MasterChef Türkiye'de final yüzü göremeyecek: Yarışmayı bırakırken içinde tuttuklarını boşalttı

MasterChef Türkiye'de kayda değer bir başarı düzeyine ulaşmış yarışmacıların final performansı da göstermek hedefiyle rekabetini aralık vermeden sürdürürken elenen yarışmacı kesinleşti. MasterChef Türkiye'deki gayreti ve azmiyle ön plana çıkan ve zaman içerisinde kendini geliştirerek başarısını daha da ileri taşıyan Ebru Has duygusal bir konuşma yaparak veda etti. MasterChef Türkiye geçtiğimiz haftanın detaylı özeti!

MasterChef Türkiye'de final yüzü göremeyecek: Yarışmayı bırakırken içinde tuttuklarını boşalttı
MasterChef Türkiye'de final yüzü göremeyecek: Yarışmayı bırakırken içinde tuttuklarını boşalttı
GİRİŞ 12.12.2020 15:21 GÜNCELLEME 12.12.2020 15:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye son düzlüğe doğru gelinirken son 6'ya kalamayıp elenen Ebru Has hakkında değerlendirmelerde bulunan jüri üyesi Somer Sivrioğlu; ''Arkasına sığınacak çok ciddi gerçekliklerin olmasına rağmen, bir kez bile bunun arkasına sığınmadın. Bu senin ne kadar güçlü bir kadın olduğunu, hem sporcu kimliğine hem duruşunla hem burada kendini korumanla, ama hiçbir zaman kimseyi kırmak istememenle...

Survivor Türkiye'yle nam salan Turabi Çamkıran'dan kötü haber geldi! ''Üzülerek söylüyorum ki''

Hepsinden de bizim için önemlisi MasterChef Türkiye'de bize karşı inanılmaz saygılı davranışınla benim aklımda uzun yıllar kalacak bir yarışmacı olacaksın. Bir şefin yaklaşımı, lezzeti, davranışı dışında MasterChef Türkiye'de hiçbir şey görmedik Ebru. Allah razı olsun.'' şeklinde ifadelere yer verdi. 

Masterchef Türkiye finaline dair ortalığı ayağa kaldıran iddia: Acun Ilıcalı ilke imza atacak!

 

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİSİ MEHMET YALÇINKAYA: ''SENİ CİDDİ SİLKELEDİM, FIRÇA ATTIM''

Usta şef Mehmet Yalçınkaya'da MasterChef Türkiye'ye veda eden Ebru Has'a yönelik duygu ve düşüncelerini dile getirerek; En çok uğraştığım yarışmacılardan birisisin. Zaman zaman seni ciddi silkeledim. Fırça attım, kendine gelmeni çok istedim. Ama Somer şefin dediği gibi takdire şayan tarafın, MasterChef Türkiye'de mücadele ruhun bizi çok etkiledi. Duruşun bizi çok etkiledi. İlk anda yapmış olduğun mizanplastan tut burada bazen birebirde kaldığın tek başına verdiğin mücadeleler sanki hayatının referansı gibiydi. 

Diriliş Ertuğrul'la efsaneleşen Engin Altan Düzyatan'dan müjdeli haber! Yeni projesi sevindirdi

Acun Ilıcalı, Exxen için akıllara durgunluk veren ödeme! O miktarı öğrenenlerin nutku tutuldu

''SANA VERMİŞ OLDUĞUMUZ EMEKLER HELAL OLSUN...''

Buna birde sporcu disiplini eklenince bizim için aslında ortaya iyi bir şef adayı çıkıyordu. Meslekte olduğun süre, ya da bazı zamanlarda neredeyse MasterChef Türkiye'de yarışmayı bırakacakmış gibi modlara düşmen seni burada geriye düşürdü. Ama prensiplerin, dik duruşun, mücadele ruhun bizi etkiledi. Bu dakikaya kadar verdiğin mücadele takdire şayan. Tebrik ediyoruz, bundan sonra zaten bu işe tutkulu olduğun o kadar çok belli ki en iyi şekilde yüreyeceksin. MasterChef Türkiye'de sana vermiş olduğumuz emekler helal olsun. Bundan büyük keyif aldık.'' diyerek uğurladı. 

Acun Ilıcalı, Emmy ödüllü Haluk Bilginer'i Exxen'de oynatacak! Ekranın tozunu atmaya geliyor...

MASTERCHEF TÜRKİYE'DEN ELENEN EBRU: ''HİÇ KORMA, ARKANA BAK VE GİT!''

MasterChef Türkiye'den gideceği için stüdyoda jüri üyelerinin karşısında ayrılık konuşması gerçekleştiren Ebru Has, ''Gerçekten çok zorluklar çekerek buraya geldim. Ve hep şöyle şeylerle karşılaştım. 'Başaramazsın, çok zor, senin için savaşmak çok zor' Ailem sağ olsun beni sürekli buraya sen neyi başardın nasıl bunu başaramazsın dediler. Çünkü çok zor dönemlerden geçtim, onu başaran insan burada o kadar yürür ki dediler hiç korkma, arkana bakma ve git! O yüzden de ne zaman arasam ne oldu diye sormuyorlar çünkü bu kadar benden eminlerdi ki, şu anda sadece tek üzüldüğüm daha fazla ilerlemeyip aileme belki de şampiyonluk getiremediğim için çok mutsuzum.

''ÇOK SURATSIZSIN DİYE HERKES BÖYLE SÖYLEDİ!''

Kadının gücünü çok göstermek istedim MasterChef Türkiye'de. Çok suratsızsın diye herkes böyle söyledi, gerçekten normalde böyle bir insan değilim ama odaklanıyorum ve o işin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Siz üçünüz benim için çok değerlisiniz. MasterChef Türkiye'ye gelmeseydim asla demeyeceğim, çünkü baba ve ağabeyden başka bir şey olmadınız bana. O yüzden benim için çok değerli bu. Sizleri kazandığım için çok mutluyum. Bana ne kadar emek verdiyseniz çok teşekkür ederim. Sizleri asla unutmayacağım, hep yanımda olacaksınız biliyorum. Her şey için çok teşekkür ederim.'' sözlerini kaydederek MasterChef Türkiye'de duygu seline kapıldı.