Survivor Türkiye'den keyifleri yerine getiren haber: Acun Ilıcalı Survivor fırtınası estirecek!

Hali hazırda devam etmekte olan MasterChef Türkiye'nin bitimine yakın bir zaman kalmışken Survivor Türkiye'nin yayın tarihi kesinleşti. MasterChef Türkiye'de görkemli bir final yapmaya hazırlanan Acun Ilıcalı'dan Survivor Türkiye ne zaman? sorusuna yanıt geldi. Survivor Türkiye 2021 yeni sezonunda Ünlüler - Gönüllüler konsepti ve TV8 ekranlarında sürprizlerle dolu gelişmeleriyle izleyici kitlesinin huzuruna geçecek.

Survivor Türkiye'den keyifleri yerine getiren haber: Acun Ilıcalı Survivor fırtınası estirecek!
Survivor Türkiye'den keyifleri yerine getiren haber: Acun Ilıcalı Survivor fırtınası estirecek!
GİRİŞ 25.12.2020 18:43 GÜNCELLEME 25.12.2020 18:43

TV8 kanalının en fazla takip edilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye'nin finale giderek sezonu tamamlamasıyla beraber Survivor Türkiye yayın hayatına başlangıç yapacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ekranlardaki yerini almaya hazırlanan Survivor Türkiye 2021 sezonunda yine başarılı performans sergileyeceğine güvenen ve kazanma hırsına sahip yarışmacı isimleri aynı çatı altında toplayacak.

MasterChef Türkiye'nin 1.finalisti kesinliğe kavuştu! MasterChef'te 3 kere üst üste galip geldi

Bilindiği üzere son dönemlerde Exxen isimli dijital platformununun içerik çalışmalarıyla yakından ilgilenen Acun Ilıcalı'nın Survivor Türkiye yarışma programında geçen sezon Cemal Can Canseven'in 1.gelerek şampiyonluk kupasını kaldırmıştı.

Diriliş Ertuğrul'un unutulmazı Engin Altan film çekecek! Futbol dünyasının efsanesini anlatıyor

Yarışmacı seçimleri noktasında itinayla faaliyet gösterilen Survivor Türkiye yarışma programında, ''All Star'' konsepti yerine yeni sezonda Ünlüler ve Gönüller olmak üzere toplamda 2 takım kurulacağı öğrenildi.

Bir dönem ''Yunanistan-Türkiye'' gibi değişik konseptle programının çekimlerini gerçekleştiren Acun Ilıcalı bu sene tercihini en çok rağbet görülen ''Ünlüler-Gönüllüler'' formatından yana kullanacak.

Exxen aboneliği kaç TL olacak: Ne kadar fiyat verilecek? 2021 ücretini Acun Ilıcalı duyurdu mu?

Acun Ilıcalı'nın birbirinden çeşitli yarışma programlarını ve dizi projelerini yayına aldığı  TV8 kanalında seyircisini ağırlayacak Survivor Türkiye yarışması, bu sene de değişmeyerek Dominik'te yapılacak.

Hazırlıkları tam gaz süren Survivor Türkiye'nin yayın tarihi ilan edildi. MasterChef Türkiye yarışmasının final bölümüyle sezonu kapatmasının ardından ekran hayatına tekrardan merhaba diyecek Survivor 2021, 9 Ocak Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında 1.bölümüyle başlıyor.

Acun Ilıcalı yapımı Sihirli Annem'e ardı arkası kesilmeyen tepki! Ortalığı ayağa kaldıran afiş

Survivor Türkiye yarışma programına ilişkin ayrıntıları Instagram hesabı vasıtasıyla açıklayan medya patronu Acun Ilıcalı, bu yıl için şimdiye dek yalnızca 'Issız Adam' adlı sinema filmi projesiyle tanınırlık kazanan oyuncu Cemal Hünal'ın (44) ismini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntüleneünlü  oyuncu Öykü Çelik, “Spordan çıktım, Survivor’a hazırlanıyorum” diyerek Survivor Türkiye yarışma programına katılacağının sinyallerini vermişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar