Masumlar Apartmanı 9.bölüm 2.fragmanı: Tetiği çekecek mi? Merminin isabet etmesi an meselesi...

Masumlar Apartmanı 8.son bölümde; İnci, hakikatin perdesini iyiden iyiye aralamaya başlarken Han ise onun bu kuşkularını kafasından silip atmak adına elinden geleni ardına koymayacaktır. Masumlar Apartmanı son bölümde; Gülben, İnci & Han'ın ailesinden gizlice nikah masasına oturup dünya evine girdikleri gerçeğiyle yüzleşip tarifi mümkün olmayan bir çaresizliğe sürüklendi. Masumlar Apartmanı 9.bölüm fragmanı ekranda.

GİRİŞ 09.11.2020 13:48 GÜNCELLEME 09.11.2020 13:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı son bölümde; İnci, aklında oluşan soru işaretlerini gidermek ve yapbozun parçalarını tek tek tamamlamak üzere sorgulayıcı bir tutum içerisine girerek gerçeğin izini sürmeye başlamıştır. Masumlar Apartmanı son bölümde; Esasında nasıl biri olduğunu ele vermemek için akla karayı seçen Han ise İnci'nin dikkatini farklı yöne çekmek konusunda gayret sarf ederken, problemlerden kaçma yöntemi olarak ona hazırladığı sürprizlere sığınmaktadır.

MasterChef Türkiye'de ''yazık oldu'' dedirten ani ayrılık! Veda konuşması ortalığı çalkaladı...

Gülben ise tesadüf eseri eline geçen alyansın içerisinde İnci ve Han'ın isimlerinin yazılı olduğuna tanıklık edip gizli evlilik hadisesi karşısında korku ve paniğe doğru sürüklenirken, bu nikahın başta Safiye olmak üzere evdeki herkesin sonunu getireceğini düşünmesinin ardından Masumlar Apartmanı 9.bölüm fragmanı bekleniyor. Annelerinin ölüm yıldönünü gelip çatarken kardeşler acı hatıralara tekrardan yüzleşip aynı travmaları iliklerine kadar hissederken, bitip tükenmeyen sorunların ağırlığı altında ezilen Han'ın doğuracağı sonuçları göz ardı edip kaosa son vermek niyetiyle İnci'yi dedesinden istemesinin ardından Masumlar Apartmanı 9.bölüm fragmanı yayında.

Uyanış Büyük Selçuklu 7.bölüm fragmanı? Dehşete düşüren sahne! Yaşam savaşını kaybedecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171.bölüm fragmanı? Sağ gösterirken sol vuruyor: Ezberleri bozdu!

 

MASUMLAR APARTMANI 9.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

1.bölümü 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 kanalında izleyici kitlesini ağırlayan, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli romanından uyarlanan OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 9.bölüm fragmanı yayına girdi.

MASUMLAR APARTMANI'NDA NEFES KESEN SAHNE! HERKES BUNU KONUŞUYOR...

MASUMLAR APARTMANI 9.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı 9.bölümüyle 10 Kasım Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranlarında sürprizlerle dolu sahneleriyle tutkunlarının karşısına geçecek.

YORUMLAR 10
  • YusuFB 3 yıl önce Şikayet Et
    Hz. Yusuf tan başka dizi tanımam ( ! )
    Cevapla
  • bilge pınar 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizi ACUN un kanalında olunca tü kaka trt olunca oh ne ala yaıp ya hu ayıp
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Severek izliyorum ama bu Han da sanki bir piskopatlik var cözemedim
    Cevapla
  • adem kekil 3 yıl önce Şikayet Et
    yahu ne bu dizileri övüyorsunuz kanalınızda yayınlanan şu muhteşem hikayeli muhteşem görsel efektli gavur parası ile beş para etmeyen merdiven altı hint dizilerini övsenize :D :D :D :D
    Cevapla
  • şükran bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    kaderi hayrı ve şerri allahdan başka birsey belirlemez.inançları zedelemeyin lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'