MasterChef Türkiye’de ses getiren itiraf! Finalin arkasından söylediklerine inanamayacaksınız

MasterChef Türkiye’de üç sezondur jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya, şampiyonluğa hak kazanan Serhat Doğramacı’ya ilişkin daha önce duymadığınız itiraflara yer verdi. Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye’de yarışmacı arkadaşlarını birer birer eleyerek birincilik kupasını kaldıran Serhat Doğramacı’nın esasında elemelerde seçilmediğini belirterek son anda yarışmaya dahil olduğunu açıkladı.

MasterChef Türkiye’de ses getiren itiraf! Finalin arkasından söylediklerine inanamayacaksınız
MasterChef Türkiye’de ses getiren itiraf! Finalin arkasından söylediklerine inanamayacaksınız
GİRİŞ 14.01.2021 14:41 GÜNCELLEME 14.01.2021 14:41
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

TV8 kanalında birbirinden dişli yarışmacıların emek sarf ederek hünerlerini konuşturduğu MasterChef Türkiye'de jüri üyeliğini görevini üstlenen Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya üçlüsü, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın kendilerine yöneltmiş olduğu sorulara yanıt verdi. MasterChef Türkiye'deki marifetleriyle şeflerin takdir ettiği ve şampiyonluğa yakıştırdığı isimlerin başında gelen Serhat Doğramacı'nın birincilik serüveninin nasıl doğduğunu ve ana kadronun içerisinde yer alma öyküsünü samimi bir dille anlatıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı: Çileden çıkaran skandal hadise! Deliye döndü

Masumlar Apartmanı 18.bölüm fragmanı verildi mi? Ağlatan ölüm konuşması! Acısı içini sızlattı

 

MasterChef Türkiye'nin dobra ismi Mehmet Yalçınkaya, galibiyet elde ederek büyük ödülün sahibi olan Serhat Doğramacı'yı aslında yapılan ilk elemelerde seçilmediğini ve başka bir yarışmacının sözleşmeye onay vermemesi üzerine kendisinin geldiğini vurgulayarak, "Tüm yarışmacıları seçmiştik. Ancak bir yarışmacı evde kalmayı kabul etmedi ve sözleşmeyi imzalamadı. O sırada kantinde bekleyen ve gitmek istemeyen Serhat'ı çağırdık ve yarışmaya son anda katıldı" şeklinde ifadelere yer verip bilinmeyenlere açıklık getirdi.

Arka Sokaklar 573.bölüm fragmanı: Korkutucu haber! Acı gelişmeyle yüreği yangın yerine dönüyor

 

"BURADA BİR ÇOCUK VAR. ISRARLA KANTİNDE OTURUYOR..."

MasterChef Türkiye yarışmacısında azmi ve hırsı sayesinde başarısını zaferle taçlandıran Serhat Doğramacı'nın programa transfer edilme macerasından söz eden Mehmet Yalçınkaya, şu açıklamaları gerçekleştirdi: "Biz içerde yemekteyiz. Artık MasterChef çekimleri için son aşamalardayız. Kadro belirlenmiş durumda. O esnada İrem Bey'e telefon geldi. Dediler ki 'Burada bir çocuk var. Israrla kantinde burada oturuyor. Uzaktan gelmiş'. Biz de yarışmacıları seçtik. Ancak pandemiden dolayı yarışmacıların belirlenen evlerde kalmaları gerekiyordu. Serhat'tan önce seçtiğimiz bir yarışmacı, evde kalamayacağını söyleyerek sözleşmeyi imzalamadı. O zaman da Serhat'ı çağırdık. Son 1 saat kala marketten alışveriş yapıp yemek yaptı ve MasterChef'e seçildi."

Masumlar Apartmanı'dan bir iyi bir de kötü haber var: Herkes gelen bu açıklamaya kulak kesildi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bekleyenleri sıkıntıya sokan haber! Hevesleri kursağında kaldı...

 

"BU ADAMLAR ZATEN DÜZ BİR TABAK GETİRMEZ"

MasterChef Türkiye finalinde şampiyonluğa oynayarak birbiriyle kıyasıya rekabet eden Barbaros Yoloğlu ve Serhat Doğramacı'nın tabakları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Mehmet Yalçınkaya, "Şöyle bir şey var. Barbaros oradaki son finalde bizim gözümüze batan şey bir lezzet düşüklüğüydü. Görsel olarak da Serhat baya bir öndeydi. Her yemeğin kendine göre klas bir özelliği var. Bu adamlar zaten düz bir tabak getirmez. İkisi de şartları zorlayan yarışmacılar. Biz bir MasterChef ekolü yaratmak için yola çıktık. Şu an o çocuklar çok iyi yerlerde ve biz bununla gurur duyuyoruz" sözlerini kaydetti.

Kurtlar Vadisi bu seneye imzasını atmaya geliyor! Yeni bölümleriyle yer yerinden oynayacak

Kırmızı Oda 19.bölüm fragmanı? Seyircinin canını sıkan ayrılık! Oysaki fazlasıyla benimsenmişti

YORUMLAR 38
  • Sevilay toprak 3 yıl önce Şikayet Et
    Demekki Serhat olmadaydı Barbsros birinciydi çünkü Barbaros bileğinin güçüyle geldi Serhat ne tesadüfkü o anda tepeden indi güzel senaryo serhatın tabaklarından anca kuş doyar Üzülmelisiniz Barbarosun hakkını yediniz yazık
    Cevapla
  • Sevilay toprak 3 yıl önce Şikayet Et
    Demekki Serhat olmadaydı Barbsros birinciydi çünkü Barbaros bileğinin güçüyle geldi Serhat ne tesadüfkü o anda tepeden indi güzel senaryo serhatın tabaklarından anca kuş doyar Üzülmelisiniz Barbarosun hakkını yediniz yazık
    Cevapla
  • Ahtma 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalığın zirvesi. Adam ilk seçimlerden bahsediyor ayrıca yemek beğenilmeseydi almazlardı böyle akılsızlar da var
    Cevapla
  • Alp 3 yıl önce Şikayet Et
    demek ki seçimlerinizde sıkıntı var ki seçmediğiniz adam birinci oldu.. medyatik adamlar yerine yemek yapanları seçin
    Cevapla
  • Nehir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Barbaros un hakkıydı
    Cevapla
  • Öğretmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Serhat yetenekli donanımlı olmasının yanısıra kişilik olarak da efendi centilmen hümanist dürüst merhametli saygılı bir genç imajıyla gönülleri fethetti...Bakın kavgacı yarışmacılar reyting uğruna uzun zaman yarışmada tutulabilirler ama kazananlar kibarlığını bozmadan işine odaklananlar oluyor...geçen yıl Cemre ve Alican'ın başarılarında olduğu gibi...başabaş giden yarışmada Barbaros da birinci olabilirdi ama Serhat'ın imza yemeği gerçekten muhteşemdi. Şeflere dürüstlüklerinden ötürü teşekkür ediyorum...Serhat'ı alnından öpüyorum günümüz gençliğine iyi örnek olmasından dolayı...
    Cevapla
  • Demet 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen çok güzel açıklama yapmissiniz
    Cevapla
  • Ayte n göktsş 3 yıl önce Şikayet Et
    Gomlümde olanı seçildi başarılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!