Masumlar Apartmanı 17.bölüm fragmanı | Naci ruhunu mu teslim edecek: Tansel Öngel gidiyor mu?

Masumlar Apartmanı 16.son bölümde Hasretle geçen uzun senelerin ardından yüreği tekrardan aynı coşkuyla çarpan Safiye’nin içindeki umut ışığı sonuna kadar yanmaya başladı. Masumlar Apartmanı son bölümde Evinin apartmanında özel jest hazırlayan Safiye’nin tatlı bir karşılama yaptığı Naci ile ilk defa sohbetini görenler ekran başında pür dikkat kesildi. Sevilen dizi Masumlar Apartmanı 17.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

GİRİŞ 12.01.2021 12:52 GÜNCELLEME 12.01.2021 14:17
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı son bölümde; Safiye kalbindeki kor gibi büyüyen özlemini dindirme imkanı elde ederken, gelişiyle hayatının yeniden merkezine yerleşen Naci'yle olan diyalogları hafızalarda kalıcı bir iz bıraktı. Masumlar Apartmanı 16.son bölümde; Geçmişteki korku ve acı dolu hatıraların gölgesinden sıyrılmayı başaran Safiye, içindeki çocuğun sesini yükselterek duygularının peşinden gitmeye yeşil ışık yaktı. Naci'nin dönüşünü gördüğü ilk anlardan itibaren ağzı kulaklarına varan Safiye'nin geçirdiği değişim başta Gülben olmak üzere herkesi şaşkına sürüklerken, Naci'yle apartmanda görüşme ayarlayarak hasret gidermelerinin ardından Masumlar Apartmanı 17.bölüm fragmanı bekleniyor.

Maraşlı 2.bölüm fragmanı girildi mi? Maraşlı'da kader ağlarını örüyor: Miladı olacak!

Uyanış Büyük Selçuklu 17. Bölüm fragmanı: Övgü bombardımanına tutulan sahne! Mest ediyor

 

Aradan seneler geçmiş olsa da gönlündeki izlerini halen silip atamadığı ve ilk günkü heyecanla bağlı olduğu Naci'yle karşı karşıya gelen Safiye'nin duygu yüklü sahnelerinin gündemde yankı uyandırmasının akabinde Masumlar Apartmanı 17.bölüm fragmanı ekranda mı? Son olarak final bölümünde de apartmanın terasına çıkan Safiye'nin, Han'ın hazırladığı saklı mekanı keşfetmesinin ve Han & İnci'nin evlilik fotoğraflarıyla yüzleşmesi ortalığı birbirine karıştırdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı girildi mi? İnanılmaz olay! Kan donduran karar

MASUMLAR APARTMANI 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 17.bölüm fragmanı ekrana geldi.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNDE MİLYONLARI EKRANA KİLİTLEYEN SAHNE!

MASUMLAR APARTMANI 17.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 17.bölümüyle 5 Ocak Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Masumlar Apartmanı son bölümde; Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru’nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır. Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için çabalamaktadır. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye’nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur. 

YORUMLAR 13
  • Fuzuli 3 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten yeni bolumu nezaman
    Cevapla
  • Fuzuli 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet severk seyretmeye deger bir dizi ama yeni bolumu nezaman olcak
    Cevapla
  • Peyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Sabırsızlıkla bekliyoruz Salı akşamını yeni bölümü neden yoktu .? Tekrar da olsa sonuna kadar izlenekten keyf aldım .Çok güzel bir dizi ekibin hepsini yürekten kutluyorum .
    Cevapla
  • Miray 3 yıl önce Şikayet Et
    Masumlar apartmanı niye yeni bölümü olmadı.
    Cevapla
  • Fuzuli 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok afedersiniz yukariya kaydirirken istegim disi gitti
    Cevapla
  • Miray 3 yıl önce Şikayet Et
    Masumlar apartmanı niye yeni bölümü olmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...