Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm yayın tarihi ATV! Haftaya olacak mı: Ne zaman başlıyor?

Her hafta olduğu gibi bu hafta da televizyonların karşısına kurulup Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini izlemeyi bekleyenleri hayrete düşüren karar geldi. ATV'nin yayın akışı incelendiğinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yer almadığını görenler hüsran yaşayarak, Bugün neden yok? sorusunu yöneltmeye başladı. Verilen karar doğrultusunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni yayın tarihi netlik kazandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm yayın tarihi ATV! Haftaya olacak mı: Ne zaman başlıyor?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm yayın tarihi ATV! Haftaya olacak mı: Ne zaman başlıyor?
GİRİŞ 13.01.2021 09:46 GÜNCELLEME 13.01.2021 10:46
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Kemikleşmiş yapıdaki kitleyi içerisinde barındıran ve her sezonunda birbirinden farklı karakterler ve vurucu olay örgüsüyle ilgi odağı haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan beklenmedik haber geldi. 6 yıldır dizi sektöründeki varlığını dur durak bilmeden sürdürse de popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyerek izlenme oranlarında getirisi en fazla olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizisinin yayın tarihinin ertelenmesi izleyenlere sitem ettirdi.

Masumlar Apartmanı 18.bölüm fragmanı verildi mi? Ağlatan ölüm konuşması! Acısı içini sızlattı

Maraşlı 2.bölüm fragmanı girildi mi? Maraşlı'da kader ağlarını örüyor: Miladı olacak!

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NEDEN YOK? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Aksiyon ve gerilim unsurlarının ön plana çıktığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da araya yeni yıl tatilinin girmesi ve beraberinde bu akşam saat 20:45’te Yeni Malatyaspor - Galatasaray maç programının olmasından ötürü yayına girmeyecek. Hayranlarının hiç hesaba katmadığı kararla 12 Ocak Çarşamba tarihinde ATV ekranına taşınmayacak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi projesinin ne zaman ve hangi tarihte yeni bölümünün başlayacağı kesinleşti.

Arka Sokaklar 573.bölüm fragmanı: Korkutucu haber! Acı gelişmeyle yüreği yangın yerine dönüyor

Tansiyon seviyesini yükselten sahneleriyle izleyicisine benzersiz dizi deneyimi yaşatan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yalnızca 1 (bir) haftalığına mola vermesinin akabinde yayın macerasına aralık vermeden devam edeceği öğrenildi. Anlaşılacağı üzere tatil arasını fazla uzatmayarak yeni bölümü ile 19 Ocak Salı tarihinde ATV kanalında dizinin sıkı takipçilerinin tekrardan karşısına geçmeye hazırlandığının bilgisine ulaşıldı.

Akıncı 3.bölüm fragmanı: Doğru bildiği yoldan şaşmıyor! Göğüs kabartan direniş...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; İhanetin dayanılmaz yükünü sırtlayamayan Tipi’nin gaflete kapılarak Rafet’ten hıncını çıkarması başına fena halde iş açmasına ortam hazırladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178.son bölümde; Kurallara aykırı davranan Alpaslan’ın çıkardığı krizi kendisi için fırsata dönüştüren Yaman, Rafet’in hatasından da nemalanmak için adım atarak avantajı tekrardan elinde tutmak istedi.

Son Yaz 3.bölüm fragmanı: Eteklerindeki taşları döküyor! Kızılca kıyamet koptu...

Hedef tahtasına yerleştirilen Tipi’nin bu olaydan sağ salim çıkabilmesi adına elinden geleni ardına koymayan Hızır, diğer taraftan da içeride kendilerine hainlik eden kişinin kimliğini açığa çıkarmak için Ceylan’la birlikte operasyon gerçekleştirdi. Masada üyeler arasında gerçekleştirilen oylama sonuca kavuşarak Alpaslan için alınan ölüm emri şimdi de Tipi için de çıkarken, Alpaslan da canını almak üzere silahını Tipi’yi doğrultmasıyla beraber aniden Hızır’ın olay mahalline gelmesiyle işler arapsaçına döndü.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 38
  • Selami 3 yıl önce Şikayet Et
    yuh be kardeşim, iyi yattınız yeter artık final yapın o zaman
    Cevapla
  • Baybars 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizide kurtlar vadisine döndü. Canları isteyince yeni bölümü yayınlıyorlar. Senaryoda sıkıntı varsa uzatmayın finali yapın bitsin. İzleyiciye saygılı olun. Yıllardır bizim sayemizde var olduğunuzu unutmayın.
    Cevapla
  • Tuncer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl işya mülümanın yılbaşımı olurmuş kimse aptal deyil ATV benim için bitmiştir insanlar dizim var diye hazırlık yapıyor onlar dalğa geçiyor yazıklar olsun
    Cevapla
  • Ayşe 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne saçmalık son ana kadar bilgi var görünüyor açıyorsun tv yi yok
    Cevapla
  • Yener 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp kardeşim bu kadar olmaz. İnsanlarla alay ediyorlar. Ama seyirci atv kanalına zamanı gelince cezayı keser.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü