MasterChef Türkiye'den elendiğini duyurdu! Rakipleriyle yarışamayacak: Finale kadar gidemedi...

TV8'in revaçta yarışma programı MasterChef Türkiye'de potaya çıkan yarışmacılar zorlayıcı bir eleme turundan geçerken bu hafta hangi ismin kariyerinin noktalandığı netlik kazandı. Her haftanın sonuna gelindiğinde performansı en düşük bir isim ana kadrodan teker teker eksilirken MasterChef Türkiye'den elenen Furkan duygu seline kapılarak ekibe veda etti. 8 Kasım Pazar tarihli MasterChef Türkiye'de yaşanan olaylar...

MasterChef Türkiye'den elendiğini duyurdu! Rakipleriyle yarışamayacak: Finale kadar gidemedi...
MasterChef Türkiye'den elendiğini duyurdu! Rakipleriyle yarışamayacak: Finale kadar gidemedi...
GİRİŞ 12.11.2020 01:10 GÜNCELLEME 12.11.2020 01:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye yarışma programıyla yollarının ayrıldığı ve ana kadroda ilk 10'a kalamayacak isim olarak açıklanan Furkan hakkında konuşan şef Somer Sivrioğlu; ''Furkan, bu sana ikinci kez veda edişimiz... Geçen seneye baktığımızda inanılmaz bir iş çıkardın. Üzerine ne kadar koyduğunu bir yılda herhalde sen de, seni sevenler de, bizler de gördük. Şu konuda Barbaros'a katılıyorum. Defalarca senin ürününü kurtardığın takım, her senin ürününde kurtarılmadığında senin üzerine kaldı. Bu seneki formatımızda da tatlıyı hep tatlıya kalınca öyle bir durum oluyor ki, sanki takım oyununu tatlı kaybediyor. Halbuki 3-2, 4-3 kaybediliyor, tatlı kaybetmiyor tabi.

Çukur'da hüzünlendiren sahne! Yere göğe sığdıramadıkları oyuncunun ani vedası gündeme oturdu

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİSİ SOMER SİVRİOĞLU: ''BU SANA GELEBİLECEK EN BÜYÜK İLTİFATLARDAN BİRİ!''

Burada herkesin özellikle tatlı olarak seni kendine kriter olarak alması ve baz olarak Furkan'ı geçmek üzere oyun oynanması bence bu sana gelebilecek kariyer anlamındaki en büyük iltifatlardan biri... Çok kendine güvenen yarışmacılar bile, Serhat gibi mesela ben tatlıda Furkan'ı geçtim diye mutlu olabiliyor. Bence bu da senin ne kadar kaliteli, ne kadar güçlü bir tatlı şefi olduğunu gösteriyor. Ama 3'lü eleme böyle bir şey, tökezledin mi gidiyorsun işte.'' şeklinde ifadelere yer vererek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Fox TV'de kriz: Savaşçı'daki serüvenini noktalayan Berk Oktay'dan çarpıcı sözler! Yasak Elma...

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİSİ MEHMET YALÇINKAYA: ''O OLAYDAN SONRA BANA GELİP TEK KELİME DAHİ ETMEDİN!''

MasterChef Türkiye'de son haftalarda düşüş yaşayıp kendini toparlayamayarak yarışmadan elenen Furkan için söz alarak; ''Sen olmuşsun! Sen yürürsün... Sana göstermiş olduğum tepkiden dolayı neredeyse kendi ailemden bile tepki aldım. Ama sen mutfaktan gelen bir çocuk olarak aslında benim ne yapmak istediğimi, ne demek istediğimi, sende gördüğüm cevherin bu olmaması gerektiğini anlayan ustaya saygılı bir çocuktun. Ve o olaydan sonra bana gelip tek kelime dahi etmedin. Herhangi bir küskünlüğün de olmadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.bölüm fragmanı Allak bullak eden sahne! Ölü mü yoksa diri mi?

Sen bu meslekte olursun ve yürürsün. Açık söyleyeyim ben de senin gibi, seni burada veda edeceğimiz bir yarışmacı olarak hiç hayal etmedim. Usta-çırak ilişkinle MasterChef Türkiye'deki az önce Somer Şef'in söylediği ''Furkan'ı geçme kriteri'' bile seni MasterChef efsaneleri arasına girdiğini gösterir. Sen bu meslekte yürürsün, bu terbiyenle yürürsün hem bu el inceliğinle yürürsün. Sana bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum, Allah yolunu açık etsin!'' sözlerinde bulunarak uğurladı.

Masumlar Apartmanı 9.bölüm fragmanı: Kederle cayır cayır kavruluyor! Zindana atılmış gibi...

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİSİ DANİLO ZANNA: ''SENİ DAHA ÇOK DUYACAĞIZ!''

MasterChef Türkiye jüri üyelerinden Danilo Zanna da konuşarak; ''Gerçekten çok yeteneklisin, senin burada gösterdiğin cesareti aslında kimsede görmedik. Valla bir kere daha ellerine sağlık. Ve inanıyoruz ki mutlaka zaten seni de daha çok duyacağız ondan hiç şüphemiz yok.'' ifadeleriyle yarışmadan ayrılan Furkan'ı sonuna kadar destekledi.

Kuruluş Osman 33.bölüm fragmanı: Had hudud tanımayanlara sus payı veriyor! Ağızlarını kapadı

Uyanış Büyük Selçuklu 7.bölüm fragmanı: ''Elbet o dişleri sökeriz!'' Bulmadan dönmeyeceğiz...

MASTERCHEF TÜRKİYE'DEN ELENEN FURKAN: ''PİŞMAN OLDUĞUM HİÇBİR ŞEY YOK!''

MasterChef Türkiye'den elenen Furkan veda konuşması gerçekleştirerek; ''MasterChef bana çok şey kattı. Şefler olsun, diğer arkadaşların yaptıkları olsun, yeni öğrendiğim tabaklar olsun... Bu güne kadar en iyi tabağımın da arkasındaydım, en kötü tabağımın da arkasındaydım. Ondan dolayı pişman olduğum hiçbir şey yok! Şefler bir abi, bir baba gibi sürekli bize yardımcı oldu, bu çok güzel bir şey. Yarışıyorsunuz, ve jürileriniz size babalık yapıyor, abilik yapıyor.

Yeri geldiğinde sizle ağlıyor, size sarılıyor. Bu anlatılmaz yaşanır bir duygu. Onlarla birlikte burada yarıştığım için kendimi herkesten şanslı hissediyorum. Bu şansa erişmek için milyonlarca insan başvuruyor, ve ben bu şansa erişip uzun süre şeflerle birlikte çalıştım, bu ekibin içinde oldum. MasterChef'ten sonra izleyeceğim yol yine aynı; hiç yılmadan, usanmadan, bıkmadan yoluma devam edeceğim. Ve her zaman her şeyin üstüne koyarak yoluma devam edeceğim'' cümlelerini kaydetti. 

YORUMLAR 11
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın
    Cevapla
  • Emine 3 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet bence sen kendini sorgula
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Furkan bu kadar bile orda kalmayı hak etmiyordu.zaten o proğram başlı başına saçmalıklar ve haksızlıklar üzerine kurgulanmış bır yarışma.Furkan'da,haksızlık sonucu korunarak orada kalıyordu.kariyeri sadece tatlı üstüne olan birinden nasıl şef olur?Celal'in,diğer D.bakır'lıların yaptıkları ondan mı kötüydü?Tıkınan şefler bunu açıklayabilir mi?
    Cevapla
  • Ferhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Programı iyi izlemişsin ki Furkan ve program hakkında iyi yorumlar yapaliyorsun.
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunun diyarbakirlilikla ne alakasi var.Adamlar 4×4 program yapiyor.
    Cevapla
  • Ertan 3 yıl önce Şikayet Et
    Milletin derdi ne bunların derdine bakın Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    yarışmanın adını master laf salatası diye değiştirin bence. hiç bir anlamı olmayan laf olsun diye söylenen sözler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!