Kuruluş Osman başarıya doymuyor! Dünya çapında takip edilen dizi resmen ödül yağmuruna tutuldu

İlk sezonda olduğu olduğu gibi ikinci sezonunda da yükselişini sürdürerek önemli başarılara imza atan Kuruluş Osman dizisi ödül üstüne ödül alıyor. 1 ay içerisinde toplamda 4 ayrı ödülü almaya hak kazanan ve yeni sezonunda yılların eskitemediği efsaneleşmiş oyuncuları kadrosunda toplayan Kuruluş Osman dizisi şimdi de İstanbul Üniversitesi Proje Kulübü'nce ödülle layık görüldü.

Kuruluş Osman başarıya doymuyor! Dünya çapında takip edilen dizi resmen ödül yağmuruna tutuldu
Kuruluş Osman başarıya doymuyor! Dünya çapında takip edilen dizi resmen ödül yağmuruna tutuldu
GİRİŞ 09.12.2020 20:31 GÜNCELLEME 09.12.2020 20:31
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Reyting rakamlarıyla rakiplerini sollayarak televizyon ekranlarının en rağbet gören dizi projeleri arasında bulunan Kuruluş Osman, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Sadece ülkemizle sınırlı kalmayıp dünyanın pek çok bölgesinde de geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Kuruluş Osman dizisine bilhassa sosyal medya kullanıcıları övgü dolu yorumlarda bulunup kısa zaman içerinde elde ettiği başarısını hak ettiğini dile getiriyor.

Bilindiği üzere yayına girdiği ilk bölümden itibaren büyük sükse yakalayarak Uluslar arası Venedik TV Ödülleri’nde En İyi Dizi seçilerek Altın Heykel ödülü almaya layık görülen Kuruluş Osman dizisi aynı zamanda Altın Palmiye Ödülleri’nde ''Yılın TV Dizisi: Kuruluş Osman’ ve ‘Yılın Yapımcısı: Mehmet Bozdağ'' ödüllerinin de sahibi olarak iki sezondur hız kesmeden devam ettirdiği performansını taçlandırmıştı. 

Masumlar Apartmanı 14.bölüm fragmanı Bitip tükenmeyen hayalini gerçekmişçesine tam gaz yaşıyor!

 

Radyo ve Televizyon Gazeteciler Derneği'nce verilen Medya Oscarları’nda ise Osman Gazi karakterini oynayarak unutulmaz sahnelerde imzasını taşıyan Burak Özçivit ‘Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’ ödülünü alırken, birbirinden yetenekli isimleri aynı ekipte buluşturan Kuruluş Osman dizi projesi şimdi de İstanbul Üniversitesi Proje Kulübü tarafından ödül almaya hak kazandı.

Bu sene 6.sı gerçekleştirilen, İstanbul Üniversitesi öğrencileri tarafından 2 aşamalı olarak kullanılan toplamda 135 bin oy neticesinde dağıtılan ‘Altın 61 Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Erkek TV Yıldızı’ kategorisinde Burak Özçivit ödülün sahibi olurken, ‘Yılın En İyi Senaristi’ kategorisinde ise Kuruluş Osman dizisininin gerek yapımcılığını gerekse senaristliğini üstlenen Mehmet Bozdağ’a ödül teslim edildi.

YORUMLAR 14
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    dün akşam gerçektende güzeldi maneviyat baya vardı inşAllah hep böyle devam eder
    Cevapla
  • Yüksel 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir vatandaş olarak herkesin yerli yapım tarih filmlerini evlatlarımızla izleyelim doğru ve yanlış olabilir ama rezil ve mafya film izlemekten kat kat daha evladır Güzel filmler en azından ailecek izlenebiliyor
    Cevapla
  • Sevda Şuşalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi son zamanlar bana Karabağ savaşını hatirlatiyor,sanki Osman beyin zaferi bizim Karabağ zaferimizdir.
    Cevapla
  • abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    tarihe uygun değil diye beğenmeyenler siz gidin kurtlar vadisi izleyin, vikinler izleyin, game of the thron izleyin onlar daha gerçekçi ne de olsa... Dizilerin Tarihe birebir uygun olması gerekmiyor. tam gerçekçi olmasını isterseniz gidip belgesel izlersiniz. şimdiye kadar hangi dizi, sinema bu kadar yakından anlattı bize atalarımızın yaşantısını . Yeşilçamıın battal gazi, malkoçoğlu filmleri mi? keloğlanın , padişahlı filmleri mi? ertuğrul ile karşılaştımak da doğru değil. ikisinin de yeri ayrı, birbirlerinin alternatifi değiller. Ertuğrul daha güzel diye, Büyük şelçuklu daha güzel diye bunlar izlenmesin mi yani? vakti olan, tarihi filmeri seven hepsini izler.
    Cevapla
  • Osman bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben diriliş ertuğrula Son sezonunda baktım Kuruluş Osmana ise bütün bölümlerine Osman bey o kadar savaşıp kale aldı ama ertuğrul bey sadece bir kale aldı kuruluş Osman daha heyecanlı ve aksiyonlu
    Cevapla
  • Yiğitler sultanı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul niye küçümsersin gardaş hem nasıl ayırt edebiliyorsunuz Osman ile Ertuğrulu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi