Masterchef Türkiye finaline dair ortalığı ayağa kaldıran iddia: Acun Ilıcalı ilke imza atacak!

TV8'de final koltuğuna oturarak şampiyonluk kupasını kaldırmak isteyen iddialı isimlerin elinden geleni ardına koymadığı yarışma programı MasterChef Türkiye'yle ilgili ses getiren bir iddia ileri sürüldü. Exxen için hazırlamış olduğu içeriklerini seyircisiyle buluşturmaya hazırlanan Acun Ilıcalı'nın, MasterChef Türkiye'nin finalini burada yayına alacağı söylentisi sosyal medya kullanıcılarının gündemine yerleşti.

Masterchef Türkiye finaline dair ortalığı ayağa kaldıran iddia: Acun Ilıcalı ilke imza atacak!
Masterchef Türkiye finaline dair ortalığı ayağa kaldıran iddia: Acun Ilıcalı ilke imza atacak!
GİRİŞ 11.12.2020 15:36 GÜNCELLEME 11.12.2020 15:36
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TV8 kanalında ekran macerasına toplamda on altı yarışmacıyla atılan ve şu anda kalan altı isimle beraber finale emin adımlarla yürüyen MasterChef Türkiye programıyla ilgili yeni iddia medya gündeminin merkezine yerleşti. Birbirinden leziz yemek tariflerini, yapılış usüllerini ve hazırlanırken dikkat edilecek kıstasları seyirciye öğreten MasterChef Türkiye finalinin bu yıl nerede gerçekleştirileceği yavaş yavaş merak edilmeye başlanmıştı.

Tam da bu soru izleyicisinin kafasını kurcalamaya başlamışken MasterChef Türkiye finaline ilişkin öyle bir iddia ortaya atıldı ki, çok kısa bir zaman içerisinde sosyal medyada alıp başını gitmeye başladı. 

MasterChef Türkiye'yi bırakış anı üzdü! Programda yarışamayacak: Giderken içinde ne varsa döktü

 

Giderek yaklaşmakta olan final günü için artık geri sayım başlamışken programın yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı'nın MasterChef Türkiye yarışmacısının finalini belirli bir süredir yayın faaliyetlerini yürüttüğü Exxen'de yayına vermeyi planladığı konuşulmaya başlandı. 

Ancak şunun da kesinlikle altı çizilmesi gerekir ki, her ne kadar sosyal medya bu söylenti çığ gibi büyümeye başlasa da konuya dair gerek Acun Ilıcalı gerekse programın resmi sosyal medya hesaplarından herhangi bir duyuru şu an için henüz gerçekleştirilmedi. 

Masterchef Türkiye'den uzaklaştırılan Uğur'un yeni işi kesinleşti: Bu kez de ekran yüzü olacak!

Tüm bunların yanı sıra Acun Ilıcalı'nın hem çeşitli dizi projelerinin hem de eğlence programları Exxen adını verdiği dijital platformunda ilk hafta bütün içerikler ücretsiz izlenebileceği ve Masterchef Türkiye final yayının da yine buradan canlı olarak takip edebileceği iddiası yayıldı.

Son olarak, Masterchef Türkiye'nin finalinin ne zaman yapılacağı konusunda da net bir tarih belirtilmemekle beraber kalan yarışmacı sayısı baz alınacak olursa Ocak ayının ilk haftası final yaparak sezonu kapatması bekleniyor.

YORUMLAR 10
  • Ne fark eder 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun vitrin hazirliyor,satışı mağazadan yapacak.Bu sadece bu program icin degil bence ilgi duyulan her projeyi vitrinden çekip mağazaya alma derdinde gibi görünüyor.Ekmegide 5 lira yapsalar da israfı ortadan kaldırsalar Buda cok hayirli ve isabetli olurdu doğrusu.Acun zaman israfını ortadan kaldıracak bir projenin icinde tebrik ediyorum onu,farkında olmadan takdire şayan bir iş çıkartıyor.
    Cevapla
  • ZEKİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakikaten keşke bu tür yarışmalar paralı platformda yayınlansa bizde izleyemesek,sanki çok önemliymiş gibi paralı yapacakmış keşkeeeeeeee,sadece zaman kaybı.
    Cevapla
  • selçuk 3 yıl önce Şikayet Et
    keşki şimdiden paralı kanala alsalar da biz de ailece huzura kavuşsak. ya insanların vaktini çalan bu kadar uyduruk program görmedim ama kadın kısmısı işte oturup saatlerce izliyor. kanal gezerken bile karşılaştığımda tüylerim diken diken oluyor.
    Cevapla
  • Dilşad 3 yıl önce Şikayet Et
    Yerin ne yayınlansa acaba? Çok merak ettim..
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    cok dogru yazmissin kardes. acunun basireti baglansin da parali hale getirsin insallah
    Cevapla
  • lady 3 yıl önce Şikayet Et
    kim o ayağa kalkanlar merak ettim.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence dünyalıların izleyeceği bir kanalda yayınlanma malı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş