir tehlike altına girmişken, Geyhatu ise nökerlerini de arkasına alıp intikam naraları savurarak Kayı Obası'na çoktan gelmiştir. Kuruluş Osman son bölümde; Oğlu Mönke'yi döne döne arayıp hiçbir yerde bulamayan Geyhatu'nun ''Ciğerini sökeceğim, Hiçbir Türk'ü bu topraklarda sağ koymayacağım'' deyip kin ve nefretini kusarak tehdit saçarken, her şeye rağmen dimdik ayakta duran Osman ise Moğolları durdurabilecek kudreti kendisinde bularak atağa kalktı.

TV8 MasterChef Türkiye'de ayrılıklara bir yenisi daha eklendi | Umulmadık veda: Kariyeri bitti!

 

Kuruluş Osman 33.bölüm fragmanında da; ''Kulucahisar Kalesi düştü beyim, Nikola beni beni haber edeyim diye gönderdi. Türklere ettiklerimi anlatasın dedi.'' sözlerini işiten Osman'ın celallenerek yapılanların bedelini fazlasıyla ödetmek adına bir an olsun vakit kaybetmeden harekete geçti. Kuruluş Osman 33.bölüm fragmanında Alplerin başı Savcı beyin kalenin kapısına dayanmak isteyen Osman için, ''Kulucahisara gittiyse bunun bedeli ağır olur'' şeklindeki çıkışı göze çarpan detaylar arasındaki yerini alırken, Osman ise göğüs kabartan hamlede bulunarak esir edilen kardeşlerini geri almak üzere üstün fedakarlık örneği gösterdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.bölüm fragmanı? Sağ gösterirken sol vuruyor: Ezberleri bozdu!

Uyanış Büyük Selçuklu 7.bölüm fragmanı? ''İtimat yerine ihaneti seçtin, bağımız kopmuştur!''

KURULUŞ OSMAN 32.BÖLÜM FRAGMANINDA MUAZZAM DİRENİŞ...

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, zengin oyuncu kadrosu, çarpıcı olay örgüsü ve göz dolduran prodüksiyonuyla her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 33.bölüm fragmanı ekrana geldi.

KURULUŞ OSMAN 33.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 33.bölümüyle 11 Kasım Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Savaşçı dizisindeki büyük gerilim Yasak Elma'ya sıçradı! Olaylar kontrolden çıktı...

Sadakatsiz dizisinde sezonun transfer bombası patlatıldı! Popüler oyuncu apayrı renk katacak...

YORUMLAR 11
  • Yorgun 3 yıl önce Şikayet Et
    Osman'ın oyunculuğu zayıf hareketleri sözleri İstanbul azıyla konuşuyor Osmanlı hitabıyok yani doyurucu değil erturulu seyretsin selcüluyu seyretsin hitabıplarını düzeltsin Osmanlıya yakışmıyor vesselam
    Cevapla
  • Gerçeğin Sesi 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye olarak çok acil uzun menzilli nükleer başlıklı balistik füzeler üretmek zorundayız
    Cevapla
  • TaTaNGa 3 yıl önce Şikayet Et
    Uyanış ın yanında çizgi film kalır.Oyuncular olsun dialoglar olsun çok boş.Ertuğrul un gölgesi bile olamaz..
    Cevapla
  • Anne 3 yıl önce Şikayet Et
    İki yaşında bebeğim var. Bebek bezi, ıslak mendil, bebek bisküvisi, süt ihtiyacım var. Para istemiyorum. Kargo ile göndermek istiyorsanız kabul ederim. Dua ederim. Allah rızası için destek olurmusunuz? Allaha emanet olun. eylemmetin3@gmail.com
    Cevapla
  • Ömer Yiğit 3 yıl önce Şikayet Et
    Adres bilgilerinizi verebilirmisiniz
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    bu mesaji i phone danmi yaziyorsun?
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    koca moğolu yendik bizansı yok ettik ancak şimdi batılıların hakkından gelemiyoruz.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Moğolu kaç kere yendin
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    özümüzü kaybettik avrupanın medeni çocukları olduk ingilizlerde geldikleri gibi gittiler evet ama nasıl gittikleri 1923 ten sonra ortaya çıktı
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşin yazdığı gibi bizim sorunumuz içerde. Türk milleti var olduğundan bu yana bu içerdeki hainler maalesef hep oldu. Çanakkale geçilmedi dediler ama bugün bakıyorum savaştığımız dediğimiz ülkelerden kılık kıyafet, kanun ve yasalara kadar ne varsa almışız. Bizim şehit ecdadımız mezardan çıksa nasıl tepki verirler acaba ?
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    Hain içeride olunca kapı kilit tutmazmış. Bizim en büyük düşmanımız içerideki Sabetayist-Ermeni-Rum kriptoları..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor