Son Yaz 4.bölüm fragmanı Tokat sahnesi ortalığı çalkaladı! Zehir zemberek sözler: Topa tuttu...

Son Yaz 3.son bölümde; Selim, her defasında yerinde durmak bilmeyen Akgün'ün kaçış planını çökerterek hayatı boyunca unutamayacağı cezalandırma yöntemini seçti. Son Yaz son bölümde Selim'in akıl sır erdiremediği tutum ve davranışları karşısında dünyası başına yıkılan Akgün'e gizli operasyon düzenlenerek rehin tutuldu. Akgün'e sunulan teklifle iki arada bir derede kalmasının ardından Son Yaz 4.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 22.01.2021 22:43 GÜNCELLEME 22.01.2021 22:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Son Yaz son bölümde; Kimseye bağlı kalmaksızın yolunu çizerek tek başına ilerlemek amacı güden Akgün, Yağmur'un da vermiş olduğu destek sayesinde ülke sınırlarının dışına çıkacağı esnada Selim'in radarına takılarak hayalleri suya düştü. Son Yaz 3.son bölümde; Akgün'ü hayatına dahil ettiği ve hatta ailesinin içine soktuğu için pişmanlıktan başını taşlara vuran Selim, Akgün'ün yaptıklarını yanına kar bırakmamak üzere sorgu odasına götürerek faturasını kesti.

Acun Ilıcalı'nın Exxen'e çağırmadığı eski Sihirli Annem oyuncuları sonunda sessizliğini bozdu!

Bir Zamanlar Çukurova 81.bölüm fragmanı girildi mi? Düğümler çözüldü! Sırrın perdesi aralanıyor

Alınan nihai karar neticesinde taktırılan elektronik kelepçeyle soluğu tekrardan Alaçatı'da alan Akgün'ün yerini tespit eden Soner Sancaktar tarafından ele geçirilerek tehlikeyle burun buruna getirmesinin ardından Son Yaz 4.bölüm fragmanı bekleniyor. Kin ve nefret beslediği Akgün'ün hesabını temelli kapatarak etkisiz hale getirmek üzere kolları sıvarken babası Soner'in kesin talimatını duyunca beyninden vurulmuşa dönmesinin akabinde Son Yaz 4.bölüm fragmanı verildi mi?

Kefaret 10.bölüm fragmanı var mı? Kefaret'te kördüğüm çözüldü: Kaosun ayak sesleri yükseliyor!

 

Organize suç örgütü lideri Soner, Selim'in hazırlayacağı kumpasla kapana kıstırılıp çemberine alınmasından tedirginlik duyduğu için ölümün eşiğine sürüklenen Akgün'e çarpıcı bir teklif sunması olay oldu. Selim'le yakınlık kurarak ona dair istihbari bilgi vereceği teklifini kabul etmesi karşılığında önceki yaşantısına kavuşacağını dile getirmesiyle beraber Akgün'ün tercihini hangisinden yana kullanacağı akıllarda soru işareti bıraktı.

Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı BAŞLADI MI? Ağrına gitti! Burnunun direği sızım sızım sızlıyor...

SON YAZ 4.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Yönetmenlik koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu, yapımcılığında Saner Ayar’ın yer aldığı, senaristliğini Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un üstlendiği O3 Medya imzasıyla Fox TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçen Son Yaz 4.bölüm fragmanı şu an için ekrana geldi.

SON YAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SON YAZ'DA ORTALIĞI AYAĞA KALDIRAN SAHNE!

SON YAZ 4.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Funda Eryiğit, Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Sinan Tuzcu, Emre Karayel, Şebnem Dönmez, Sezer Koç, Arif Pişkin, Ata Nedim Arman, Yasemin Yazıcı, Cengiz Okuyucu, Halil Babür, Sarp İkiler, Erdem Şanlı ve Yunus Narin’in bulunduğu Son Yaz 4.bölümüyle 22 Ocak Ocak 2021 Cuma tarihinde saat 20:00’da Fox TV kanalında sürprizlerle dolu sahneleriyle seyircisine unutulmaz dakikalar yaşatacak.

YORUMLAR 5
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    soner karakterini daha iyi canlandıracak boylu poslu mafyaya uygun bir isim bulamadınız mı ya
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    soner karakterini daha iyi yapacak boylu poslu birini bulamadınız mı ya
    Cevapla
  • Mecnunn 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Atayı baya özlemiştik.Ekran da görmek çok güzel.Sırf Ali atay icin izliyoruz.Sanki her an ismail abii,hoopp diyecekmus gibi hissediyoruz.
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Gezicilerin reklamını mı yapmaya karar verdiniz? Yazıklar olsun size. Gittiğiniz yol yol değil acun ve TV sinin fox un ve dahi gezici artistlerin haberlerini vermek size zul gelmesi gerekir
    Cevapla
  • malatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    daha önce yayınlanan med cezir dizisinin yan sanayisi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...