MasterChef Türkiye'de akıllardan silinmeyecek ayrılık! Veda sözleri kalbine ok gibi saplandı...

MasterChef Türkiye çatısı altında rekabetini dur durak bilmeden sürdüren yarışmacıların 1 hafta daha varlığını garantilemek için emeklerini ortaya döktüğü bir eleme gecesi daha geldi çattı. MasterChef Türkiye'de finale doğru adım adım yaklaştıkça ciddi ölçüde ilerleme katetse da tabağında birtakım pürüzler çıkan Ayyüce Kamit elenerek yarışmadaki zorlu geçen macerasına son nokta koyuldu.

MasterChef Türkiye'de akıllardan silinmeyecek ayrılık! Veda sözleri kalbine ok gibi saplandı...
MasterChef Türkiye'de akıllardan silinmeyecek ayrılık! Veda sözleri kalbine ok gibi saplandı...
GİRİŞ 25.11.2020 09:32 GÜNCELLEME 25.11.2020 09:32
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

TV8'de her hafta farklı bir heyecan yaşatan MasterChef Türkiye'den elenen Ayyüce'nin tabağı hakkında değerlendirmelerde bulunan jüri üyesi Somer Sivrioğlu; ''Pişme sorunu var, içindeki o siyahlık pişmediği için sıvı olarak kalmış. Ve bütün balığın tadını bozmuş. En ciddi sorun o, çiğ mi? Değil. Az pişmişti... Siyahlık da olunca bütün içinden acı bir tat geliyordu. Ya o organları çekerken çıkmadı ya da pişirmede bir sıkıntı oldu. Balığın kanı dediğimiz o siyahlık sıvı olarak içindeydi. O da maalesef Uskumru'nun tadını çok bozan bir lezzet. Onun haricinde panelemede biraz sıkıntı yaşadın. Çok geç girdin, olaya çok geç girdin. Biraz daha zaman vermen lazım kendine. Ve maalesef bunlardan dolayı MasterChef Türkiye'den elenen arkadaşımız sen oldun.'' şeklinde ifadelere yer verdi. 

MasterChef Türkiye'yle bağı koparılan Uğur Yılmaz Deniz'e 2.sarsıcı şok: Ona pahalıya mal oldu!

 

MASTERCHEF JÜRİSİ DANİLO ZANNA: ''SENİN ÇOK ÖZEL BİR ŞEYİN VAR''

MasterChef Türkiye'ye veda eden yarışmacı olarak açıklanan Ayyüce'yle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşmayı ihmal etmeyen Danilo Zanna ise, ''Aslında fark ettim ki sen bu oyunda moralsiz geldin. Ama şöyle bir gerçek var, şu ana kadar gösterdiğin performans, verdiğin efor gerçekten çok güzeldi. Senin çok özel bir şeyin var ve bu herkeste değil. Biliyor musun nedir Ayyüce? Senin el lezzetli, bu herkeste değil ve kesinlikle sende var. Keşke biraz daha inanabilseydin kendine muhteşem bir şey yapabilirdin. Asla bu işten peş etme, ne kadar zor olursa pes etme. Çok güçlüsün, çok güzel bir kalbin var, gerçekten seninle tanışmak çok güzel ve özel oldu. Bir kere daha ellerine sağlık.'' sözlerini kaydetti. 

MasterChef Türkiye'yle tanınan Uğur Yılmaz Deniz, TV8'de olmayacak! Acun Ilıcalı tavrını koydu

MasterChef Türkiye ifşacısının yaptıkları yanına kar kalmadı! Acun Ilıcalı sorunu kökten çözdü

ŞEF MEHMET YALÇINKAYA: ''TERBİYEYİ DE ÇOK İYİ ALMIŞSIN...''

MasterChef Türkiye'de Ayyüce'nin elenmesiyle beraber duygu seline kapılarak gözyaşlarına hakim olamayan şef Mehmet Yalçınkaya da söz alarak, ''Buraya kadar müthiş geldin, mücadele ruhun, arkadaşlarınla olan ilişkin hepsi on numaraydı. Mesleki terbiyeyi de çok iyi almışsın. Biz seninle çok daha uzun yol yürümek isterdik açıkçası, çünkü yetenekli bir yarışmacısın. Bu mesleğe aşık olduğun o kadar belli ki sen bu işi kesin yapmalısın. Bizim üzerimize düşen bir şey olursa, diğer arkadaşlarımıza da söylediğimiz gibi her zaman yanındayız. En önemlisi sen iyi bir insansın, sana başarılar!'' deyip vedalaştı.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DEN ELENEN AYYÜCE: ''O SUYU KALDIRAMAZSIN, O PİRİNCİ KALDIRAMAZSIN''

MasterChef Türkiye'de şeflerin konuşmaları üzerine duygularına hakim olamayan Ayyüce de ayrılık konuşması gerçekleştirip hayat hikayesiyle ilgili bilinmeyen gerçekleri açıklayarak şu sözleri paylaştı: ''Aslında söylediğiniz gibi sektöre hep ön yargıyla girdim. Önce okulda, sonra sektöre girdiğimde... Mesela 10 kilo pilav yaptığımda yaptığım işin arkasında hep bir başkası arandı. Çünkü dediler ki sen o suyu kaldıramazsın, sen o pirinci kaldıramazsın. Önce bunları yıkmaya çalıştım, en önce bunları başardım. Çünkü o restoranda bir kişiye kendini kanıtladığında, onu yaptığını kanıtladığında zaten devamı geldi. Göründüğümden çok daha göze kara bir insanım, çok daha kararlı bir insanım. Her ne kadar görüntümü değiştiremesem de bazı noktalarda çok sert kararlar alabilirim. Buraya girmeden de gerçekten Ayyüce ne olursa olsun vazgeçmeyeceksin, eleneceksen de böyle eleneceksin diyerek geldim. 

''HİÇ CAMI OLMAYAN BİR EVDE 1 YIL YAŞADIM!''

Bu noktada elendiğim için çok üzgünüm, çünkü o 4 önlükten birini daha sonra tek önlüğe kadar hedefim vardı. Bu sektör için gerçekten çok çaba sarf ettim, tek başına İstanbul'a geldim. Hiç camı olmayan bir evde 1 yıl yaşadım, tek başıma Marmaris'e gittim. Bana göre bir yer değil deyip tekrar İstanbul'a gelip her yere iş başvurusu yaptım. Ben bu sektörü bırakmayacağım zaten, buraya kadar kadar bile çok çaba sarf ettim. Hayatta istediğimi koparmayı başarabilen bir insanım, öyle olduğuna da inanıyorum her ne kadar görüntüm buna elvermese de... ''

YORUMLAR 16
  • Arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun kardes.yıkıcı olma,yapıcı ol.temizlige önce kendi kanalında çalışanlardan başlasan iyi olur
    Cevapla
  • Fatma tekin 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun bey siz çok iyi bir insansınız keşke af etseydiniz
    Cevapla
  • Zeliha Şimşek 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi yapılmış olsa neyse ama yıllar önce yapılan bir şey şimdi gündeme getirmen çok haksızlık
    Cevapla
  • Düzceli. 3 yıl önce Şikayet Et
    Genç denecek kadar küçük yaşta seneler önce yapmış olduğu bir cahillik veya terbiyesizlik için uğurun diskalifiye edilmesi hiç hoş değil. Acun beye şimdi sorulması lazım:surveyvıra gelenlerin geçmişi ne kadar temizdiki. Geçmişlerini bırakın canlı yayında neler neler yapıldıki onlara bir şey olmadı. Ama tabiii yaaa Ali Koç fenerbahçe olayım bardağı taşırdı. Geçmişindeki bir hata için başarılı bir gencin geleceğiyle acun değil kimsenin oynamasına bu Türk halkı izin vermez ve bunları yapanlarda gereken cevabı bu halk verir emin olun. Ben diğer yarışmacıların yerinde olsam arkadaşlarının Geçmişindeki hatası için yargılanmasına elenmesine tepkimi koyar ve yarışmadan ayrılırım.
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllar önce yapılan bir hatanın bukadar ağır cezası olamaz.Acun bir dön kendi geçmişine bak ne hatalar göreceksin işte ozaman ilahi adalet gelsin aklına kimbilir o adalet sana nasıl döner.
    Cevapla
  • Hamiyet 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun bey ugurun yıllar önce yaptığı bir hatayı onun geleceği ile oynamamaliydiniz size yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!