Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen ücretsiz mi olacak? Aylık ve yıllık ücretleri...

Ocak ayında birbirinden iddialı dizi, film ve programları barından Exxen yayın hayatına başlayacak. Exxen platformunun aylık ve yıllık üyelik fiyatları merak edilirken Acun Ilıcalı'dan makul bir tutarda olacağı bilgisi paylaşılmıştı. Netflix ve diğer popüler medya yayınlarına rakip olmaya hazırlanan platform için şimdiden Türkiye’nin önde gelen isimleri ile anlaşma sağlandı. İşte Exxen için konuşulan ücret…

Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen ücretsiz mi olacak? Aylık ve yıllık ücretleri...
Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen ücretsiz mi olacak? Aylık ve yıllık ücretleri...
GİRİŞ 27.12.2020 16:23 GÜNCELLEME 27.12.2020 16:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yeni yıla  birbirinden iddialı  dizi, film ve programlarla girmeyi amaçlayan Acun Ilıcalı’nın son bombası Exxen platformuna dair detaylar belli olmaya başladı. Aleyna Tilki, Cemal can gibi isimlerinde anlaştığı konuşulan Acun Ilıcalı’nın Exxen platformu için uygun bir ücret düşündüğünü katıldığı programda açıklamıştı. Son olarak video paylaşım platformu olan Youtube’de en çok izlenen programlardan birisi olan “Konuşlanlar” adlı talk show Exxen’de yayınlanacağı kesinleşti. Exxen’in üyelik ücretleriyle ilgili tartışma sürerken flaş bir iddia ortaya atıldı. Kullanıcılara reklamlı ve reklamsız olarak hizmet verecek dijital platformun 1 hafta ücretsiz olacağı ifade edildi. İşte kulislerde konuşulan aylık ve yıllık ücretler…

 

 

AYLIK 7.99 TL OLMASI BEKLENİYOR!

Dijital platformda yayınlanacak içeriklere 900 milyon TL harcayan Acun Ilıcalı, konuk olduğuy Youtube kanalında Exxen fiyatları için “ "Ücretler herkesin ödeyebileceği şekilde olacak" demişti” Sosyal medyada ve Youtube’de yayın yapan Stolk isimli kanal, bazı kaynaklardan aldıkları bilgilere göre Exxen’in aylık üyelik ücretinin 7,99 TL olacağını, yıllık abonelik durumunda ise bu fiyatın 5,99 TL olacağını iddia etti.

 

 

1 HAFTA ÜCRETSİZ OLARAK SEYREDİLECEK!

İzleyicilerin merakla beklediği ve her türlü yaş grubuna uygun içerikleri barından Türkiye’nin yeni dijital platformu Exxen 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren yayın hayatına başlayacak. Normal süreçte de reklamlı ve reklamsız olarak izleyicilerle buluşacak platform 1 hafta ücretsiz olarak yayınlanacak.

EXXEN’DE HANGİ ÜNLÜ İSİMLER VE PROGRAMLAR OLACAK?

Exxen’den yapılan açıklamada “Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu  “Konuşanlar” adlı programla ilgili “ 1 Ocak’tan itibaren # EXXEN ile kahkahaya doyacaksınız” açıklaması yapıldı.  Ayrıca Konuşanlar bölümlerinin YouTube’den kaldırılmasının ardından gelen tepkiler üzerine Hasan Can Kaya YouTube’de var olmaya devam edeceklerini açıkladı. İşte Exxen’de yer alacak programlar;

ŞEREF BEY

Hayatı karmaşık giden bir adamın hikayesini konu alacak Şeref Bey dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturuyor. 10 bölümden oluşacak dizide Haluk Bilginer, Söngül Öde, Şükran Ovalı, Ecem Uzun, Serhat Kılıç gibi dikkat çekici isimler yer alıyor.

KONUŞANLAR

Mizah anlayış ve pandemi sürecinde Youtube'de yaptığı çıkışla ilgiyle takip edilen Hasan Can Kaya'nın talk show programı "Konuşanlar" yeni sezonda Exxen'de olacak. 

"GİBİ"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Acun Ilıcalı, Ölümlü Dünya, Cinayet Süsü gibi filmlerden hatırladığımız Feyyaz Yiğit'in yeni projesiyle Exxen'de olacağını duyurdu.

"TOLGSHOW"

Konuşanların yanı sıra yıllarca televizyonlarda yaptığı talk show programlarıyla dikkatleri üzerine çeken Tolga Çevik Exxen'de yerini aldı.

"SİHİRLİ ANNEM"

Özellikle küçük yaşlarda ki çocuklar tarafından bir dönemin efsane dizisi Sihirli Annem ekranlara Exxen ile dönmeye hazırlanıyor.  Dizinin yeni bölümlerinde Açelta Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başa, Nergis Kumbasar gibi isimler yer alacak.

YORUMLAR 6
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Günlük 1 TL yap herkes kullanır sende sürümden kazanırsın dünya da ordaki 1 Euro 1 dolar vb sekilde sun
    Cevapla
  • vay beee 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunları izlemek için üste para vermeleri lazım
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    bedavada olsa bu isimlerin olduğu sistem seyredilmez
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum
    Cevapla
  • Hasanbb 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan bu millet yararına bişey yap, onun sırtından in artık Acun. Futbol, magazin ve yarışma. Şidmi dizileride satışa çıkart. Yani normalde eskiden tv den bedava izlenen herşeyi millete sat.İşte kapitalizm budur.Gölgesinde serinlediğin ağacı keserler, sonra ondan şemsiye yapar sana gölge satarlar. Dün başka isimler bugün Acun. Yarın Macun. Düşün be milletin sırtından.
    Cevapla
  • Görkem 3 yıl önce Şikayet Et
    Rakip derken . Karşılaştırma yaparken biraz iyi düşünelim birisi global piyasaya içerik üreten (netflix) şirket birisi ne verirsen tüketen bizim millete içerik üreten şirket (exxen) . Rakip olabilmesi düşünülemez bile
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma