Kuruluş Osman'da mutluluk veren transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da kasırga koparmıştı

Bu yıl kadrosuna birbirinden değerli oyuncuları toplayan Kuruluş Osman'dan yeni bir transfer hamlesi daha geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da oynadığı Fuat karakteriyle akıllardan çıkmayan Temel Tekin, Kuruluş Osman hanesine adını yazdırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Kuruluş Osman'a transfer edildiği açıklanan Temel Tekin kimdir? İddialı ve başarılı dizi Kuruluş Osman'a eklenen Temel Tekin'in biyografisi!

Kuruluş Osman'da mutluluk veren transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da kasırga koparmıştı
Kuruluş Osman'da mutluluk veren transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da kasırga koparmıştı
GİRİŞ 30.12.2020 08:21 GÜNCELLEME 30.12.2020 08:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Transferlerin ardı arkasının kesilmediği Kuruluş Osman dizisine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sürpriz oyuncu getirildi. Oyuncu kadrosunda isminin geçtiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da senaryo gereği masanın üyeleri arasında yerini Temel Tekin'i artık Kuruluş Osman'da göreceksiniz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Fuat rolünü üstlenerek rol icabı İzzet'in yardımcısı olarak bilinen ve şimdilerde Kuruluş Osman dizisine trasnferiyle tekrardan medya gündemine yerleşen Temel Tekin kimdir? Kuruluş Osman'da kameralar karşısına geçerek verdiği aranın ardından izleyicisiyle tekrardan buluşmaya hazırlanan Temel Tekin aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Hakkında bilinmeyen ayrıntılar...

MasterChef Türkiye'den elenen / veda eden kesinleşti: Son 3'te yerini alacak isim ilan edildi!

KURULUŞ OSMAN'A TRANSFER EDİLEN TEMEL TEKİN KİMDİR?

Kuruluş Osman dizi projesiyle ekrana dönüş yaparak seyircisini çarpıcı sahneleriyle ağırlayacak Tekin Temel; 01 Ocak 1968 tarihinde Manisa'da hayata gözlerini açmıştır.

75 kg ve 1.83 cm boya sahip olan Kuruluş Osman yapımının yeni oyuncusu Tekin Temel, lisans eğitimini Ege Üniversitesi Tiyatro Bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur. 

Pek çok hatrı sayılır projede boy gösteren Tekin Temel, zaman içerisinde yükselişe geçerek elde ettiği başarılar sayesinde gerek reklam ve sinema filmi projelerinin gerekse dizi yapımlarının aranan yüzü haline gelmiştir.

Oyunculuk kariyerinde ilk defa Çiçek Taksi isimli diziyle ekran önüne geçen Kuruluş Osman dizisi oyuncusu Tekin Temel, ilerleyen dönemlerde Tatlı Kaçıklar dizisinin oyuncu kadrosundaki yerini almıştır.

Meryem dizisinde Turan karakterini üstlenerek geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Tekin Temel, ATV kanalında altı sezondur yayına giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Fuat rolüyle tüm dikkatleri üzerine çekmiştir.

Yılan Hikayesi, Suskunlar, Güneşi Beklerken, Hırsız Polis, Acı Hayat, Çocuklar Duymasın, Ruhsar, Ayrılsak da Beraberiz, Ezel gibi bir döneme damgasını vuran dizilerde de oyunculuk yeteneğini sergileme fırsatı bulan Kuruluş Osman oyuncusunun rol aldığı diğer projeler ise şunlardır:

Semur Şeytanın Kabilesi, Sevda Kuşun Kanadında, Aşk Ve Günah, Memleket Hikayeleri – Deryalar, İntikam, Sevdaluk, Merhaba Hayat, Veda, Sensiz Yaşayamam, Hür Adam, Güz Gülleri, Cam Kırıkları, Gece Gündüz, Oğlum İçin, etro Palas, Büyük Buluşma, Üvey Baba, Böyle Mi Olacaktı 

YORUMLAR 7
  • özcan 3 yıl önce Şikayet Et
    büyük selçuklu daha fazla sarıyor ya, insan bir zikir fikir edecek şeyler duymak istiyor. İbnül arabi de gitti, bala nın babasıda..
    Cevapla
  • Kiziroglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Haksızlık etmeyin yorumcular, her çarşamba saat 8zi 9u iple çekiyorsunuz ayıp yaw
    Cevapla
  • Bayram Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş tıkandı , sorun oyuncular değil senaryo.Bir düşman icat et yok et , sonra yenisini ikame et...Kısır döngü , ufuk , ölçek , vizyon olmayınca oyuncunun yeteneği de köreliyor , örseleniyor..." Hayy maşallah , uyyy maşallah " ile gidecek bir iş olmadığı aşikâr , inşallah yapımcı da uyanır, tez ayıkır.
    Cevapla
  • Can rambo 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kim hakkattan bomba
    Cevapla
  • YOZGATLI 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayyy cok önemli transfer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı