MasterChef Türkiye şampiyonuna rekor sayıda peş peşe mesaj! Övgülerle dolup taştı...

MasterChef Türkiye’de aylar boyunca süren mücadelenin sonunda kazanan isim netleşti. Şimdiye kadar yarışan yetenekli ve donanımlı yarışmacıları geride bırakan Serhat & Barbaros arasından hangisinin MasterChef Türkiye birincisi olacağı belirlendi. Final zamanı gelirken milyonların gönlünde taht kuran Serhat’ın mı yoksa Barbaros’un mu MasterChef Türkiye şampiyonu seçileceği kesinleşti. 2020 MasterChef'te kim kazandı?

MasterChef Türkiye şampiyonuna rekor sayıda peş peşe mesaj! Övgülerle dolup taştı...
MasterChef Türkiye şampiyonuna rekor sayıda peş peşe mesaj! Övgülerle dolup taştı...
GİRİŞ 06.01.2021 08:06 GÜNCELLEME 06.01.2021 14:27
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye’de usta şeflerin zorlayıcı eleme sistemine tabi tutulan ve şu ana kadar düzenlenen etapların üstesinden gelerek büyük finali görmeyi hak kazanan Serhat ve Barbaros arasında izleyici pür dikkat ekrana kilitleyen düello vakti geldi. MasterChef Türkiye’ye katılmak için başvuru işleminde bulunan binlerce yarışmacı adaylarının arasından seçilen ve devamında yüksek performans sergileyip ana kadrodaki isimleri teker teker eleyen Barbaros ve Serhat’ın şampiyonluk mücadelesi başladı.

Sihirli Annem, yenilikleriyle ortalığı birbirine kattı: Tepki mesajlarıyla medyayı çalkaladı!

Arıza dizisi oyuncusundan kötü haber! Seti panik sardı: Çekimler için acil iptal kararı alındı

MasterChef Türkiye’de her geçen gün mutfak alanındaki başarısını katlayarak artıran ve istikrarlı bir şekilde ilerleme kat eden Barbaros ve Serhat arasından hangisinin birinci olacağı dört gözle bekleniyor. Lezzet oranı fazla olan yemekleriyle ön plana çıkmalarının yanı sıra hazırlamış oldukları özgün tabaklarla da jüri üyelerini etkisi altına alan Barbaros’un mu yoksa Serhat’ın mı MasterChef Türkiye şampiyonu / birincisi seçileceği yakın takip altına alındı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyenlerin moralini bozacak haber! Ağızları açık bırakan karar

Masumlar Apartmanı'dan üzen haber! Hayrete düşüren karar gündemde yankılanmaya başladı

SON DAKİKA: MasterChef Türkiye'de kazanan isim an itibariyle TV8 stüdyosunda duyuruldu. 2020 sezonunun MasterChef Türkiye şampiyonu Serhat Doğramacı olarak belirlendi!

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE BİRİNCİLİĞİ KAYBEDEN BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR?

MasterChef Türkiye’nin şampiyonu olabilmek için büyük finalde ter döken Barbaros Yoloğlu, Samsun’un Alaçam ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Lise öğrenimine geçmeden önce güreş sporuyla ilgilenen ve beraberinde pek çok farklı spor dalıyla uğraşan Barbaros Yoloğlu, maharetini konuşturarak MasterChef Türkiye’de son 2’ye kadar geldi. 

Güreşi bırakma kararı almasının akabinde öğrenimini Turizm Lisesi'nde bitiren MasterChef Türkiye yarışmacısı Barbaros Yoloğlu, belirli bir süreliğine turizm bölgelerinde ‘’stajyer öğrenci’’olarak çalışma hayatına atılmış ve ilerleyen zamanlarda ise Erzurum’a üniversite eğitimini tamamlamak üzere gitmiştir.

2 yıl önce yeniden mutfakta faaliyetlerini yürütmeye başlayan Barbaros Yoloğlu, mesleki hayallerini yerine getirebilmek ve istediklerine ulaşabilecek adına MasterChef Türkiye yarışma programına başvuruda bulunmuş ve ana kadronun içerisinde kendini gösterme fırsatı elde etmiştir.

MASTERCHEF TÜRKİYE ŞAMPİYONU / KAZANANI SERHAT DOĞRAMACI KİMDİR?

Mesleki kariyerine aşçılık alanında devam eden ve toplamda 9-10 yıldır bu sektörün içerisinde görev üstlenen Serhat Doğramacı’nın yaşı 23’tür. MasterChef Türkiye’de iddialı ve kendinden emin konuşmaları, parmak ısırtacak hünerleriyle usta şeflerin dikkatini çeken Serhat Doğramacı Selim Paşa Lisesi Turizm Otelcilik bölümünde eğitimini almıştır.

Kırmızı Oda 19.bölüm fragmanı başladı mı? Kırmızı Oda'da şaşkına uğratan ayrılık: 'Güle güle!'

Lisans eğitimi için Süleyman Demirel Üniversitesi Aşçılık bölümünde okuyan yarışmacı, gerek ulusal gerekse uluslararası gastronomi yarışmalarında 15 tane madalya/kupa almaya layık görülmüştür.

Başlangıç düzeyi Almanca & Rusça, ileri düzeyde İngilizce dil bilgisine sahip olan MasterChef Türkiye yarışmacısı Serhat Doğramacı, Almanya ve Amerika üç sene boyunca çalışmıştır.

Masumlar Apartmanı 17.bölüm fragmanı Soğuk duş etkisi bıraktı! Kaosun eşiğine sürüklenecek mi?

Liseden sınıf arkadaşı Burcu Bakır ile nişanlı olduğu bilinen Serhat Doğramacı bir takipçisinin Instagram hesabınra aracılığıyla yönelttiği "Aslen nerelisin? Soyadının kaynağı neresi?" sorusunu; ‘’Babam Kerkükte doğmuş, anneannem Yugoslav göçmeni. Ben İstanbulluyum. Soyadımın kaynağı İhsan Doğramacı"  şeklinde yanıtlamıştı.

MASTERCHEF TÜRKİYE 1.CİSİNE BÜYÜK ÖDÜL NE VERİLECEK?

Üçüncü sezonunu kapatacak olan MasterChef Türkiye'de 1.lik kupasını kaldıracak yarışmacı isme verilecek büyük ödülün, JEEP marka kırmızı renk Renegade model lüks bir SUV arazi otomobilinin olacağı duyuruldu. Açıklanan aracın şu anki fiyatlar baz alınarak 300 bin TL civarında bir değerinin olduğu konuşuluyor. 2018 tarihinde gerçekleştirilen MasterChef Türkiye birincisine toplamda 100 bin TL para ödülü verilirken geçtiğimiz 2019 sezonunda da MasterChef Türkiye kazananına şampiyonluk kupasıyla birlikte son model otomobil ödülü verilmişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.bölüm fragmanı ''Ölmek var, dönmek yok!'' Sus payı veriyor...

YORUMLAR 99
  • Rambo 3 yıl önce Şikayet Et
    Barbaros kazanmaliydi ama şef tırtıllari haksızlık etti
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha başından beri belliydi dedim bu çocuk 1.olacak ve oldu. Tebrikler serhat
    Cevapla
  • dilek degirmenci 3 yıl önce Şikayet Et
    Barbaros başından beri yaptigi yemeklerle cok idealini hep ağır yemekker yapti serhat cok basit yemekler yapti hep sona bırakarak puani vermediler Barbaros şampiyon olmaliydii
    Cevapla
  • Gülnar 3 yıl önce Şikayet Et
    Sethat hak etdi kazandı
    Cevapla
  • Şenay Yüksekler 3 yıl önce Şikayet Et
    Baştan beri favorim Serhat tı . Hatta oglumla iddiaya girmiştik. (tabiki ben kazandım). Hakeden kazandı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...