Kuruluş Osman rekordan rekora koşuyor! Yabancıları hayran bıraktı: Şaşırtıcı reyting sonuçları

Ülkemizde kayda değer ölçüde sıkı takipçisinin olmasının yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerinde de ekranların vazgeçilmez dizi projesi olarak adını yazdıran Kuruluş Osman'dan dikkat çeken Arnavutluk detayı geldi. Arnavutluk ülkesinde de izlenme rekorları kırarak Türkiye'de elde ettiği sükseyi sınır ötesine taşıyan Kuruluş Osman dizisinin burada haftanın 2 günü izlenme oranlarında 1.lik yakaladığı öğrenildi.

GİRİŞ 25.11.2020 23:08 GÜNCELLEME 25.11.2020 23:08
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sosyal medya platformunun en sık konuşulan konuları listesinde ismini geçiren ve seyircisinden gelen övgü dolu yorumlar eşliğinde haftayı en tepede tamamlayan Kuruluş Osman dizisi dünyanın pek çok ülkesinde de aynı ilgi ve beğeniyle yakından takip ediliyor. 

Birbirinden farklı coğrafyaların da olmaz olmaz dizisi konumuna yerleşerek imza attığı önemli başarılara her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Kuruluş Osman, Arnavutluk ülkesinde yaşayan izleyici kitlesinin en fazla izlediği dizi projesi olarak açıklandı. 

TRT1 Masumlar Apartmanı 12.bölüm fragmanı? Can evinden vuruldu! Hassas noktasını fena yakaladı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174.bölüm fragmanı? Yerle yeksan ediyor! Yangına körükle gidiyor

 

Arnavutluk ülkesinin önde gelen televizyon kanalı olan TV KLAN’da 2.sezon yayınına ‘Osmani’ adı altında başlangıç yapan ve haftanın 2 günü prime time kulağında seyircisinin karşısına gelen Kuruluş Osman yapımı bölüm başına ortalama yüzde 40 izlenme oranına sahip olarak reyting listesinde ilk sırada yer aldığının bilgisine ulaşıldı.

Uyanış Büyük Selçuklu 10.bölüm fragmanı: Bayram havası estirdi! Görenin ağzı kulaklarına vardı

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Osman bey yaşamı tehlike altına giren Targun Hatun'u ele geçirildiği yerden çekip çıkarabilmek için gövde gösterisi başlatmıştır. Giriştiği mücadelede Targun Hatun'un hürriyet ipini eline almasını sağlarken Nikola da Osman bey'e kumpas kurarak rehin tutmaya kalksa da başına geleceklerden habersizdir. 

MasterChef Türkiye hayatı bitirilen Uğur Yılmaz Deniz'e 2.darbeyi indirdiler: Onlar da dışladı!

Ertuğrul bey'in sıhhati her geçen gün ciddi bir vaziyet almasıyla büyük bir imtihandan geçerken, Bizanslıların hazırladığı hain komploya yenik düşerek rehin pozisyonuna düşen Targun Hatun'un esaretten kurtulması artık Osman bey'in elindedir. Targun Hatun'u ele geçirerek İnegöl'de tutsak eden Bizans kuvvetlerine rest çekerek tepkisini açık bir şekilde ortaya koyan Osman bey, mücadelenin altından başarıyla kalkarak hürriyet bayraklarını dalgalandırmıştır.

Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye'den sildiği ismi cezalandıracak! Yazdığını yanına bırakmayacak

Osman bey'in imdadına yetişerek hayatı emin ellerde olan Targun Hatun'un obadaki yerini alması infial etkisi meydana getirirken, Kulucahisar Kalesi'n kazanarak tekrardan hakimiyet elde edebilmenin bin bir türlü yolunu arayan Osman, Nikola'nın tuzağına düşmüştür. Hasımlarının zafer naraları atmasına pabuç bırakmayarak geliştirdiği efsane savaş stratejisiyle Nikola'yı sudan çıkmış balığa döndüren Osman bey'in, ''Bize böyle yaşatmayı öğrettiler, az sonra ölecek gibi!'' sözleriyle hakkından geldi.

YORUMLAR 15
  • uyum 3 yıl önce Şikayet Et
    osman komedi bir filim olmuş akıl noktalarında cok eksik ertugrulda var olan her şey osman da sadece hırs olarak görünmede kale alıyorlar komedi Selçuklu şimdilik çok iii
    Cevapla
  • İYOR 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Selçuklu Osmanlı daha sonra bence Selçuklu
    Cevapla
  • Emre /soma 3 yıl önce Şikayet Et
    Genelde Atv izlemem ama çarşamba günleri Kuruluş Osman gelelim eleştiri konusuna arkadaşlar eksiklik olacak tabi ama tüm çalışanlsrın teknik ekip ve her kimin emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç bilirim devam böyle....
    Cevapla
  • izmitli 3 yıl önce Şikayet Et
    hiç sanmıyorum
    Cevapla
  • Taha 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir çok hata ve eksikleri olsada yinede Selçuklu ile birlikte izlenebilecek iki diziden biri.
    Cevapla
  • Emre /soma 3 yıl önce Şikayet Et
    Taha Selçuklu da güzel bir dizi ama Selçuklu ve Osmanlı mı dersen Osmanlı derim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu