Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173.bölüm fragmanı: Saman altından su yürütüyor! Kozunu oynadı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172.son bölümde Hızır, radikal karar alıp köklü değişikliğe giderek söz sahibi olduğu masa üyeliğinden feragat etmesi unutulmayacak dakikalara sahne oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde liderlik vasfından vazgeçerek masayla yollarını ayırırken, şayet hainliğe başvuranların cezasını keseceğini söyleyerek gözdağı verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 24.11.2020 11:45 GÜNCELLEME 24.11.2020 11:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır, kurallarından ve prensiplerinden ödün vermek durumunda kalarak yeğeninin başına bir hal gelmemesi adına düşmanına zeytin dalı uzatma yolunu tercih etmektedir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172.son bölümde; Hazin sonunu kendi elleriyle hazırlayarak kötülüklerini kökünden kesmek isteyen Alpaslan'ın, Yaman'ı yaralamasıyla cezaevine girmesi olayları arapsaçına döndürerek düşmanların lehine işlemeye başladı. Alpaslan'ın düştüğü durumu kendine büyük bir fırsat bilip koğuşta fişini çekme planlarını işletmeye koyulurken, alçak emellerine ulaşabilmek noktasında yancılarını birer birer toplayıp arkasını sağlamlaştırmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173.bölüm fragmanı bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu 10.bölüm fragmanı: Şanlı bir giriş yapıyor! Tüm ihtişamı cihana yayılıyor

 

Yaptıklarının faturasını ağır ödeyerek kendini hapishanede bulan Alpaslan için çember giderek daralırken diğer taraftan Behzat'a da saldırı girişimi düzenlenip ölümle buruna buruna getirilmesinin akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173.bölüm fragmanı ekrana geldi mi? Aile üyelerinin yaşamı için tehlike arz edebilecek faktörlerin her birini teker teker ortadan kaldırmak isteyen Hızır'ın Korkmazlar ile anlaşma sağlamayı göze alırken, akla hayale gelmeyecek bir hamlede bulunarak masa üyeliğine veda etme kararının sahne olduğu diziye dair en yeni gelişmeler...

Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye'den attığı ismi cezasız bırakmayacak! Yargıya intikal edecek

MasterChef Türkiye'de usta şefi ağlatan ayrılık! Acıklı konuşması yüreğine dokundu: Hazin son..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 173.BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA!

Zengin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı ve Salı akşamı heyecan ve gerilim yüklü sahneleriyle dizi severleri ağırlamaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173.bölüm fragmanı ekrana geldi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA ŞOKE EDEN SAHNE! KİMSE BUNU BEKLEMİYORDU...

Kırmızı Oda dizisinde isyan ettiren akıl almaz sahne! Yaşattıklarına çok sert tepki geldi...

YORUMLAR 2
  • Vatandasss 3 yıl önce Şikayet Et
    Film ve dizi izlemeye devam....
    Cevapla
  • Baskan 3 yıl önce Şikayet Et
    Rekor tam olarak kaç rekora koşuyor ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer