Masumlar Apartmanı 18.bölüm fragmanında manidar sözler: ''Canını acıta acıta söküp atacaksın!''

Masumlar Apartmanı'nda Yeşilçam'ın ustasının seneler sonra ekrana tekrardan dönüş yapacağı gelişmesi medya gündemini salladı. Bilindiği üzere Masumlar Apartmanı son bölümde; hem Han'ın arkasından gizli işler çevirerek dünya evine girdiğini hem de Naci'nin eski eşinin ve çocuğunun varlığından haberdar olan Safiye öfke nöbetleri geçirmişti. Hangi oyuncu transfer edildi ve Masumlar Apartmanı 18.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 19.01.2021 08:12 GÜNCELLEME 19.01.2021 09:34
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı son bölümde; Her şey yavaş yavaş rayına oturmaya başlıyorken tesafüf eseri sonucu Han'ın saklı mekanını keşfederek yerleştirdiği fotoğraflardan Han'ın İnci ile kimsenin bilgisi olmadan evlilik akdini tamamladığını gören Safiye'nin kan beynine sıçradı. Masumlar Apartmanı 17.son bölümde; Psikolojik sağlığını yerle bir eden haberin etksiyle sinir buhranına tutulan Safiye, Han'ın kendisini tamamen bırakarak tek başına kalacağı ve sığınacak limanı kalmayacağı düşüncesiyle korku ve panik duygusu dört bir tarafını sarıp sarmaladı. Hakikatin gün yüzüne çıkmasıyla Han evden kapı dışarı edilirken, İnci de işittiği sözlere dayanamayarak apar topar evden ayrılma kararı almıştı. Kafasından içinden bir an bile çıkmayarak hayallerinin hakimiyetini eline alan annesinin iğneleyici cümlelerine daha fazla tahammül edemeyerek öfke patlaması yaşayan Safiye kendisine zarar verebilecek raddeye kadar gelmesinin ardından Masumlar Apartmanı 18.bölüm fragmanı bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu 18.bölüm fragmanı duyuruldu! Uyanış Büyük Selçuklu'da kapana kıstırıyor!

MasterChef Türkiye efsanesi Mehmet Yalçınkaya'nın eski halini görenler tanımakta güçlük çekti!

Naci'nin sorumsuz tavırlarından bir hayli rahatsızlık duyan Gülru, onun başka bir kadınla mutluluğuna gölge düşürmek için Safiye'nin karşısına dikilerek eskiden Naci ile evlilik hayatı sürdüklerini ve bir de kız çocuğa sahip olduğu gerçeğini yüzüne çarparak ızdırabını ikiye katlamasının akabinde Masumlar Apartmanı 18.bölüm fragmanı duyuruldu mu? Herkesten sır gibi saklanan evliliğin su üstüne çıkması üzerine babasından duyduklarını gururuna yediremeyerek evi terk eden İnci, Han ile ayrı bir eve çıkmanın hayaliyle yanıp tutuşurken onun ablalarıyla beraber aynı evin içerisinde yaşamaya başlayacaklarını öğrenmesiyle hevesi kursağında kaldı.

Son Yaz 4.bölüm fragmanı duyuruldu mu? Kalbinin sesini mi dinleyecek yoksa gafil mi avlanacak?

Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı BAŞLADI MI? Ağrına gitti! Burnunun direği sızım sızım sızlıyor...

MASUMLAR APARTMANI 18.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 18.bölüm fragmanı ekrana geldi.

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Masumlar Apartmanı dizisinde yapbozun parçalarını iyiden iyiye tamamlamaya başlayacak transfer gerçekleşerek, senaryo gereği Safiye'nin annesi rolünü üstlenen Hasibe'nin anneannesi hikayeye eklenecek. Masumlar Apartmanı'nda kameralar karşısına geçerek boşlukları teker teker dolduracak ismi bulabilmek adına bir süredir hummalı bir çalışma yürütülürken, Meryem adındaki anneanne rolünü hangi oyuncunun alacağı kesinliğe kavuştu. Yeşilçam sinemasında pek çok projede oyunculuk yeteneğini sergileme fırsatı elde eden 79 yaşındaki Serpil Gül'ün tekrardan ekran yüzü olmaya gelerek Masumlar Apartmanı'nda Meryem karakteriyle sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşatacak.

MASUMLAR APARTMANI'NDA YÜREK BURKAN ÖLÜM KONUŞMASI!

MASUMLAR APARTMANI 18.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 18.bölümüyle 19 Ocak Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak.

YORUMLAR 18
  • Nihat 3 yıl önce Şikayet Et
    Sabahtan akşama kadar çalış yorul eve gel. Rahatlamaya çalış. Ama oda ne. Bir gün Masumlar apartmanı birgün kırmızı oda başka birgün başka dertlerle dolu bir dizi. Ya ızdırap çekmeye mecburmuyuz.
    Cevapla
  • Ayşe 3 yıl önce Şikayet Et
    Masumlar apartmanına yeni dahil olan Serpil Gül yeşilçamın eski oyuncusu değil Ankara Devlet tiuatrosu oyuncusu olan Serpil Gül'dür
    Cevapla
  • Sema 3 yıl önce Şikayet Et
    Resmen günleri sayıyorum dizi için boş yorum atmayın dizinin size ihtiyacı yok yeterince izleyen var
    Cevapla
  • Cahit 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi standart dizilerden farklı olduğu için ilginç bence, ayrıca psikoloji üzerine bir dizi kurgulanmış. izleyen oldukça geniş bir kitle var. Ben dizi izlemeyen (Gönül Dağı dizisi hariç) biri olarak farklı bulduğum için izliyorum. Ayrıca bu dizide ders alacak o kadar çok örnekleme var ki, hem halime şükrediyorum hem de bazı konularda ders çıkartıyorum kendime... Ne diyelim baksanıza bu dizi; çok sıkıcı, saçma vb. diyen arkadaşların bile dikkatini çekmişe benziyor. Açıkçası çok ÜRÜN YERLEŞTİRME (REKLAM) konusunda çok ilgisiz sahneler çekiliyor ve komik oluyor.
    Cevapla
  • oluşum_18 3 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi,soluksuz izliyoruz TRT son yıllarda harika işler yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...