MasterChef Türkiye'de hedef tahtasına yerleştirilen Mustafa Aydın'ın Survivor sözleri olay oldu

Geçen sezon MasterChef Türkiye'de yarışan ve kimi zaman tartışma çıkaran hareketleriyle gündeme gelen Mustafa Aydın ekrana tekrardan dönme kararı aldı. MasterChef Türkiye'nin TV8'de yayına giren son bölümünde stüdyoda konuk olarak ağırlanan Mustafa Aydın, Survivor Türkiye'ye katılacağını duyurdu. 2021 Survivor Türkiye kadrosunda yer almak için başvuru gerçekleştirdiğini ve spor yaparak hazırlığa giriştiğini belirtti.

MasterChef Türkiye'de hedef tahtasına yerleştirilen Mustafa Aydın'ın Survivor sözleri olay oldu
MasterChef Türkiye'de hedef tahtasına yerleştirilen Mustafa Aydın'ın Survivor sözleri olay oldu
GİRİŞ 19.12.2020 01:53 GÜNCELLEME 19.12.2020 01:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'nin 17 Aralık Perşembe tarihindeki son bölümüne 2019 sezonunun yarışmacı isimleri davet edilerek ortaya renkli görüntüler çıktı. Geçen sezonun gerek konuşmalarıyla gerekse hareketleriyle MasterChef Türkiye'nin göze çarpan yarışmacılarından Mustafa Aydın, Survivor 2021'e katılmak adına hazırlık sürecinde olduğunu ve hem efor hem de parkur testlerini geçtiğini belirtti.

Fox TV, dizilerini tek tek yayından çekiyor! Mağdur olanlar listesine Zümrüdüanka'da eklendi...

Mucize Doktor'da yaprak dökümü yaşandı! Ayrılık rüzgarları esiyor: Onu artık göremeyeceksiniz

 

MasterChef Türkiye'nin 2019 yarışmacıları; Yasin, Alican, Cemre, Eda, Batuhan ve Mustafa stüdyoda konuk olarak ağırlanırken usta jüri üyeleriyle muhabbet eden yarışmacılardan Batuhan, Mustafa'nın Survivor Türkiye'nin yeni sezon yarışmacı kadrosunda bulunmak istediğini ve 1,5 aydır spor yaparak hazırlandığını ifade etti.

Acun Ilıcalı'nın kanalı Exxen TV başvuru ücreti ne kadar (2021) Sihirli Annem ne zaman? Fiyat..

MASTERCHEF YARIŞMACISI: ''DİĞER KİŞİLERİDEN EKSİĞİM OLMADIĞINI GÖRDÜM!''

MasterChef Türkiye'de yönelttiği sorunun ardından açıklamada bulunan Mustafa Aydın, Survivor 2021 yarışma programına başvuru işlemi gerçekleştirdiğini ve efor testlerini başarıyla geçtiğinin müjdesini aktardı. Seçmeler esnasında parkuru da tamamladığının altını çizen MasterChef Türkiye eski yarışmacısı Mustafa Aydın, "Kas çalışıyorum. Burada da mont giydim ki kaslar belli olmasın. Oraya gittiğimde şaşırsınlar. Survivor için başvuru yaptım ve efor testlerini de güzel geçtim. Parkuru da tamamladım. Parkurda kendime güveniyorum ve diğer kişilerden eksiğim olmadığını gördüm" şeklinde ifadelere yer verdi.

Masterchef Türkiye finaline dair ortalığı ayağa kaldıran iddia: Acun Ilıcalı ilke imza atacak!

SURVIVOR TÜRKİYE 2021'E HANGİ YARIŞMACILAR KATILACAK?

Acun Ilıcalı Survivor 2021 yarışmacı kadrosunda ilk ismin Issız Adam beyaz perde yapımıyla meşhur olan Cemal Hünal şeklinde açıklamıştı. Ardından Aşk-ı Memnu dizi projesindeki Bülent Ziyagil karakteriyle akıllarda kalıcı bir iz bırakan Batuhan Karacakaya'nın da Survivor Türkiye'de olacağı söylenmişti. Tüm bunların yanı sıra henüz kesin olmamakla beraber Survivor 2021 kadrosu için oyuncu Öykü Çelik ve MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacısı Celal Sarıgül'ün de ismi geçmektedir. Lakin yapımcı ve sunucu Ancak Acun Ilıcalı şimdilik yalnızca Cemal Hünal'ın adını duyurdu.

YORUMLAR 2
  • arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu duyunca bütün dertlerimi unuttum(!)
    Cevapla
  • saç 3 yıl önce Şikayet Et
    anormal kriz kriz çıkartır.ruhuna uymaz.kendisine yazık olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor