Kırmızı Oda 19.bölüm fragmanı: Kanayan yaralarına merhem oluyor! Çok farklı pencereden bakıyor

Kırmızı Oda 18.son bölümde kendisi için yazılan senaryonun sonuna gelen usta oyuncunun ani ayrılığı ekran başındaki izleyenleri hüzünlendirdi. Kırmızı Oda son bölümde, doktorunun talimatlarına harfiyen uyarak psikolojik tedavi evresini başarıyla tamamlayan Selvi'nin diziye vedası yürekleri burktu. Selvi karakteri acıklı yaşam öyküsüyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakırken Kırmızı Oda 19.bölüm fragmanı yayına girdi.

GİRİŞ 09.01.2021 00:21 GÜNCELLEME 09.01.2021 00:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kırmızı Oda son bölümde, oyunculuk performansıyla göz dolduran ve duygulandıran hayat hikayesiyle ilgi odağı haline gelen Sema Keçik'in vedası medyada kendine geniş ölçüde yer buldu. Kırmızı Oda 18.son bölümde; Daha çocukluğunu yaşayamadan babası yaşındaki adamla evlendirilen ve yıllar boyunca eşinin gerek sözlü gerekse fiziksel saldırına uğrayan Selvi karakterini oynayan Sema Keçik izleyenleri derinden etkilemişti. 

Mucize Doktor 45.bölüm fragmanı girildi mi? Tadını kaçıracak olay karar: Hiç hoşuna gitmeyecek!

Bir Zamanlar Çukurova 80.bölüm fragmanı geldi mi? İnanılmaz olay: Görenler gözlerine inanamadı!

 

Kırmızı Oda'da uzun yıllar boyunca eşi tarafından eve hapsedilen ve hiçbir şekilde dışarı çıkmasına müsaade edilmeyen Selvi, belirli bir zaman sonra ruhsal sorunlarla boğaşarak istese de evinden dışarı adımını atamaz hale gelmişti. Eşinin ölümünün üzerine oğlunun hem maddi hem manevi desteğiyle beraber soluğu psikiyatr kliniğinde alan Selvi karakteri Kırmızı Oda'daki doktorunun da yardımlarıyla kısa bir zaman içinde problemlerinin üstesinden gelmeyi başardı. Böylece Kırmızı Oda dizisinde Selvi karakterini üstlenerek tüm dikkatleri üzerinde toplayan Sema Keçik dizideki macerasının sonuna geldi.

Kuruluş Osman 42.bölüm fragmanı verildi mi? Pireyi gözünden vurdu! Ok gibi ciğerine işliyor...

KIRMIZI ODA 19.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 19.bölüm fragmanı ekrana geldi.

Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım'ı oynayan Binnur Kaya da Instagram platformu aracılığıyla gerek Sema Keçik gerekse Efe Tunçer için veda paylaşımı gerçekleştirdi. Binnur Kaya, "İki güzel insanla harika bir yolculuk yaptık Sema Keçik ve Efe Tunçer. Sema eski dostum, beraber olmak, can cana oynamak çok güzeldi. Efe, güzel arkadaşım her anını, her duygunu öyle güzel anlattın ki, seni her gördüğümde 'annene selam söyle' diyesim var. Birlikte olmak çok güzeldi, onurlandırdınız. Yollarımız açık olsun." şeklinde ifadelere yer verdi.

Kırmızı Oda'yı ters köşeye yatıran rakip! Ortalığı sallayacak: Diriliş Ertuğrul'dan transfer...

Masumlar Apartmanı 17.bölüm fragmanı? Şiddetli deprem etkisi meydana getiren olay: Kriz kapıda!

KIRMIZI ODA 19.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 19.bölümüyle 8 Ocak Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 4
  • Nurgül 3 yıl önce Şikayet Et
    Binnur Kaya'nın oyunculuğuna bayılıyorum böyle dizi ve filmlerde başrollerde olsun hep
    Cevapla
  • Merve 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel dizi
    Cevapla
  • Cigdem 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel dizi özellikle Binnur kayanin oyunculuğu çok iyi çok yakışmış bu role
    Cevapla
  • Nuran 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben çok beğeniyorum kırmızı oda adlı diziyi lütfen yayınına devam edin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti