Yeni Şafak'ta görev değişimi

Yeni Şafak’ın yeni Genel Yayın Yönetmeni gazetenin Ankara Haber Müdürü Hüseyin Likoğlu oldu. İbrahim Karagül’ün 8 yıldır yürüttüğü görevini devretmesi ile genel yayın yönetmenliği görevine getirilen deneyimli gazeteci Likoğlu, yaklaşık dört yıldır Ankara Haber Müdürlüğü, köşe yazarlığı yapıyordu. Likoğlu görevini Albayrak Medya Grubu’nda yapılan devir teslim töreni ile İbrahim Karagül’den devraldı.

GİRİŞ 30.12.2020 16:25 GÜNCELLEME 30.12.2020 17:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeni Şafak Gazetesinde bayrak değişimi yapıldı ve İbrahim Karagül’ün genel yayın yönetmenliği görevini Hüseyin Likoğlu’na devretti. Yeni Şafak Gazetesinin Ankara Haber Müdürlüğünü yapan ve köşe yazıları da kaleme alan Likoğlu Albayrak Medya Grubu’nda yapılan tören ile genel yayın yönetmenliği görevini devraldı. Albayrak Yönetim Kurulu Ahmet Albayrak’ın katıldığı devir teslim töreninde İbrahim Karagül’e teşekkür plaketi sunuldu. İbrahim Karagül, geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılacağını çalışma arkadaşlarına e-posta ile duyurmuştu.

 

 

HÜSEYİN LİKOĞLU KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olan Hüseyin Likoğlu, gazeteciliğe 1997 yılında Yeni Şafak gazetesinde muhabir olarak başladı. Anadolu Ajansı'nda Samsun Bölge Müdürlüğü yaptı. 2014 yılının Ocak ayında Yeni Şafak Gazetesine Ankara Haber Müdürü olarak döndü. Hüseyin Likoğlu aynı zamanda Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor ve TVNET’te konuk olduğu yayınlarda gündemi yorumluyor. 

 

 

YORUMLAR 3
  • Kaotikdenge 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar donuk ve bilineni söylemekten öteye gitmeyen bir adam. Bugüne kadar gerçek bir analizini ileri dönük perspektif sunduğunu hiç görmedim. Hep patrondan torpilli olduğunu düşünmüşümdur. Ne diyeyim hayırlı olsun. Inşallah mutfakda daha iyidir
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Desenize Yeni şafak ve grubunda da iş bitti.
    Cevapla
  • okur 3 yıl önce Şikayet Et
    is biteli çok olmuştuda biz anlamamistik. nerde Ali Bayramoğlu Fehmi Koru Ali Bulaç v.s bir Mozaikti.28 subatta bu yazarlarla demokrasi kalesi gibi idi. o zaman hakkın yanında idi borazan degildi. almayi çoktan bıraktım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!