Kırmızı Oda'dan Akrep'e transferi yapılmıştı! O görüntüsünü görenler hayretler içerisinde kaldı

Senaryo gereği acı ve üzüntünün eksik olmadığı bir yaşam süren ve ani ölümüyle yürekleri dağlayan Kırmızı Oda oyuncusu Evrim Alasya, Akrep dizisiyle ortalığı salladı. Kırmızı Oda'da rol icabı vefat ettiği zannettiği kızının yıllar boyunca hasretini çeken Evrim Alasya, Akrep dizisindeki performansıyla yere göre sığdırılamadı.

Kırmızı Oda'dan Akrep'e transferi yapılmıştı! O görüntüsünü görenler hayretler içerisinde kaldı
Kırmızı Oda'dan Akrep'e transferi yapılmıştı! O görüntüsünü görenler hayretler içerisinde kaldı
GİRİŞ 18.12.2020 08:48 GÜNCELLEME 18.12.2020 08:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kırmızı Oda'da üstlendiği ''Meliha'' karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Evrim Alasya yeni dizi projesi Akrep'le sosyal medyada çok konuşuldu. Kırmızı Oda'da elem ve ızdırap dolu bir hayat geçiren, evladının ölüm acısıyla senelerce yanıp kavrulan Evrim Alasya, Akrep dizisiyle ilgi odağı haline geldi.

Kendisine yazılan senaryonun sonuna geldiği için geçirdiği rahatsızlık sonucu rol icabı hayata gözlerini yuman Evrim Alasya, Star TV kanalında ekran macerasına başlangıç yapan Akrep dizisinde Ferda karakteriyle kameralar karşısına geçti.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 44.bölüm fragmanı: Tepkisi ağır oldu! Ne yaptığını görünce şaşıracaksınız

 

Akrep dizisinde nefret, kin ve intikam duygusuyla dolup taşan Ferda (Evrim Alasya) karakterinin bedel ödetmek için her ne gerekiyorsa yapacağını gözler önüne serdi. 

Senaristliğini Erkan Birgören'in kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu Akrep dizisiyle ekrana dönüş yaparak farklı imajıyla dikkatleri üzerinde toplayan Evrim Alasya, Demet Akbağ ile beraber başrolü paylaşıyor. 

Veda ettiği Kırmızı Oda dizisinden sonra bambaşka bir rolle dizi tutkunlarını ağırlayan Evrim Alasya, hırslı bir kadını oynamasıyla herkesi hayrete düşererek sosyal mecranın en fazla konuşulanlar listesine girdi.

YORUMLAR 1
  • Papatya 3 yıl önce Şikayet Et
    Akrep tam bir Amerikan dizisi. Psikopat bir kadın. Annesinin onu terketmesinin faturasını masum insanlara ödetiyor. 20 dakika zor dayandım. Uyutun Türk insanını böyle sapık dizilerle.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi