Masumlar Apartmanı oyuncusundan yankı uyandıran itiraf! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

TRT1'de dizi severlerin uzun bir süre etkisinden çıkamayacağı sahnelere imza atan Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen oyuncusu ilk kez duyacağınız açıklamalarda bulundu. Masumlar Apartmanı'nda üstlendiği Neriman karakteriyle seyircisinin kalbinde apayrı bir yer edinen ünlü isim Gizem Katmer, dizide en fazla zorlandığı sahne hakkında dikkat çeken itiraflar gerçekleştirdi.

Masumlar Apartmanı oyuncusundan yankı uyandıran itiraf! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız
Masumlar Apartmanı oyuncusundan yankı uyandıran itiraf! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız
GİRİŞ 19.11.2020 19:49 GÜNCELLEME 19.11.2020 19:49

Reytinglerde göze çarpan rakamlarla başarıdan başarıya koşan TRT1'in kaliteli yapımlarından Masumlar Apartmanı'nın kadrosunda oyunculuğunu sergileyen Gizem Katmer, izleyici kitlesinin kendisi hakkında merak ettiği sorulara yanıt verdi. Masumlar Apartmanı'ndaki yakaladığı performansla hayran bırakan Gizem Katmer, Bi Başka isimli YouTube kanalında yayına giren programda Öznur Doğan'a röportaj vererek dizinin çekimlerinde en fazla zorluk yaşadığı sahneyi itiraf etti.

TV8 MasterChef Türkiye'deki ''köstebek'' krizi çözüldü: Acun Ilıcalı o ifşacıyı açığa çıkardı!

Kuruluş Osman 35.bölüm fragmanı | ''Bize böyle yaşamayı öğrettiler, az sonra ölecek gibi!''

 

Masumlar Apartmanı'nda oynadığı Neriman rolüyle geniş bir kesimin sempatisini toplayan Gizem Katmer, öncelikli olarak zorlandığı sahnelerin kendisine daha fazla keyif verdiğinin özellikle altını çizerek aslında dizidekinden çok farklı bir hayata sahip olduğunu sözlerine ekledi. Neriman karakterinin aksine gayet mutlu bir çocukluk döneminden geçtiğini ve birbirlerine sevgiyle bağlı olan desteklerini asla eksik etmeyen ebeveynlerle büyüdüğünü vurgulayan Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncusu en çok küvet sahnesinde zorlandığını anlattı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173.bölüm fragmanı? Kızılca kıyamet kopuyor! Aba altından sopa...

''O KORKUYU VE ÇARESİZLİĞİ HİSSETTİM!''

Masumlar Apartmanı dizi projesinin 6.bölümünde yayına giren ‘’küvet sahnesi’’nin getiren Gizem Katmer, korkutucu olduğunu belirtip çaresizlik duygusu hissettiğini ifade ederek şu sözlere yer verdi:

‘’En zorlandığım sahne 6. bölümdeki küvet sahnesiydi. Safiye'nin Neriman'a yaptıklarından ziyade, bir yerden sonra onun kafasının gittiğini fark etmek çok korkutucuydu. Çünkü biliyorsunuz, o ablanız ve bir yere kadar size zarar verebilir. Safiye'nin kendisinden geçip geçmişteki travmalarını anlatmaya başladığı yerde, Neriman olarak o korkuyu ve çaresizliği hissettim.’’

Menajerimi Ara'da ağızları açık bırakan olay! Talihsiz haber geldi: Çekimlere katılamayacaklar

‘’GÖSTERDİKLERİ YA DA GÖSTERMEDİKLERİ SEVGİ ÜZERİNDEN KENDİ DEĞERİNİ BİÇMEYE ÇALIŞIYOR!’’

Tüm bunların yanı sıra Neriman karakterinin hem olumlu hem de olumsuz yönlerine de değinmeyi ihmal etmeyen Masumlar Apartmanı oyuncusu Gizem Katmer; ‘’Neriman, içinde bulunduğu koşulları bahane etmeden çalışmaya devam ediyor. Onu hep ders çalışırken görüyoruz. Eğitim onun için önemli çünkü kendi hayatını kurması gerektiğini biliyor ve bu farkındalık o yaş için çok kıymetli bir şey. Yaşıtları da bence onu örnek almalı. Olumsuz olarak ise kendi değerinin farkında değil. İnsanların ona yaklaşım biçiminden, gösterdikleri ya da göstermedikleri sevgi üzerinden kendi değerini biçmeye çalışıyor. Bunu ise örnek alabileceği özgüvenli bir kadın figürünün olmayışına yoruyorum’’ diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

MasterChef Türkiye'de aranan köstebek kendini ele verdi! Acun Ilıcalı'nın attığı oltaya takıldı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri