Son Yaz 3.bölüm 2.fragmanı BAŞLADI: ''Benimle gel!'' Beraber başladık beraber bitirelim...

Son Yaz 2.son bölümde; Selim, Canan ile bozuk giden ilişkilerini sağlam bir temele oturtarak buzları eritmek isterken akla karayı seçti. Son Yaz son bölümde; Sınır dışına çıkabilmek için elinden geleni ardına koymayan Akgün, mekana düzenlenen hain saldırı operasyonunda Yağmur'un önünde siper olup kazasız belasız kurtarmasıyla savcının gözüne girdi. Tehlike çanlarının çalmaya başladığı Son Yaz 3.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 14.01.2021 15:23 GÜNCELLEME 14.01.2021 15:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son Yaz 2.son bölümde; Akgün’e karşı desteğini esirgemeyerek kaçış planına destek olan Yağmur tekrardan ciddi tehlikeyle burun buruna gelirken, üst üste yaşanan olaylar daha fazla tahammül edemeyen Selim için bardağı taşıran son damla olmuştur. Son Yaz son bölümde; Ailesine de sıçrayan krizlere her geçen gün bir yenisinin eklenmesinden rahatsızlık duyan Selim'in sabrı tükenip zehir zemberek sözler sarf ederek Akgün'ün yüzüne tüm kapıları teker teker kapattı.

Gönül Dağı 12.bölüm fragmanı: Keder bulutları dolaşıyor! El ele verip hepsini dağıtabilecek mi?

Akıncı 3.bölüm fragmanı: Can evinden vuruldu! Akıncı'nın hassas tarafından kıskıvrak yakaladı

Aldığı karar maalesef ki hüsranla sonuçlandığı için Akgün'ü bundan böyle koruma altına almaktan vazgeçen Selim'in, ''Adam gibi dursaydın. Seni ailemin içine soktum. Hükmüm budur: Benim gözetimim altında değilsin!'' diyerek son noktayı koymasının ardından Son Yaz 3.bölüm fragmanı bekleniyor. Verilen hüküm karşısında dayanamayıp suskunluğunu bozan Akgün'ün ''Ben senin arabanın bagajında tuttuğun, ilk fırsatta atacağın çöp torbası mıyım?'' şeklinde tepkisini açıkça göstererek Selim'le arasında bir kez daha soğuk rüzgarlar esmesinin sahne olduğu Son Yaz 3.bölüm fragmanı yayında.

Mucize Doktor 45.bölüm fragmanı: Şoke eden karar! Son noktayı koyarak tek kalemde silip atıyor

SON YAZ 3.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Yönetmenlik koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu, yapımcılığında Saner Ayar’ın yer aldığı, senaristliğini Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un üstlendiği O3 Medya imzasıyla Fox TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçen Son Yaz 3.bölüm fragmanı ekrana geldi.

Bir Zamanlar Çukurova 80.bölüm fragmanı? Umulmadık buluşma! Aklının köşesinden dahi geçmezdi...

SON YAZ 3.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Funda Eryiğit, Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Sinan Tuzcu, Emre Karayel, Şebnem Dönmez, Sezer Koç, Arif Pişkin, Ata Nedim Arman, Yasemin Yazıcı, Cengiz Okuyucu, Halil Babür, Sarp İkiler, Erdem Şanlı ve Yunus Narin’in bulunduğu Son Yaz 3.bölümüyle 15 Ocak Ocak 2021 Cuma tarihinde saat 20:00’da Fox TV kanalında sürprizlerle dolu sahneleriyle seyircisine unutulmaz dakikalar yaşatacak.

YORUMLAR 4
  • TÜRKOĞLU 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeyle sorunu olan FOX tv nin dizilerini neden haber yaptığınızı anlamıyorum..
    Cevapla
  • Mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeyle sorunu varsa kapatsın devletin yetkilileri, yoksada sen çeneni kapatırsın
    Cevapla
  • davut 3 yıl önce Şikayet Et
    bu gezicilerin filimlerinin tanıtımı yapmayınız.
    Cevapla
  • Mesuut 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimler gezici?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...