Yıldız Tilbe'den tepki çeken maske ve aşı açıklaması!

Sağlık Bakanlığı koronavirüs aşılarının ücretsiz yapılacağını duyurmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan şarkıcı Yıldız Tilbe, yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Tilbe, kimsenin kendisine zorla aşı yapamayacağını söyledi. Hayranları ise ünlü isme tepki gösterdi.

Yıldız Tilbe'den tepki çeken maske ve aşı açıklaması!
Yıldız Tilbe'den tepki çeken maske ve aşı açıklaması!
GİRİŞ 01.12.2020 21:50 GÜNCELLEME 01.12.2020 21:51
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüs önlemleri ve aşının ücretsiz olmasıyla ilgili ardı ardına paylaşımlar yapan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe "Maske takmak, HES taşımak, çip taktırmak, aşı olmak istemiyorum." sözleriyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine karşı çıktı. Takipçilerinin olumsuz yorumlarına maruz kalan Tilbe kendin böyle savundu

"KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA BEDAVA OLSUN"

 

 

"Aşılar bedavaymış. Ekmeği bedava yapın. İlaçlar, hastaneler bedava olsun. Evsizlere bedava ev verilsin. Kimin neye ihtiyacı varsa bedava olsun. İnsan üç gün bile olsa rahat yaşasın.

"ÖLÜM SİZDEN ÖNCE GELSİN"

 

 

Bedava aşıymış! Öyle iyilik görmedim, ölüm sizden önce gelsin, sizden iyidir.

Devlet beni suç işlersem içeri atabilir, hak ettiysem boynum kıldan incedir; ülkemi, soyumu ben seçmedim.

"BEN DEVLET İÇİN DEĞİL DEVLET BENİM İÇİN VAR"

Bunun dışında devlet dahi olsa bana zorla hiçbir şey yapamaz ve yaptıramaz; ne aşı, ne çip, ne HES kabul etmiyorum! Ben devlet için değil devlet benim içindir.” dedi

YORUMLAR 72
  • adsız 3 yıl önce Şikayet Et
    Kafamdaki soru şu, Çin gavurunun kullanmadığı bu aşıyı biz neden kullanacağız.Çin'de dünyaya yayılan korona, Vuhan kenti dışında neden diğer şehirlere yayılmadı?
    Cevapla
  • Revah Fatıma 3 yıl önce Şikayet Et
    Helâl olsun destekliyorum.Dijital robotlara dönüşmek istemiyoruz.Küreselciler devletleri,ulusları yok etme planını tıkır tıkır işletiyor.
    Cevapla
  • Revah Fatıma 3 yıl önce Şikayet Et
    Genetiğimizi gıdalarla bozdukları yetmedi,aşıyla doruğa çıkaracaklar Allahın laneti ve zilleri ,karada,havada,denizde düzeni bozanların üzerine olsun.Asla olmam ben de. Dinsiz,imansız bir zombi ordusuna çevirecekler insanları.
    Cevapla
  • Özlem 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm kalbimle katılıyrum
    Cevapla
  • Hüseyin Dayi 3 yıl önce Şikayet Et
    Katiliyorum yildiz hanima,insanlara korku salmaktan baska birsey deyil bu,devlet beni deneme tavsani gibi kullanamaz,birgün ölecegim inanmisim amenna amma rezil olmadan ölümün hayirlissini versin allah öyle yazmissa öyle olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...