Kurtlar Vadisi'nin vazgeçilmezinden keyiflendiren haber! Yeni dizisiyle 'Ben Buradayım' diyecek

Senelere adeta meydan okuyarak izlenirliğini yitirmeyen Kurtlar Vadisi’nde rol alma fırsatı elde eden Nefise Karatay, tekrardan kameralar karşısına geçerek ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor. Her ne kadar yıllardır dizi projesinde görülmese de beyaz perde projelerinde oyunculuğunu sergileyen Kurtlar Vadisi’nin yıldız ismi Bir Annenin Günahı isimli yapımda yer alacak.

Kurtlar Vadisi'nin vazgeçilmezinden keyiflendiren haber! Yeni dizisiyle 'Ben Buradayım' diyecek
Kurtlar Vadisi'nin vazgeçilmezinden keyiflendiren haber! Yeni dizisiyle 'Ben Buradayım' diyecek
GİRİŞ 21.11.2020 11:13 GÜNCELLEME 21.11.2020 11:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında 21 Kasım Cumartesi tarihi itibariyle yayın hayatına başlangıç yapacak olan Bir Annenin Günahı adlı dizi projesinin oyuncu kadrosunda, Kurtlar Vadisi yapımıyla geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Nefise Karatay olacak.

Uzun yıllar önce televizyon ekranlarına veda etmiş olmasına rağmen halen medya gündeminde konuşulmaya devam eden ve dijital platformda da sıklıkla aranan diziler listesine yerleşen Kurtlar Vadisi dizisinin sevilen ismi Nefise Karatay, oynadığı ‘’Ahu Toros’’ karakteriyle akıllara kazınmıştı.

 

Kurtlar Vadisi’ndeki oyunculuk deneyiminin sonrasında ekranlardan ayrı kalmayı tercih eden Nefise Karatay, uzun bir müddet boyunca verdiği aranın üzerine Kanal D’de dizi tutkunlarının huzuruna geçecek olan Bir Annenin Günahı adlı dizide başrol üstlenerek hasrete son verecek.

Savaşçı'yla bağları koparıp Yasak Elma dizisiyle ortaklık kuran Berk Oktay'dan korkutan haber!

Filipin ülkesinde yüksek izlenme oranları elde eden ''Hanggang Saan'' isimli dizi projesinden uyarlanarak Kanal D ekranına taşınacak Bir Annenin Günahı'na dahil olan Kurtlar Vadisi oyuncusu Nefise Karatay; Mert Yazıcıoğlu, Pamir Pekin, Özge Özberk, Emre Kınay, Simay Barlas ve Musa Uzunlar'la beraber başrolleri paylaşacak.

Diriliş Ertuğrul'un ününü sınır ötesine yayan Engin Altan'dan meraklandıran Barbaros çıkışı!

Filipinler'in yanı sıra pek çok ülkede de ''A Mother's Guilt'' adıyla uyarlanan ve Kurtlar Vadisi'nin ünlü ismi Nefise Karatay'ın oyunculuğu eşliğinde ülkemizde de yayına girecek olan Bir Annenin Günahı dizisinin yönetmenlik koltuğunda ise Yüksek Aksu'nun oturacağı öğrenildi.

Masumlar Apartmanı 10.bölüm fragmanı: Değişim rüzgarları esiyor! Hayal sahnesi tam puan aldı

Uzun bir aradan sonra yeni bir dizi projesinde yer almanın mutluluğunu ve heyecanını yaşayan Nefise Karatay ''Nazan Güngör'' karakteriyle ekrana dönüş yaparken, Bir Annenin Günahı dizisinin konusunda da çocuğunun hayatta kalması uğruna suç işlemek mecburiyetinde kalan ve eşini kaybettikten sonra tek başına geçinmeye çalışan annenin yaşam öyküsü işlenecek.

YORUMLAR 6
  • wqeqw 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kimlan
    Cevapla
  • Hamdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahu Toros
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu mu Kurtlar Vadisi'nin efsane oyuncusu ?
    Cevapla
  • mstfblc 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar Vadisi'nin efsane oyuncusu derken?
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahu toros bu kadın bence gayet efsane bi oyuncuydu
    Cevapla
  • Akil 3 yıl önce Şikayet Et
    Patlayan efsane :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!