Diriliş Ertuğrul sona erince Barbaros'a başlayan Engin Altan'dan gündemden düşmeyecek gönderi!

TRT1 kanalında tarihi dizi projesi niteliğinde ekran macerasına başlangıç yapacak Barbaros'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'dan, Diriliş Ertuğrul'daki rol arkadaşına olay olacak yanıt geldi. Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul dizisinde Doğan Alp rolünü üstlenen ünlü oyuncu Cavit Çetin Güner'e yaptığı yorum kısa süre içerisinde sosyal medya gündemine yerleşti.

Diriliş Ertuğrul sona erince Barbaros'a başlayan Engin Altan'dan gündemden düşmeyecek gönderi!
Diriliş Ertuğrul sona erince Barbaros'a başlayan Engin Altan'dan gündemden düşmeyecek gönderi!
GİRİŞ 21.11.2020 10:55 GÜNCELLEME 21.11.2020 10:55
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon yayın hayatını noktalayan Diriliş Ertuğrul dizi projesinde büyük bir ivme kaydeden Engin Altan Düzyatan, yepyeni dizisi Barbaros için sıkı bir hazırlık sürecinden geçerken sosyal mecra Instagram aracılığıyla denizde çekilmiş fotoğrafını yayınladı.

Türkiye olduğu gibi dünyanın birçok ülkesinde de adından söz ettirerek önemli ödüllere layık görülen Diriliş Ertuğrul dizisindeki ''Ertuğrul Gazi'' rolünden sonra yeniden ekrana dönüş yaparak ''Oruç Reis'' karakterini oynayacak Engin Altan Düzyatan'ın fotoğrafı rekor sayıda beğeniye ulaştı.

Star TV'nin Menajerimi Ara dizisinin setinde şoke eden olay! Peş peşe sıçradı: Kriz ağır vurdu

 

Barbaros yapımıyla izleyici kitlesini ekran başına kilitleyerek unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanan Engin Altan Düzyatan'ın bu fotoğraf gönderisine Diriliş Ertuğrul'daki rol arkadaşı olan Cavit Çetin Güner'den yorum geldi. 

Acun Ilıcalı'dan çok konuşulacak transfer! Exxen'deki yeni projesi için ünlü isimle anlaştı...

Barbaros dizisinde üstleneceği yeni rolü için imaj değişikliğine giderek saç, sakal ve bıyıklarındaki farklılıkların açıkça görüldüğü fotoğrafına Diriliş Ertuğrul oyuncusu Cavit Çetin Güner “Selamın aleyküm Oruç reis, denizlere açılmışsın yine” şeklinde ifadelere yer verdi.

Barbaros dizisi oyuncusu Engin Altan Düzyatan ise, “Aleyküm selam yiğidim, bundan sonra böyle, gel su güzel” deyip rol arkadaşının yorumuna karşılık verirken iki arkadaş arasındaki keyifli diyalog takipçilerini yüzünü güldürdü.

YORUMLAR 19
  • mavi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman izlemeyin gidin istediğiniz diye bakin kumanda elinizde biz çok severek izliyoruz ki zatende birinci reytinglerde
    Cevapla
  • Emir İslam Bozan 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet bende severek izliyorum ama bu seneryonun Diriliş Ertuğrul daki gibi güzel olduğu anlamına gelmez hemde haftalık reyting lerde Uyanış Büyük Selçuklu birinci ve dizi süper inş kuruluş Osman da böyle olur
    Cevapla
  • Kuruluş osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı tarihini çeken ve osman rolünü yapanlara laf atmak yakışmaz.
    Cevapla
  • Amine Elif Şenyüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir dizi harika
    Cevapla
  • Taha 3 yıl önce Şikayet Et
    Şuan Kuruluş Osman dizisini izliyorum;Seyircinin aklı ile ancak bu kadar dalga geçilebilir.Bu kadar basit senaryo olmaz olsun.Osman'ın 3 kişi Kaleye gizli bir girişi var ki evlere şenlik; Osman Karakterini tam bir Aptal yerine koymuşlar.Niye kaleye giriyor,3 kişi ile bir orduya karşı ne yapacak.Artık bu dizi çekilmez oldu.Bu kadar aptallıklar olmaz yahu
    Cevapla
  • kadın 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizi senaryo bir yana izlerken bu kadar da olmaz dediğiniz, üç kişiyle bir kişiyle tarihimizde çok destanlar yazılmıştır. Çanakkale'de Seyit Onbaşı gibi. Abdülhamit Han gibi. Yani sadece kalabalık ordular değildir ki galip yapan. EBABİL KUŞLARI yerle bir etti koca orduyu.Hey maşallah niyet Allah rızası olunca .
    Cevapla
  • RONİA 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala izleyen var mı bu diziyi....??????
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonuçta bi dizi .Aptal demiyelim osman beye yazılan senaryolar senaristin osman beye yaptığı şakalar bu kadar olur
    Cevapla
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen artık iyice saçmalamaya ve uzatmaya basladilar..
    Cevapla
  • mualla gökdere 3 yıl önce Şikayet Et
    üstteki yoruma aynen katılıyorum.üzhünüm.
    Cevapla
  • cocuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Agam bizimle egleniii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı